- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Q
senior tag
Nem pontosan ezt kérdezted, de ezek az én tapasztalataim:
multi 6.3.3
- váratlan újraindulások úgy, hogy még a témát is alapra rakta
- wifi-t nem dobálta el
- a témák szerkesztése csak a "net kikapcs+adattörlés" módszerrel működött
- működött a napi zárképernyő
- új képernyő kikapcs animáció
- a beállítás menü/rendszer alatt is voltak ikonok a sorok előtt
- a témakereső csak ingyenes témákat mutatottmagyar 6.3.3
- még nem volt újraindulásom
- wifi-t nem dobálja
- témák szerkesztése működik
- nincs napi zárképernyő
- nincs kikapcs animáció
- a beállítási almenüben nincsenek ikonok
- minden téma látszik a keresőbenTehát a legnagyobb problémámat, a random rebootot megoldotta az új magyar ROM. A februári romokkal ez katasztrófa volt. Egyébként minden működik ami telefonáláshoz kell. GPS-t nem használom, nem játszom. BT kihangosítás működik. Akku idő nekem megfelelő, 2 nap. Mi fiók, vállalati Exchange és OneDrive szinkronizál. Dropbox-ot nem használom. (Ami nekem még fontos, hogy a Synology appok is működnek.)
-
Tomi_Ohl
veterán
-
havri1
félisten
CWM-et utoljára ~6 éve a Nexusos használtam. CM-et meg utoljára az 5 vagy a 6-osat. Gondolhatod mennyire vagyok naprakész belőle.
4.4.4 rendszer 2 pertíciós volt, a 6.0.x -tól lett összevonva a Mi3 és Mi4-en. De szigorúan a fenti leírás alapján kell, mert szar lesz!
Tehát Gyári MiRecovery alól 5.12.17, majd arra a 6.1.28, ekkor kreül gyárilag összevonásra. Utána azt csinálsz amit akarsz TWRP alól, tanusítom, oda vissza ugráltam rendszerszinten, probléma nélkül.
Amúgy ajánlom a MIUIHU 6.1.28-at, nagyon jó.. -
havri1
félisten
A Stock kínai romban nincs Gapps. Alattad linkelték 2-3 hsz-el a telepítőt (De felraktam Dropboxra is) , tedd fel azt simán a telefonon, futó rendszer alól.
Vagy telepíted a recovery telepítőt, és TWRP alól csinálsz egy Tiszta telepítést a Multi Stabil 7.1.3 -alHa össze akarod vonni a partíciókat, akkor keress egy 5.12.17 romot, azt telepítsd, majd frissíted a 6.1.28-ra.
Onnantól 1 Systemed partíciód lesz. (Régi recovery sztem ugyanúgy 2 sys-t lát..) -
Szerintem érezni a sebességnövekedést. Nálam határozottan gyorsabb(multi verzió van fent). Csodára persze nem kell gondolni, eddig sem volt lassú, de most úgy pöccre ott van minden. Külső appoknál van, hogy elsőre az animációval csak fehérség jön fel, de aztán pikk megjelenik, de gyári appokkal már animáció közben látszik, hogy ott a tartalom, és minden egyből ott van.
Én is mindig szkeptikus vagyok az ilyen ennyi meg annyi százalékkal gyorsul kijelentésekkel, de most azt mondom, hogy tényleg. Legalább is én ezt tapasztalom.Akksi fene tudja, de talán mintha az is jobban bírná.
-
Mr.C
őstag
-
-
cimp
senior tag
Hát ez a csak rá kell irányítani a TV-re és megtalálta elég gyanús, mert nekem ilyet sosem csinált. Elég elcseszett configja van, mert miután kiválasztod a készüléket (tv, set-top b., klíma...), nyomjál rá a nagy gombra! Csinált valamit? Ha igen akkor ez az, ha nem akkor megint jön egy gomb amire rá kell nyomni, és ez ismétlődik addig amíg azt nem mondod, hogy reagált az eszköz.
Az biztos, hogy nem sokat tud. De az néha jól jön. De ami pl. egyáltalán nem jó benne, hogy a Pana tévémet nem lehet vele bekapcsolni, mert nem tud ismételt jelet kiküldeni. Vagyis minden gombnyomásra egyszer küldi ki a jelet, a tévém meg (gondolom a véletlen bekapcsolások elkerülésére) csak hosszan nyomva tartott legalább 3-4 jelre kapcsol be. De ezt meg nem is lehet olyan gyorsan nyomogatni, hogy arra reagáljon. De kikapcsolni meg minden másra jó. Én még a klímát kapcsolgatom vele néha. Ott sincs túl gondolva a funkcionalitás. Ki-be kapcs, hűt-fűt, hőfok. A többi funkciót nem lehet vele elérni.
