- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GS S
csendes tag
válasz
szuszinho #19670 üzenetére
szerintem nem érdemes javítani
én is rendeltem,kicseréltük,nem lett teljesen ok,nem érzékel rendesen,pl könyvolvasásnál nem mindig lehet lapozni
nekem a csatlakozója is kopott,csak porosodik a fiókba,meg kellene hirdetnem...
...és vsz rendelem az igazi utódját: cubot kingkong mini (4" 3G ram, ,IPS, egész jónak tűnik) -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #19009 üzenetére
Mi az a "Mifit"? Úgy érted Wifi-t, nincs mobilneted??
#19008 Karavik
"Nagyon sokat foglalkozom mostanában a MIUI-val, része lettem China Alpha, China Beta Global Beta MIUI csoportoknak ... "
Szép karrier!És mikor jönnek a "final" Nougat-os ROM-ok?
Úgy nézem ez az mpdecision nagyon nem mai dolog...
Az első találat a gugliban, hogy Mi5-ön ezt hogy lehet bekapcsolni, ill. miért nincs alapból. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #19004 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: A B20-as 4G nyomában
A helyzet egyébként az, hogy én anno már a Mi2-vel is beszoptam (ill. mindannyian itt a fórumban) a 3G 900 Mhez-et (azt ugyanis nem támogatja). Mivel ez egy mobiltelefon, ezért - nálam - (szubj. vélemény!) alap a magyar hálózattal való 100% kompatibilitás.Hmm... úgy néz ki, hogy gyünnek a béhuszas R4-ek. Legalábbis remélem, hogy nem csak az "A"-ból van / lesz B20-as.
-
DrKapocs
őstag
válasz
szuszinho #18849 üzenetére
A 6.8.18-at kellett volna kihagyni és maradni a 11-en. Ez kicsit javította rajta, kicsit fürgébb rom. Gondoltam váltok a stabilra, de ahogyan a kommenteket olvasom, semmivel sem jobb. Panaszáradat van. Elég nagy a standby fogyasztása ezeknek a romoknak, erre panaszkodik az emberek többsége. Nem ok nélkül...
(Az általam rendelt akku - fentebb részletezve - nagyon bevált, tökéletes. Csak ajánlani tudom.)
-
Karavik
veterán
válasz
szuszinho #18730 üzenetére
Először ne törölj semmit csak egyszerűen updater app-ból engedd rá a 6.6.23 frissítést az utolsó MIUI7 kiadásra. Ezután ha problémákat tapasztalsz, (FC...stb) utána reboot to recovery mode és TWRP-ből nyomj factory resetet (wipe data+dalvik+cache) Ez nem törli a belső tárolót.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #18720 üzenetére
Sajnos a Titanium Backup érzékeny a root-ra. A 6-os Miui esetén pl. arra panaszkodott, hogy a rendszeren használt root elavult / régi. Nem tudom, hogy Miui8-on mi a helyzet, de arra légy felkészülve, hogy lehet kicsit "bohóckodni" kell majd a TB-vel. Vagy fogod és felteszed a SuperSU-t, oszt' csókolom. Magyarán, nekem anno sikerült, de nem elsőre.
-
Karavik
veterán
válasz
szuszinho #18720 üzenetére
Elvileg igen de. De én a helyedben először csak simán updater app-ból frissítenék 6.6.23-ra, ha a legutolsó MIUI7-en vagy (wipe nélkül). Sokaknak sikerült gond nélkül, én nem voltam ilyen szerencsés. Ettől függetlenül természetesen biztonság kedvéért előtte TWRP-ből full rendszer mentés és titanium backup app+data mentés mehet minden további nélkül.
-
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
szuszinho #18504 üzenetére
Gondolom úgy, mint eddig, de nekem még az eheti nincs fenn (Security - permission - root access).
Karavik:
Az eheti OTA elég nagy csomag újra, 690 mega jönne le, pedig fenn van a múlt heti rom. Megéri? Valamit most a GPS-el is variáltak. Lehet emiatt volt gondom a navigációval a múlt héten. Kicsit félek letölteni, most minden jónak tűnik. Tudsz az ehetiről mondani valamit? -
Karavik
veterán
válasz
szuszinho #17940 üzenetére
Olyan, mint az új létra, egy fokkal jobb, mint az előző
Az új file explorer szép letisztult, új notification shade szintén elegáns lett szvsz, előző verzió aprócska hibái is javítva, szóval érdemes frissíteni. Itt vannak az észrevételeim 6.2.18-al kapcsoltban, amit Ingbrzy-nek jelentettem, ebben minden benne van:
Itt vannak észrevételeim, amit Ingbrzy-nek írtam:
- New file explorer (looks good and clear, better than before imo)
- New notification shade (global search moved to here, music control removed from here)
- Missing string in "Managed apps battery usage" fixed
- Chrome download issue fixed
- Transfer menu renamed to Mi Mover
- You can change daily lockscreen wallpaper manually directly on lockscreen by swipe left gesture
- Download size limit option removed from download app -
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
válasz
szuszinho #17523 üzenetére
Itt nincs mit beállítani. Ha kapcsolataid közül másnak is lenne aktivált MiVoice szolgáltatás, akkor az adott névjegyzékben megjelenne opcionálisan az MiVoice hívásindítás, úgy mint Viber esetén...
(#17531) <Adamsky>:
Kipróbáltam, rendszer szinten csak FAT32 támogatott, a többi formátumhoz már 3rd party app kell.
Egyébként a Paragon exFAT, NTFS & HFS+ app Android 5.x-vel csat korlátozottan támogatott, 6.x-vel pedig egyáltalán nem:
"Android 5.0 support is limited due to its security restrictions.
Android 6.0 is not supported due to its even higher security restrictions. See below for details
Note! Android changed its security policy in versions 5.0 and higher. If your device is based on these version, in order to read files, you first need to copy them from the external storage to the internal device memory or a memory card via any root-privileged file manager. After that you will be able to read the files.
The app doesn't support Android 6.0. We are very sorry for the inconvenience."Itt is a Total Commader + usb plugin megoldást javasolják megoldásként, amit én is írtam feljebb: [link]
Úgy látszik ez elég általános jelenség...bár én ezt a hiányosságot nem érzem olyan súlyosnak, amíg van több alternatív megoldás is. Ez is egyéni preferncia, én pl. 3 év alatt egyszer sem használtam az OTG kábelt pedig a telóval együtt vettem meg. Legtöbb esetben FTP kapcsolatot használtam, vagy ritkán pedig adatkábelt....
-
Karavik
veterán
válasz
szuszinho #17202 üzenetére
Igen, ezt a translation bug-ot hivatalosan én jelentettem és azóta már megoldva, mint ahogy azt itt láthatod: [link] 5.11.19 kiadástól már nincs kínai krikszkraksz
Az opció ami neked a képen ki van választva pirossal ezt jelenti: MIUI nem korlátozza a háttérben futó tevékenységeket (MIUI will not restrict background activities)(#17203) mOta:
Köszi a visszajelzést!(#17204) vicces1:
...akkor jól sejtettem... -
Karavik
veterán
válasz
szuszinho #16746 üzenetére
Állítólag ez a verzió már kompatibilis újra a legrfissebb MIUI7 kiadásokkal is (Xposed v74 sdk21) 2015.10.08 release (friss, ropogós), és nem kell már trükközni vele:[link]
MIUI7 Android 5.0.X 32-bit verziót kell Mi2-höz letölteni, és hasonlóképpen az uninstaller esetében is.
Ezen a linken jobban el lehet menni: [link]
-
Karavik
veterán
válasz
szuszinho #16740 üzenetére
WSM Tools/Xposed valóban nem működik a legutóbbi frissítés óta (5.9.24), sdk kompatibilitási problémák miatt, de kb. 2 perc alatt működésre lehet bírni...sima ügy:
Az előző 5.9.17 ROM-ból ki kell venni az alábbi két fájlt, felmásolni a telóra, Root Explorer segítségével felül kell írni vele az 5.9.24 ROM-ban lévő fájlokat, vissza kell állítani az eredeti engedélyeket, végül reboot és máris működik:
System>bin>app_process
System>lib>libandroid_runtime.so -
-
-
-
Karavik
veterán
válasz
szuszinho #16019 üzenetére
Beállítások>Hívásbeállítások>Hívásátirányítás beállításai
(#16020) [KgP].Robot:
Én nem tapasztaltam ilyet, de ha a DND mód véletlenül be van kapcsolva (csendes üzemmód magyar menüben, kis hold), vagy automatikusan bekapcsol előre beállított időben, akkor a bejövő hívás nem csörög, nem jelez!
-
tib78
tag
válasz
szuszinho #15936 üzenetére
Nekem kb 2 hónapja van folt, most 3,5cm hosszú, kb fél centi szélességű ovális. Nagyon lassan, de egyre nagyobb. Egyelőre nem cserélem, mert amúgy minden megy rajta, viszont talán több a GhostTouch jelenség is?! Nem biztos, hogy emiatt, de havi 1-2 biztosan előfordul.
Megtaláltam
-
-
vicces1
aktív tag
válasz
szuszinho #15147 üzenetére
Én visszatettem B&R-al, de ahogy Karavik jelezte is, nem szerencsés, mert csinálhat galibákat a KK-ról L-re váltásnál, ha így állítod vissza.
Nekem pl.az ikonokat szórja szét + ilyesmi.
Csak még lusta voltam teljes gyalu után 1esével visszapakolni mindent, de előbb utóbb meg kell csinálni úgyis, hogy nálam is unified storage legyen! -
-
Karavik
veterán
válasz
szuszinho #13985 üzenetére
Nem, legalább is az újabbakhoz biztosan nem, csak be kell kapcsolni a tv-n a Wireless display-t vagy Miracast-ot, vagy Intel's WiDi-t, típusonként eltérhet a megnevezés és utana a telefonon WiFi display bekapcs után kidobja a tv-d típusát a csatlakozáshoz. Ezután már látod is a teló képét a TV-n.
-
-
Karavik
veterán
válasz
szuszinho #13545 üzenetére
Én azt használom, még anno az iBuygou-ról rendeltem, de csak nemrég vettem elő a második Mi2S telómhoz. Minőségi tok, jól néz ki és jól illik bele a teló. Nekem ezelőtt Flip Leather Case tokom volt, az használat szempontból jobban bejött nekem, mert abból nem kellett kivenni a telót, csak hátrahajtottam a tok fedelét és kész, ez a kihúzhatós tok viszont jobban néz ki...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #13451 üzenetére
Itt a PH!-n is van Android L bemutató. De érdemes utána olvasni. Sokak szerint az "L" tényleg nagy, és minőségi lépés. De, hagyjuk is az L-t. Itt most nem feltétlen (csak) erről van szó. Egy ilyen készülékre mint a Mi2 igenis dukálna egy jól megírt gyári (!!) KK. Ha az lenne, akkor azt hiszem nem nagyon lenne okunk itt ugrálni. Ugye azzal kezdtem, hogy nézd meg, hogy mit tud az L. Ezzel csak az lesz a gond, hogy majd csak olyan infót fogsz találni, amiben a KK-val vetik össze. Viszont a "big picture"-höz nem árt ha majd hozzáveszed a 4.1.1 -> 4.3 -> 4.4.4-ben történt változásokat is. Ja, és akkor ott van a belső tárhely kezelése is (lásd korábbi hsz.-em), amiben a Xiaomi-nak ("unified storage" Android 4.0-tól!) igen nagy restanciája van.
(#13453) Williamgrant
"Gondolom te se hiszed ..." - nem igazán ...
"A leírtak v5-re vonatkoznak!" - ez nem vitás!! -
DrKapocs
őstag
válasz
szuszinho #13451 üzenetére
Szerintem nem is az L a lényeg. Sokkal inkább az, ha ilyen telefont veszel, akkor bármit felrakhatsz rá. És erre bizony rá lehet kapni, elragad a gépszíj. "Miért ne próbálnám ki?" alapon... mert megtehetem. Még néhány hónapja én sem értettem ezt. Mi abban a jó, hogy össze-vissza pakolgatja a romokat az ember? Bár én nem vagyok ennek nagy mestere mert nálam a stabilitás kitétel, de szerintem nagyjából ez lehet a magyarázat. Alig pár romot próbáltam ki, azt is csak mostanában, de el tud játszadozni vele az ember. Kicsit időrabló dolog, de, ha belefér, akkor jópofa. Aztán vissza a stabilra...
Szóval szerintem az L azért fontos, hogy kipróbálhassák a MiTulajok. De cáfoljatok rám, ha nem így van.A CM12-t én is ki fogom próbálni, bár én nem használtam soha CM-et. De kíváncsiságból csak meglesném.
Lehet hülye kérdés, de a CM-ből nem létezik fastboot verzió? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szuszinho #12626 üzenetére
Nem történt ott egy reboot? Olyan mintha újraindult volna a telefon. Egyébként érdekes a grafikon. Nyilván elképzelhető, hogy cella hibás, mert az szokott ilyen produkálni, hogy még jó, még jó ... már nem jó.
Egy-két töltési-lemerítési ciklust azért megnéznék mielőtt akksit rendelek. -
-
Karavik
veterán
válasz
szuszinho #12534 üzenetére
Temporary solution: betettem egy sárgás hátteret kezdőképernyőnek, így nem annyira feltűnő
(#12535) Williamgrant
Köszi a tanácsot, első körben felveszem a kapcsolatot iBuygou-val (mindenképp eredetit szeretnék).
Már szedtem szét a telót a kamera modul miatt, szerintem nem nehéz kicserélni a kijelzőt. Otthon szerintem is simán megoldható. -
bojtix
tag
válasz
szuszinho #11173 üzenetére
Nekem is csak másik naptár app feltelepítésével sikerült elindítanom a szinkront és utána már bekerült a listába is, de vissza ment a JLB34, mert melegedett a teló.
Más.
A hátlap "igazítása" (= pici tágítás és süllyesztés a hangszóró lukon) úgy néz ki, hogy megoldja a telefonálási gondomat [link].Azért ez picit vicces egy ilyen kaliberü készüléknél...
-
peanar
senior tag
válasz
szuszinho #11176 üzenetére
Nem hinném, hogy bezavarna.
Hülye kérdés, de el tudod érni a naptár appot?
Ha igen, egy valamit még megpróbálhatsz! Én jártam úgy egyszer, hogy a naptár beállításainál nem tudtam kijelölni a gmailes címeimet, hogy hozzá adjak egy eseményt, mert egyszerűen nem látta azokat (hozzá kell tennem, előtte mókoltam valamit a telón, csak már nem emlékszem mit csináltam). A megoldás az volt, hogy töröltem az összes guglis account-omat, majd újra hozzá adtam, és voilà, működik
Remélem ez segít rajtad is(#11177) ®abstract®
A zenelejátszóban be tudod állítani, hogy milyen, mekkora méretű fájlokat lásson!
A Videónál nálam látja a fájlokat, a Helyi-nél nyomj egy menüt és kapcsold be a rejtett fájlok mutatását, nehogy az zavarjon be. -
-
Wajk
addikt
válasz
szuszinho #9132 üzenetére
privát véleményem az, hogy nem küldeném vissza. Az baromi sok idő, mégha térítik sem...
szerintem kb már a kiküldés annyi lenne amennyiért tudsz rendelni egy kijelzőt kb.
A plussz herce-hurcát és a sok hibalehetőséget (kiküldéskor, visszaérkezéskor, menet közben) én nem válalnám be. Ha az egész készülék nem működne vagy komolyabb lenne a baj, akkor természetesen igen.
De ismétlem ez az én véleményem csak gondoltam megosztom...(#9134) szuszinho: az valamiféle ragasztóanyag-hibára utal, ismert hibalehetőség az érintőkijelzők világában.
-
-
tom81042
tag
válasz
szuszinho #7898 üzenetére
Es sajna a pages manager app ugyanugy szar, mar 5 perce sending-be van a kuldott uzenet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest