- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
Milestone2 #5619 üzenetére
Köszi, írtam neki.
Közben kicsit kifújtam és most már jól működik -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Bekapcsológombom megadta magát, folyamatosan újraindul a telefon. (mint amikor 15mp-ig nyomod a bekapcsoló gombot)
Itthon javítja valaki ezeket a készülékeket?
Hol/hogyan lehetne leggyorsabban alkatrészhez jutni? -
Zoleee89
aktív tag
Köszönöm szépen a gyors válaszokat és segítséget.
Nincs fent twrp recovery, gyári miui recoverym van még.Igazából számomra jól bevált rom a mostani is, csak hajt a kíváncsiság az újabb felé és régebben olvastam, hogy jobb aku idők vannak az új rommal.
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, hogy hogyan tudok legegyszerűbben átállni az újabb romokra.
Jelenleg MIUIHU 5.10.22-es fejlesztői rom van a telefonon. Kamera és a telefonálás a legfontosabb számomra.
Hogyan tudnék átállni a legkönnyebben egy újabb 8-as romra?
Melyik romot lenne érdemes felrakni, ami stabil is és nem indulgat újra? (lehet angol is akár, csak ne csirkelábas legyen)
Előre is köszönöm.
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
5.10.22-es fejlesztői van még a telefonom és gondolkodom rajta, hogy frissítem stabilra vagy 6.0-ás andoidra.
Mostani rom néha gondol egyet és újraindul
6.0-ásnak vannak még gyerekbetegségei? Milyen előnyei vannak a 4.4-hez képest?
Stabil mennyire stabil? -
Zoleee89
aktív tag
Tud olyat a MIUI, hogy amíg nézem a kijelzőt addig nem kapcsolja le? SG S3 tudta és hosszabb cikk olvasásánál jól jött.
-
-
Zoleee89
aktív tag
Éjszakára, ha repülő vagy csendes módba kapcsolom akkor is megeszik kb 10%-t az aksiból.
(wifi és minden egyéb kommunikáció kikapcsolva) Néztem wakelock detectorral is és semmi feltűnőt nem találtam benne. Ki szoktam lőni az összes alkalmazást is estére.
Ez is normális még? -
Zoleee89
aktív tag
Az normális, hogy napi 2-3 óra telefonálást és kb 3 óra kijelző időt tudok kihozni az akkumulátorból végig bekapcsolt wifivel?
-
Zoleee89
aktív tag
Ezt valaki próbálta már?
[link] -
Zoleee89
aktív tag
válasz
kotovics #2377 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a TWRP nem tudja kezelni a 2db system partíciót.
Az okosabbak kijavítanak majd, ha nem így van
A 2 system partíció lényege az lenne, hogy ha frissíted a telefont mindig a használaton kívüli partícióra rakja a frissítést, így, ha valami nem sikerül, akkor vissza térsz a másik partícióra és megy tovább a telefon. Esetleg dual boot esetén a másik partícióra lehet másik főzött romot rakni vagy windows 10-t, amit még nem láttam sehol sem használatban felénk.Windows 10 megy valakinek kérem árulja el, hogy hogyan csinálta.
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
kotovics #2375 üzenetére
Helló!
A fentebb linkelt hozzászólásban lévőt esetleg nem próbáltad? (ez tűnik a legegyszerűbbnek nekem) Utána pedig felrakni a kívánt hivatalos romot.
Rom frissítés kezdőknekÉn ez alapján csináltam az enyémen a recovery cserét, de lehet elég lenne egy mi flash segítségével teljesen újra rakni a telefont, ha megmaradnak az alkalmazások a fent említett módszer után is(root mappában lévő kivánt apk törlése után).
Mi flash használata.De még mindig az alkalmazás törlést és után frissítést tartom a legegyszerűbbnek és legbiztonságosabbnak.
Ha Békéscsaba környéki vagy akkor akár szívesen segítek személyesen is.
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
kotovics #2368 üzenetére
Nekem is onnan jött és 66.xx rom volt rajta. Ha raksz fel másik romot akkor is ott marad benne pár előre telepített alkalmazás.
Nekem azokat csak recovery(twrp) cserével sikerült orvosolni(új rom telepítése után nem voltak ott az alkalmazások), majd fastboot módban újra rakni a telefont(így vissza került a gyári mi recovery is).Esetleg próbáld meg így és akkor megmenekülsz egy recovery cserétől
MiuiHu 7 feltelepítése után csináltam ellenőrzést, hogy eredeti-e, de minden rendben volt vele.
Sőt ez szerint is eredeti a készülék. -
Zoleee89
aktív tag
válasz
lacora5 #2310 üzenetére
Pont innen rendeltem én is
de ebben nincs LTE(az enyémben sem) csak gondoltam felhívom a figyelmed rá, ha nem ilyet akarnál venni.
Nekem 6 nap alatt itt volt (hétvége is benne van), erre az árra még rájön a szállítási költség és a biztosítás (kb $10) és nincs vám, mert EU-ból jön(Angliában adják fel).
Tesztet lefuttattam rajta és ez szerint is eredeti készülék.(Latitude is innen vette és nála is minden rendben tudomásom szerint.) -
Zoleee89
aktív tag
válasz
heidricha #2304 üzenetére
Az általad írt linket át írva, nekem kb 15 perc alatt letöltötte.
Innen majd letudod tölteni, ha minden jól megy akkor 14:30 körülre fel is tölti (kicsit lassú a feltöltésem).
Mielőtt flash lenne egy m5 checksum nem ártana az oldalon írttal össze hasonlítani a biztonság kedvéért.
(én ezt kihagytam sajnos amikor csináltam, de minden rendben volt) -
Zoleee89
aktív tag
válasz
heidricha #2297 üzenetére
"http://bigota.d.miui.com/4.11.21/cancro_images_4.11.21_4.4_cn_398fil2kdj.tgz "(ez csak egy példa, neked lehet nem ez fog kelleni) a letöltési linknél át kell írni a bigota-t obigota-ra (állítólag ez az eu szervere) és szépen töltődik is lefelé, kb 15-25 perc egy rom letöltése.
-
Zoleee89
aktív tag
Ha innen sikerülne letölteni a megfelelő romot(Xiaomi Mi3/4 - WCDMA MIUI Stable Version - Mi 3-WCDMA V6.1.2.0.KXCCNBJ fastboot(4.4)) akkor azzal elvileg működne?
Arra kell figyelni, hogy a jelenlegi romtól ne nagyon legyen eltérő a feltenni kívánt rom??(#2239) mgTerminator sajnos akkor még nem tudtam és recovery cserével tudtam csak eltávolítani.
(#2236) Becenick gearbest.com oldalról rendeltem és 6 nap alatt itt volt fizetéstől számítva, igaz ez csak wcdma verzió és eu raktárból.
-
Zoleee89
aktív tag
Mindent megcsináltam, de akkor sem szedte le a telepített programokat.
MiuiHu-s recovery telepítő valamiért nem rakja fel a gyári recovery-t. Készülék belép fastboot módba, program kiírja, hogy kész és újra indítja a készüléket. Újraindítás után fekete képernyő fogad és nem is akar tovább lépni. (alapból fasboot módról indul a "telepítés" akkor is ugyan ez a végeredmény)
Mit csinálok rosszul?Mennyire lenne nagy hülyeség a recovery vissza rakásához, ha felraknék egy fastboot romot?(ha sikerül letöltenem) Ha jól tudom akkor ezzel teljesen gyári állapotba lehet vissza hozni a telefont.
-
Zoleee89
aktív tag
Raktam fel új romot is.
Miuihu v7 5.9.24-es került fel, utána minden wipe-t végig nyomtam, majd a második system-re felraktam ugyan ezt és megint minden wipe végig ment, de nem szedte le.
Ezek után raktam fel Latitude javaslatára TWRP-t majd ott csináltam wipe-t és az említett telepített programok is eltűntek
Viszont most semmilyen módon nem tudom vissza rakni a gyári MI-recovery-t.
Valakinek esetleg valami ötlete?
Vagy is a miuiandroid oldaláról letölthető recovery telepítő programban, ha a Mi-recoveryt választom ki akkor fekete képernyővel indul újra, TWRP és CWM tökéletesen megy.Innen próbáltam letölteni fastboot romot is, de folyton megszakad a letöltés.
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Mi4 tulaj lettem én is.
(egyből 2-t is rendeltem)
66.xxxxx rommal érkezett, ezt lecseréltem MIUI 6 stabilra, de van pár alkalmazás amit még így is rajta hagy.
(Mobo, du battery saver, clean master..... )
Kérdésem az lenne, hogy lehet ezt eltüntetni a telefonról? Romot cserélek akár melyik partíción mindig meg marad.(wipe all data is volt )
Latitude fórumtárs mondta, hogy malware van beágyazva a recovery-be is. Ez ügyben beszéltünk is telefonon, de pont akkor hozta a telefont a futár, én meg kicsit türelmetlen vagyok és szeretném használni a telefont. Remélem megértitek miért vagyok ennyire türelmetlenElőre is köszönöm a segítségeteket.
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
Latitude #2060 üzenetére
#2052) enginev3.0 Köszönöm szépen, ha jó lesz a Mi4 akkor lehet magnak rendelek majd egy Mi4c-t
(#2060) Latitude
Köszönöm a tájékoztatást(most már biztos, hogy onnan rendelek)
Ha jól nézem most free shipping van.
Csomagban a telefonon és töltőn kívül volt plusz fólia vagy tok?
Szerintem a 7-es miui-t felrakom majd rá startból
Garanciáztatásáról tudsz esetleg valamit?4G-n kívül minden más hálózatra fellép a telefon itthon?
Pl vidéken nem fog úgy járni, hogy csak a 2g-s hálózatra lép fel?
Milyen tokot érdemes hozzá választani ami jól védi a telefont?
Tempered glass ajánlott hozzá? ( ha jól emlékszem nem gorilla g. az érintő ) -
Zoleee89
aktív tag
válasz
enginev3.0 #2050 üzenetére
Kinézete miatt gondolta a Mi4-t, teljes műanyag ház esetén inkább a note2-t venné.(ahogy kivettem a szavaiból)
Mi4c később lehet majd csak megvásárolni ha jól gondolom és eu raktárban nem is nagyon láttam eddig.
70eFt körül szeretne telefonra szánni (Mi4 3g 16gb most eu raktárban $220)(#2049) Tomi_Ohl: köszönöm
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Kérhetnék egy kis segítséget tőletek?
Írtam ebbe a topikba és ugyan ezt nem szerettem volna ide is leírni.Olyan kérdésem lenne, hogy mi4-t innen érdemes-e megrendelni? (sima 3g elég lenne) esetleg más helyről ahonnan kb 70eFt körül kilehetne hozni mindennel együtt?
Képek készítésében jobb-e a mi4 ?
Mi4 felé jobban hajlik a fém keret és kinézete miatt.
Valami hátránya lesz annak, ha nem a 4g-s változatot választaná?
(kevesebb támogatás, gyengébb hardver?? vagy bármi más??)Maga a rendszer nekem is nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóhifi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged