Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ZolkoW őstag válasz  TomPack

üzenetére TomPack

üzenetéreFastboot romot találtál? régen volt, de PC-re dugva volt egy kezelőprogram, amin keresztül az aktuális globál vagy kínai fastboot romot lerántotta, és fel is telepítette. de alaposan elfelejtettem már a dolgokat, talán lesz valaki, aki jobban képben van. a topicban is találsz szerintem bővebb leírást. 
- 

Shyciii veterán Jópáran panaszkodnak a gps-re. Konkrétan valaki arra panaszkodik, hogy waze alatt rohadt lassan talál jelet, ezért Google Maps-ot indít, majd ahogy megtalálja átvált Waze-ra. Amúgy én is észrevettem, hogy a Moto X-em sokkal stabilabban tartotta a gps jelet. Nekem inkább Budán a szűk utcákban dobálta el eddig a széna tér közelében. 
- 

Shyciii veterán Feketéből mintha valakinél láttam volna matt hátlapot is. Kerestem neten, de nemigen találtam. Valahol valami link ahol az összes fajta hátlap "gyűjtemény" fent van? Mert ha egyszer találok egy normális bugatti tokot a telóhoz, akkor lekerül ez a smartcover, és akkor kellene egy jó hátlap  
- 

Én 20-án, de még mindig vitázok velük.. 
 Azt mondja, nincs, és lehet nem is lesz több(lehet igaz, xiaomishop-on sincs ez), először javasolta, válasszak másikat, 2 sötét van csak készleten, de mondtam neki, nekem az nem kell, az kell, amit rendeltem. Erre küld egy linket egy fóliázott olyan színűre. Hát mondom nem ettem meszet, nekem nem műanyag szar kell. Akkor jött a válasz, hogy rosszat linkelt, nem arra gondolt, és csatolt egy fényképet egy másikról. Ez a másik világos, amit nézegettem, de a shop-ban már ez sincs fent, szóval kicsit kétségeim voltak, így írtam neki, hogy nem lehet, hogy várjunk 1-2 hetet, hogy legyen újra amit rendeltem? Azt mondja de, várhatunk, de szerinte nem lesz(merthogy nem gyártják most) és lehet addigra a másik is elfogy..Mondom akkor f***.., legyen ez, mielőtt erről is lecsúszok, de kerek perec megírtam, hogy jó lenne valamivel kárpótolni, mivel ők cseszték el, mert mikor én rendeltem, még volt, csak nem 5 napjára kellene gondolkodni, pláne nem, hogy előtte meg azt írta, már feladták. Most erre várom a választ épp.. hege21 ami nekem van is lekapja a fóliát a kijelzőről.. Ez szerintem a kialakításból fakad sajna, mivel a toknak kell perem, de a fólia meg széltől szélig ér. 
- 

Shyciii veterán A launcher egy dolog, de a Settings-ben állítgatható funkciók és kinézetűk viszont a MIUI sajátossága. Azon nem tudok változtatni, vagy hozzáadni, míg egy sima stock android esetében ez könnyen megy (pl Gravitybox-al). Mondjuk az a hab a tortén, hogy 16GB-os verzió van (ami kevés), meg 64GB (az meg nekem felesleges). Jobban örülnék egy 32GB-osnak kevesebbért, mint a 64-esnek, de ez már szőrszálhasogatás  
- 

Valószínűleg valami mail mellé csatolt képek ezek. Nekem a gmail szokott ilyet ha olyan mail jön, amiben képek vannak, amik nagy méretűek, és wifi kell neki. 
 A letöltések appban be tudod állítani, hogy mekkora legyen a letöltési limit mobilnet esetén. Csak ugye értelem szerűen, ez növelni fogja az adatforgalmad.
- 

Fejvadi nagyúr Kapcsold ve a Wi-Fi-t vagy az adatátvitelt, mert net kell. 
 Utána klikk a témák ikonra
 Megnyílik a lap, húzd az ujjad a kijelzőn jobbról balra 2x (lapozás 2x vagy felül a kategóriák fül)
 8 színes téglalap és alatt a "Téma szerkesztés", erre klikk. Ott már megtalálod (#420) Digojr 
 Azt a részt nem is néztem, mert se videók se fotók nincsenek fent. A galériában beléptem a háttérképeket nézegettem, de nem láttam hibát. Különben legtöbbször elég a Wipe Cache a kisebb hibákat megoldja és nem kell mindent előröl beállítani mint a Wipe Data után. Én most csináltam egy Wipe All Data-t. Szűz lett a telefon 
- 

Zotya21 senior tag hát ez jól hangzik 
 hát a 800 at ne is akard látni mert lassú és szánalmas 
 msotonába még oylat is csinál ha felhívok valakit akkor neki muszáj letenni mert én nemtudom mivel elsötétül a kijelző és semmire nem reagál
 utoljára a sim kártyát kellett kivennem mert a másik fél nem tette le és ugye akksit se lehet belőle kivenni 
 valahogy már elegem van a wp 7.8 engyhangú semmirevalóságából
 és samut se akarok mert tojás alakú mind meg mindenkinek az vanjah és ugye felmegy rá a legújabb droid ? 
 asszem 4.4 nél tartanak de nembiztos
 csak mert kínai tabletem van igaz nem xiaomi hanem ramos de frissítést nem kapok rá és 4.0.4 el kell ellenniakkor kellene vennem egyet ha kicsit olcsóbbat találok  
 köszi 
- 

- 

mclane_ aktív tag Az egész jó. Hongmimba vettem 32GBt 1 év alatt 8GB-t ettem meg belőle, leginkább csak fényképekkel. Elég lesz szerintem akkor nekem is  
 Mármint xiaomishop.hu?
 Nem hinném, hogy fapados a fehér, jól néz ki azzal is a fém keret, nekem a fekete jobban tetszik.
 Kollégám hétfőn utazik kínába, Hongkongba, remélem pénteken már kapható lesz. Csak keresi kellene egy forrást, ahol "helyi áron" be lehet szerezni . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de köszi a visszaélést
 de köszi a visszaélést 

Én eddig ennyi hasznát vettem.
 Én eddig ennyi hasznát vettem.