Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peanar

    senior tag

    válasz Karavik #12175 üzenetére

    Itt két változatot is megtalálsz :)

    (#12164) Wajk!
    Nézd meg az én verziómban lévőt, abba V5 kamera található a megszokott részletes beállításokkal, kicsit v6-ositott felülettel :D (nem az én szerzeményem!, én csak bele raktam, de sokkal jobban szuperál, mint jelenleg a v6 :D )

    Adamsky
    Kicsit érdekes a hozzáállásod, ki sem próbálod, de egyfolytában, majdnem minden hozzászólásodban megtalálni a negatív véleményed! Ne más véleményére alapozz, teszteld pár napig, azután ítélkezz!

    Első benyomásra nekem is megvolt a saját negatív véleményem, amit egyszer kétszer közzé is tettem, aztán ennyi, nem szajkóztam ugyanazt hozzászólásról hozzászólásra!
    Mikor úgy éreztem, hogy már kipróbálásra érett (használhatóság szempontjából) a miui v6 (mi2/s) belevágtam. Nem mondom, van még mit köszörülni rajta, mivel a bétának is a bétája verziója, vannak lokalizációs problémák (pár dolog még nincs a mi2/s kijelzőjére optimalizálva), de ezt és pár apróságot eltekintve teljesen használható! Hétvége óta használom, eleinte szokatlannak tűnt, de könnyen megemészthetőek a változtatások...és pár nap elteltével (ha nem ér valami óriási, használat szempontjából bármit is meggátoló tényező) kijelenthetem, nem biztos hogy már visszatérnék a v5-re!
    Mint ahogy előttem a kollégák is írták, sok látványos fejlesztésen esett át és remélhetőleg még fog is ;)
    Átlagos felhasználóként nem is tudjátok, hogy mennyi munka (még így is hogy vannak hiányosságok) áll egy egy ilyen fejlesztés előtt/közben és nagyon nehéz, mint ahogy egy fórumtárs írta, szinte lehetetlen mindenkinek mindennel megfelelni!!

    Az a baj, hogy a jó dolgok felett könnyen elsiklik az ember, az fel sem tűnik, teljesen természetes, de ha valami nem tetszik, akkor rohadjanak meg a fejlesztők, hogy képzelik trallala. Én erre azt tudom mondani, aki így látja, csináljon jobbat, és ha sikerül, mindenki őt fogja dicsőíteni, de amíg ez nem megy, addig azt kell/lehet/vagy nem szeretni, amit kapunk :DDD

    Hajrá miui v6 :C

    Senkivel nem megyek bele szócsatába, nem fogok reagálni, hogyha azzal jöttök, hogy na ez is egy elvakult buzerántesz :D Mindenkinek azt tudom tanácsolni, próbálja ki, tesztelje ha van rá lehetősége, aztán véleményezze EGYSZER (felesleges több oldalon keresztül), azt jó éjszakát :)
    Én is ezt tettem, üdv mindenkinek és a miui V5/V6 legyen veletek :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák