- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
padzso
tag
Képernyő mattos fóliát kapott. A célszemély olyat szeretett volna. Amit rögtön észrevettem, (tudtam, hogy megvan az oka, miért matt, tehát kompromisszumos) a üveg "szemcsés" mintázatot kapott, világos háttéren jobban látható, mint mikor kissé párás lenne. Fog ez később tisztulni?
(Kegyes hazugságot alkalmaztam. Ha a hölgyet nem zavarja, én nem fogok szólni, ha később sem lesz panasz, akkor mindenki boldog.)
-
padzso
tag
Még egy kérdés? Mennyire érdemes próbálkozni olyan Rom-okkal, ami nem MIUI? Valljuk be, legtöbbször a felhasználók által reszelt szoftverek jobban futnak a gyárinál. Köszi!
-
padzso
tag
válasz
Tomi_Ohl #5772 üzenetére
Uupsz! Nem tudtam és nem úgy értettem! :-) Nekem az jött le, hogy a magyar nyelv megléte, vagy épp hiánya akadály. Arra van kiélezve a dolog, közben meg az nem fontos szempont- amit akartam mondani.
Mondjuk, lehet e 7.5 jó kezdésnek, aztán meglátjuk, hova tovább. Köszönöm!
-
padzso
tag
Megjött. Tartották magukat a gyors szállításhoz. Eredeti mindenképp, ellenőriztem a lekaparhatós matricával. Viszont igencsak le volt merülve, kb. 5% maradt.
Doboz szerint múltévi, viszont mályvacukor van már rajta, egészen pontosan: Miui Global 6.9.22 beta. Esetleg valami ROM ajánlás, ami stabil és jó (hosszú) akkuidőt nyújt? Ha tudom, majd felezni fogom a procit is, addig, míg még gördülékenyen működik, hisz fontosabb a készenléti idő a nyers erőhöz képest. Köszi!
-
padzso
tag
(#5766) ZolkoW
Ezer hála emberek! Végül a GizChina-ról kockáztattam meg. Valami már most mozog, beszámolok majd, hogy alakult. Ááá, a 2 GB ram nem akadály. Ha nekem elég a Find7-ben, az oldalbordának még inkább az lesz! :-)
(Első telónak tökéletes, annak ellenére, hogy 2014-es, még ma is többet kínál abban az ársávban, mint a legújabb, 120 eurós osztály.)
-
padzso
tag
Esetleg, ha kérhetném, legyetek már szívesek elárulni, hol érdemes nézelődni EU-ból rendelhető Mi4 után! Amit találtam: honorbuy, gizchina, geekbuying és aliról 1-2 cég, mint a TopOne, meg Fantacy.
Látom, a gyári tok 1 mágnes a hátlapon, úgy érzem az kevesebb védelmet nyújthat, puha vagy kemény kerethez képest.Köszönöm!
-
padzso
tag
Köszönöm szépen srácok! Halkan megsúgom, inkább a cukiság számít, mintsem a hardveres beltartalom. Átlag felhasználóról van szó, ráadásul már az 5 inch is kezd nagynak tűnni. :-) Szóval valami mindennapokban használható, stabil rendszer kell(ene).
Ő Nokia E52-t, én E72-t használok inkább mind a mai napig, szóval túlzott elvárás, "csicsa-igény" nincs. Meg aztán egy vagyon sem akarok fizetni érte. Úgy érzem, 1 telóért legyen max. 75e Ft a felső határ, azaz 250 euró, hisz amennyire értékveszt, még az is ablakon kidobott pénznek tűnik.
Ezért gondoltam a Mi 4-re, elég "öreg", hogy a hibák fixálva legyenek, olcsóbb is. Redmi 3s frissebb, de viszont a Mi 4 szemre kellemesebb. Biztos futunk még pár kört.
-
padzso
tag
Üdv a lakóknak!
Tudom, ez a teló régi model, de megakadt rajta a szemem. Mostanában már csak fehérben kapható, pedig fekete jobb lenne. Női léleknek lesz, eléggé szép formája van férfiszemmel is, kissé az ájfónra hajaz (ugye az is teszik a hölgynek, te mondtam neki, hogy nem tetszene az ios kötöttsége). Szóval a Mi4 jó vételnek tűnik manapság is, kb. 130-150 euróért, remélem újakat árulnak. Hardverileg Find 7a, azzal elégedett vagyok, szóval próbálom szegénykét a Xiaomi felé hajlítani. Ugye, hogy nem fog rosszul járni? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest