Új hozzászólás Aktív témák
-
Dava
tag
Köszi a választ, na kipróbálom a magyart akkor
Újraindulás/wifi dobálással kapcsolatban egyébként, nekem mindig legújabb eredeti global fejlesztői beta volt frissítve, és ez a két hiba eltűnt már legalább 8 hónapja. Most jött elő újra a 6.1.28 magyarral. Dropbox is működött mindig.. Ha a 6.3.3 nem jön be, azt hiszem visszatérek, csak ott meg más hibák mennek az agyamra (egyes appok nem működnek, zene sokszor leáll úgy, hogy hozzá se érek, lockscreen-es zene vezérlés is döcögős).
-
Q
senior tag
Kicsivel több, mint 1 órája nem működött már a telefon. Egyszer csak a sötét kijelző mellett e-mailt jelzett. És láss csodát, működik a phone. Na most ilyenkor ki a hülye? Én vagy aki mondja? Nem tudja valaki, van ilyenkor valami log amire rá lehet nézni, hogy mi is történhetett?
-
Kobe
veterán
az lehet, ellenben en jobban preferalom airdroidot. Bongeszobol logolsz be geprol a telora, es mindent tudsz wifin keresztul masolni frissiteni, nem csak mediatartalmakat, de pl cimjegyzeket naptarat, stb
masok istenitik az es file explorer is pl, de a felhasznaloi elmeny szerintem airdroidnal a legjobb.
-
HUNgabus
senior tag
Üdvözlet !
Telefon vásárlás előtt állok, eddig nexus 4, 5 volt a birtokomban, az lenne a kérdésem hogy minőségben, sebességben, szoftverben hozzájuk hasonlítva megállja ez a telefon a helyét? Olvastam a teszteket, inkább a felhasználói vélemények érdekelnének.
Kamerája jó képeket videókat csinál? Mondjuk felveszi a versenyt egy sony vagy samsung csúcsmodellel? 4K videó felvétele közben van vmilyen időbeni korlát, és nem melegszik túl? ( lásd némelyik sony modell )
A frissítések ahogy olvasom eléggé gyakran jönnek rá, és több mint akár a gyári nexusra.
Mnyelv van benne vagy elérhető vmilyen módon?
Hol érdemes venni ha nem nagyon vagyok gyakorlott a netes vásárlásokban és nyelveket se nagyon beszélek?
Úgy tudom hogy nálunk a wayteq a hivatalos forgalmazó de nekik nincs még MI-4 készülékük, találtam egy xiaomishop.hu oldalt is ahol van de csak fehér, pedig úgy tudom hogy már megjelent ( nem rég ) a fekete verzió is.
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is.
-
manokaki
addikt
hogy jol birja e !? Nekem volt olyan napom hogy zárt térben , wifivel ( netezés miatt) egyébként 2G-n, 15 perc telefonálással, 4 óra kijelző idővel 60%-on volt az aksi , ilyet csak az Lg L90-esem produkált korábban !
Szerintem az egyik legjobb aksi /üzemidő/ kijelzőidő hányadosa van a FullHD kijelzős telefonok között !
Attila
-
Wajk
addikt
Nem tudom honnan szerezted be, de az eladók előszeretettel herélt ROMal adják a Xiaomi készülékeket, pontosan nem tudni miért. Töltsd le a legutolsó stabil ROMot zip formátumba (update.zip legyen), másold a telefonra pl a beépített fájlkezelő segítségével WiFi-n keresztül. Majd lépj be a MiRecovery-be és flasheld fel a ROMot. Persze egyből felteheted a multilang ROMot is, de talán első lépésben fontos a stabilizálás aztán lehet ROMolgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest