Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peanar

    senior tag

    válasz Karavik #10850 üzenetére

    A miui romnál egyszerűen mindent vissza állíthatsz a biztonsági mentésből (itt azért oda kell figyelni, hogy melyik verzióról készítetted a mentést, és milyen verzióra akarod feltenni, mert pl. az FCR romok nem szeretik a multilang rendszer visszaállításait, de minden mást vissza lehet állítani!) ha mondjuk multiról akarsz visszaállítani mindent szintén multira! De külön ki is jelölheted, hogy miket akarsz visszaállítani (pl. névjegyek)!! (Mint ahogy már írtam, nem tudom, hogy melyik mentési rész hozza vissza a naptár bejegyzéseidet, mivel én ezeket szinkronizálom az egyik google fiókommal, és így azokat bármikor bármilyen biztonsági mentés nélkül vissza tudom állítani! Viszont ha nem a gyári naptár alkalmazást használod, akkor egyszerűen a mentett alkalmazásoknál kipipálod a Naptár alkalmazást és vissza állítod)

    A CWM visszaállítással kompletten azt a romot (minden beállításaival együtt) tudod vissza tenni, amit cwm-ben elmentettél, itt nem lehet kijelölt visszaállítást csinálni!!

    Ha sikerült a miui romot gatyába ráznod, akkor tedd fel pl. ezt az alkalmazást és mentsd le a névjegyeidet, és azokat,amikre szükséged van, majd tedd fel ugyanezt az alkalmazást a CM11 romra és ott tolj egy vissza állítást :)

Új hozzászólás Aktív témák