-
ZolkoW
őstag
valami másik posztban írták, hogy ez minek a rövidítése, de már nem keresem meg. mindegy, úgyis most "kivárok", mire aktuális lehet, addigra csak kiderül a lényeg.
inkább pont azért kérdések ezek nekem, mert nem 100%, hogy itthonról rendelném, de ez is még a jövő zenéje.
szerencsére a fehér jobban tetszik, és a 16G is talán elég, szóval a gyakoribb jó lenne -
ZolkoW
őstag
nem tiszta még a kép, de ha ól raktam össze, LTE-ből is van vagy 2-3 féle, köztük olyan is, ami China only.
ennél pl. írják, hogy az egyik verzión nem megy, ha jól értelmezem hogy az LTE CT egy alváltozat...
http://en.miui.com/thread-84332-1-1.htmlmáshol tényleg azt írják, hogy univerzális a ROM...
-
petrson
senior tag
Igen, eredetit kaptam én is és viszonylag gyorsan, viszont horror áron szállítanak és az ajándékok használhatatlan bóvli céllövöldés cuccok egytől-egyig
Kívánom, hogy ne is legyen senkinek velük garanciális problémája. Kétszer is írtam nekik pár hónappal ezelőtt, mert a telefon fastbootból képtelen volt kilépni, illetve a SIM tálcát is magamnak kellett meghekkelni, hogy ne veszítse el folyton a jelet. Korrekt, angol nyelvű levelet írtam, szartak a fejemre, válaszra sem méltattak. -
vOlt7339
csendes tag
-
vOlt7339
csendes tag
Igazából csak arra voltam kíváncsi ,h kb mennyit bír ki a telefon. Suliban jó lenne ha nem merülne le, de ha ennyit kibír akkor tökéletes.
A magyar fejlesztésű MiUi-t nehéz felrakni? vagy hagyjam a gyárit? Mert olvastam ,h a magyar nyelvnek a gyárin google fordító hatása van.
Átgondolom még, mivel nem nagyon ismertem eddig a márkát és félek ,h problémás lesz. De annyi jót olvasok róla és annyira tetszik ,h muszáj megvennem.
Szerintetek nem lesz vele probléma? vagy inkább vegyek LG G3-at (kicsit olcsóbb is) vagy Samsung galasxy S5-t? -
obZen
tag
Ennyi?
S van valami alternatíva a kretén gyári indítóra?
Félreértés ne essék, rohadtul tetszik a rendszer, csak 2-3 év AOSP után nehezen fogadja be a pupillám a Launcher Appdrawer hiányát...Szerk.:
Bocsi, ha a többség a gyári ízével ki van békülve. A kretén kifejezés csak úgy jött, semmi személyes... -
HUNgabus
senior tag
köszi, én kérdeztem még régebben, hát azért ez nem vmi acélos, tudom hogy mindenre elég sőt sok is, de vagy a T nem az igazi vagy a telefon mert pl Telenornál OnePlus One mértem nem egyszer 80/45 és nem Pest közepén ahol elvileg jó a lefedettség hanem peremen Dunaharszti, Ssszm, Taksony
csak még 1x nem leszólva a telefont mert sok mindenhol lehet a hiba...egyébként furcs nem lehet hogy mégis 3G volt a hálózat? mert azok a sebességek oda pont megfelelnének, átlagban
-
Kobe
veterán
szvsz a fekete kopik az egy humbug. Szerintem a teszter simán benézte. Nekem szilikon tokban van, és mivel több tokot próbálgattam a napokban, elég sokszor kibe erőltettem, körömmel fogtam a keretet, nem kopott le semmi.
Ami félreértésre adhat okot, hogy a fémkeret szélén a használatból adódó kosz hajlamos fennmaradni, rátapadni, és tök úgy néz ki mintha tényleg le lenne pattintva a festék rajta...... Gondolok itt kisebb bőrdarabokra például. 1-2x én is azt hittem hogy már lepattant, aztán közben csak valami ráragadt. Sztem valami hasnló történhetett a tesztnél is, cska hangzatosabb volt kopósnak beállítani a telót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest