- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
válasz
®abstract® #18782 üzenetére
nekem még jó, pedig majd 3 éves és a gyári akksit használom.
Asszonyé viszont csak 1,5 éves, és úgy halt meg egyik pillanatról a másikra az akku, hogy ihaj!
másrészt sztem mázlink van, mert egy akku a legjobb esetben bír ki 1000 feltöltés/lemerülési ciklust, de ez laboratóriumi körülmények között a válogatott akksikra lehet igaz... szóval ha 2 évet elmegy, az már jónak mondható, tekintve hogy 1 max. 2 naponta töltőn van.
ui: lehet rosszul tudom, de én azt hallottam, hogy a li ion akksiknak pont az a halála, ha teljesen lemerítik. ennek ellenére én is csak akkor töltöm, ha 10-20% körül van, de teljes lemerülésig sosem hagyom... -
DrKapocs
őstag
válasz
®abstract® #18782 üzenetére
Én ilyen szempontból nem kíméltem, végülis a telefon van értem és nem fordítva. Kollegám például nem használja navigációra, mert, az biztos nem használ neki, melegszik, folyamatosan megy, sajnálja rá... hát de kérem szépen... Tokban tartom, por és kosz nem éri, vigyázok rá, de azért használom.
40 ezret adtak érte? Azta, felét sem adnám érte... kicsit tesz hozzá és már újat vesz, nem 3 éveset. 40-ért most azonnal eladom, karcmentes kijelzővel, új gyári fehér hátlappal, 3 fóliával.
-
Neck
veterán
válasz
®abstract® #17744 üzenetére
De amióta Barra bácsi ott van, veszett jó telókat adnak ki, nagyon jó áron!
-Mi4c, nagyon jó kis teló
-Redmi Note 2, Redmi Note 2 Prime Helio X10-zel, kategória egyik bestbuy telefonja
-Redmi 3 Snapdragon 616-tal, fémházzal, XL akksival, ez is egyik bestbuy teló lesz
-Redmi Note 3 Pro Snapdragon 650-el (~80k-s AnTuTu), fémházzal, XL akksival, szintúgy.Én pl hirtelen azt se tudom, melyik kéne jobban - a Redmi 3 vagy a Redmi Note 3 Pro
Lássuk be, pénzt akarnak csinálni, nem a hardcore romolós community-vel foglalkoznak - ami kár, viszont érthető.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #16726 üzenetére
" ... szerint nem igaziak az adatok?"
Maradjunk annyiban, hogy erős kétségeim vannak a hitelességével kapcsolatban.(#16727) Karavik
Kiszámoltad, hogy mit tud a LeTV? A részletekkel nem is untatnék senkit, szóval az eredmény:68,49 mm (elméleti!) kijelző szélességhez 73,5 mm-es ház tartozik. Vagyis oldalanként ~ 2,5 mm. Ez is nagyon dúrva, de az én földhöz ragadt agyamnak még csak-csak hihető, szemben az előbbi csodatelefon oldalakénti 0,37 mm (!) -vel szemben. Ehhez képest a holdra szállás pi**afüst.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #16721 üzenetére
" ... méretben épphogy nagyobb a MI2 től ... "
Nekem nem adja ki a matek, de lehet tévedek.
Szóval egy 16:9-es, 5"-os képernyővel van dolgunk.5" = 127 mm
Pitagorasz-tétel alapján:
127^2 = 16^2 * x^2 + 9^2 * x^2 vagyis: 16129 = 256 * x^2 + 81 * x^2
x^2 = 47,86 tehát x ~ 6,9181 mmVagyis van egy 62,26 mm x 110,69 mm kijelzőnk és egy 63 mm széles ház. Erre én egy lyukas garast nem adnék. Mármint, hogy valaha elkészül.
(#16723) Karavik
Ha nem ég be, akkor szuper.Sajnos a kollégám a Note3-án már a második kijelzőbe is "beégette" a Waze-t.
-
válasz
®abstract® #16590 üzenetére
Ezért nem a szolgáltatást kell kikapcsolni, hanem a wakelockot kilőni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #16556 üzenetére
Ááá, tuti nem. Max. még nem szedted le. Ugyanolyan (ill. ugyanazt: OpenStreetMap) részletes térlépet használ, mint a Maps.Me.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #16547 üzenetére
Köszi!
Vártam ill. reméltem, hogy beleteszik. Sokkal egyszerűbb, így nyilván kevesebbet is tud, mint az "OsmAnd Maps", de nekem pont elég a tudása, szóval vissza fogok rá térni.
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #16529 üzenetére
Köszi! Holnap megyek külföldre, kipróbálom. Gondolom le kell tölteni a kiválasztott térképeket, ahhoz hogy offline legyen, mint HERE esetén?
-
szaszapi
őstag
válasz
®abstract® #16346 üzenetére
persze,és szerintem ez dícséretes is,más telefon 1 év után már nem kap semmiféle frissítést...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #16118 üzenetére
"... na de!mit jelent,hogy indokolt esetben??"
Kocsiban, és/vagy extrém külső hőmérséklet mellett. Sajnos Miui 6-ossal nincs összehasonlításom, szóval nem tudom, hogy ahhoz képest milyen. Attipapa jóval több - jellemzően nem Miui-s - ROM-ot próbált, és neki is az volt a véleménye, hogy az Ivan féle ROM-ok a "hűvösebb fajtából" valók.
Attól félek, hogy sajnos nem fogod megúszni, hogy ki ne próbáld.Mindazonáltal nincs olyan ROM, ami mindenkinek jó lenne, sőt, van olyan is, hogy X-nek, Y-nak szögegyenesen ellentétesen viselkedik mint a többségnek. Na, és itt a lényeg! Én általában a többség, és/vagy a tapasztaltabb felhasználók szavára adok.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #16108 üzenetére
" ... mi az amit hiányolsz vagy nem tetszik?"
Ami hiányozhat ...
- security center / permission kezelés
- telefonos beszélgetés felvételének lehetősége
Mindkettőre létezik 3rd party app (ami akár még jobb is lehet, mint a gyári Miui-s megoldás).
Az Xposed mondjuk erősen ajánlott, különben eléggé fapad a rendszer." ... izzasztja a telót vagy nem?"
Izzasztani semmiképp se izzasztja a telefont. Persze ezzel is tud meleg lenni a készülék, de csak "indokolt" eseteben. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #16099 üzenetére
Amit Te írsz, az 5.1-es, nem? Abból volt egy április 11-es és egy 14-es.
Nekem ez az 5.1.1-es (merged partíciót támogató) van fenn: aosp-aries-5.5.3-Vv1zRSVsav-5.1.0.zip
Ebből csináltak május 7-i dátummal egy olyat, ami a "klasszikus" partíciós felosztással kompatibilis.(#16097) Karavik
"a kijelző gyenge hardveres képessége miatt mindegy, hogy milyen ROM fut rajta ... amennyiben a lejátszott forrásanyag azonos (kép, video, film)"
Nyilván."Valóban MIUIv5-ben jobban láthatóak a kapcsolók, de a MIUIv6 felülete korszerűbb, divatosabb, tetszetősebb szvsz."
Azért azt remélem Te is érzed, hogy ez az érvelés meglehetősen gyenge lábakon áll. Hiába modern valami, ha a régi jobb, nem? Vagy: hiába szebb az új, ha a régi "csúnya" használhatóbb. Én is örülök, ha valami tetszetős, de mi itt akkor is egy telefon GUI-ról beszélünk, aminek az elsődleges funkciója a használhatóság minden körülmények között. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #16094 üzenetére
"... a V6 a tárhelyszabadság miatt jön be..."
Ha, nem lenne olyan AOSP, ami tudja ugyanezt, akkor dünnyögve ugyan, de én is azt használnám. Így viszont az előbb említett AOSP az Xposed-al megtámogatva elég jól muzsikál nekem hónapok óta.
Sajnos mióta Attipapa "lelépet" kevés infóm van a CM12, Mokee vonalról, így azt tervezem, hogy majd ősszel, amikor talán több időm lesz (és az időjárás is hűvösebbre fordul), kipróbálom majd az aktuális verziót mindkettőből. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #16088 üzenetére
De, az v5. Ezért lehet kapok, és nyilván szubjektív, de a 6-os Miui design-ja egyszerűen nem kedvez a napfényben történő használatnak. Két kép, amiket már korábban is link-eltem ezzel kapcsolatban (1, 2). Érdemes letölteni a képeket és egy képszerkesztőben elkezdeni csökkenteni a fényerőt, aztán figyelni, hogy melyik tűnik el hamarabb. Ennyi...
-
Nerazzurri95
tag
válasz
®abstract® #16048 üzenetére
Ibuygou-s csávó küldött egy doksit amit ki kellett töltenem. A Repair code az egyedi, szóval ezt csak példaként tudom megmutatni (bár a szerviz címe rajta van), gondolom akik ugyanígy kontaktolnak velük kapnak egyet-egyet. Kitöltve egyrészt csatolnom kellett a telefon mellé, mert csak ezzel veszik be, másrészt emailben is vissza kellett küldenem. Ezután már csak postáznom kellett, GLS-el küldtem el nekik (ezt én álltam, a visszaút meg gondolom benne volt az árban).
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #16038 üzenetére
Én is úgy rendeltem...
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #15944 üzenetére
A kijelző panelek biztosan nem egyformák, mert anno pl. muchacoado kolléga kiszerelte telefonjából eredeti kijelzőjét, lefényképezte minden irányból, jól láthatóak voltak az azonosító feliratok, majd összehasonlítottam az én eredeti kijelzőmön lévőkkel és egyáltalán nem egyeztek...
-
válasz
®abstract® #15882 üzenetére
Én az új L-t nem szeretem, szerintem a gyári KK-val lehet a telefonból a legtöbbet kihozni (3-4 nap üzemidő miatt). Most MIUI van rajta, a két héttel ezelőtti weekly van portolva. Nem olyan gyors mint a gyári KK, de nagyon vágytam vissza a miui felületére. Szóval most miui megy rajta, sajnos csak 1.5 napot bír ki, de amúgy rendben van.
Maga a készülék szerintem igen jól eltalált termék, én szeretem, meg is lesz tuti karácsonyig míg a v-square meg nem érkezik. -
DrKapocs
őstag
válasz
®abstract® #15869 üzenetére
Nem tudom milyen panel, gyári, eredeti, még nem volt soha bontva. Nem feltűnő, figyelni kell, hogy észrevedd a sárgulást, de ott van. Remélem nem terjed, erősödik, sokasodik.
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #15856 üzenetére
Itt írtam róla: [link]
Csak Mi2S-el próbáltam (egyelőre), de lényeg, hogy megfelelő dolby EQ beállítással kilehet hozni belőle az "állatot". Nekem alapból túl erős volt a közép, felső-közép tartomány ami hosszútávon idegesített, de egy kis játék a hangszínszabályzóval és helyre állt a rend. Szvsz ár /érték arány tekintetében nem nagyon van jobb alternatíva...
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #15561 üzenetére
+1 bizony
Android M Developer Previewban pedig hogy büszkélkednek vele
:
"Az első fontos változás az Android M érkezésével az alkalmazásengedélyeket illeti. Azok elfogadására vagy elutasítására már nem a Play Áruházas telepítéskor, hanem az első indításkor kérdez rá a rendszer. Az engedélyeket egyesével és utólag is ki és be lehet kapcsolni"
-
vicces1
aktív tag
válasz
®abstract® #15276 üzenetére
Köszi, nem az volt a gond, hanem hogy kínai stock ROM volt, a google alkalmazások teljes használhatatlanságával.
-
vicces1
aktív tag
válasz
®abstract® #15254 üzenetére
194usd mindennel, szállítás, bizt.
Most várom mit válaszolnak, google nélkül nem kell. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #15043 üzenetére
Ezt mire írtad? Ja, a kamerás problémámra? Köszi, ismerem a Snap Camera-t, és tényleg jó (most is azt használom), de a Camera FV-5 még jobb.
(#15024) zdanee
Köszi, hogy utána néztél / olvastál a dolgoknak (és, hogy megosztottad velünk). Hazudnék, ha azt mondanám, hogy 100%-ig értem, de kezd tisztulni ...Karavik, megjött már a füles? Írhatnál majd róla pár szót. Neked van / volt előtte valamilyen (1.0, 2.0, 2.1) Piston fülesed? Kíváncsi lennék, hogy a design-on kívül történt-e érdemi változás.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
®abstract® #14934 üzenetére
Hangerő - és power gomb egyszerre nyomva. Ez mindig így volt,minden ROM-ban.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
®abstract® #14931 üzenetére
Hát hogy a frászba ne működne? Próbáltad,vagy csak ráfogtad,hogy nem?
-
Attipapa
aktív tag
válasz
®abstract® #14925 üzenetére
A screenshot minden eddigi Lolliban meg volt és van,ha arra gondolsz. Vagy másra?
-
Crytek
nagyúr
válasz
®abstract® #14911 üzenetére
Itt a topikban a Battery szóra keresve nem találtam semmi értelmese.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
®abstract® #14910 üzenetére
1.0
-
Attipapa
aktív tag
válasz
®abstract® #14908 üzenetére
DualbootSwich progi tökéletes.Én a reboothoz és a reboot to recoveryhez is ezt használom. Csak 1 systemem van.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
®abstract® #14905 üzenetére
Ez érdekes! Az enyém is onnan van,de frissitettem minden gond nélkül a 4.11-et.
Ezután felraktam a dropboxomra és dobtam azt a linket is. -
Attipapa
aktív tag
válasz
®abstract® #14900 üzenetére
Olvass vissza,már linkeltem. Az lehetetlen hogy jót raktál fel!! Ivan full magyart tud. Valamit elcsesztélhttps://www.dropbox.com/s/4j41i1yczb7dtpv/aosp-aries-5.4.14-iFO9USeJ02-5.1.zip?dl=0
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #14882 üzenetére
"... cwm v.6.0.3.2 ... "
Amindenit!
Pedig az nem egy mai CWM. És fitti-pitti mindkét rendszer? Azt hiszem ma is tanultunk valamit. Lassan érdemes lesz elgondolkozni a downgrade-en
Attipapa: Any news, vm. újabb Ivan ROM-al kapcsolatban?
-
Attipapa
aktív tag
válasz
®abstract® #14882 üzenetére
Cseréld le az 5.4.14-re mert az már stabilabb. A 4.11-es random újraindítást csinál,ezért lett javítva,na meg az akkuidő is jobb az újnak. Csoda,hogy a system2-n fut. Ez még nekem is új!
Karavik: Első körben csak ezt cseréld,ha nem megy akkor mindet.
-
DrKapocs
őstag
válasz
®abstract® #14849 üzenetére
A Jlb54-et én nem próbáltam még, arról nem tudok nyilatkozni, de a stabil romokra nálam az általad írt újraindulás nem volt jellemző. Nekem az 50 van fenn, apró módosítással (font és naptár csere a 39-ből). Az 52 is volt fenn pár percig, de az picit lassabbnak tűnt. Az 54-ben a log szerint alig van változás (bár a log sokszor csak a változások töredékét írja le).
-
Monyos
aktív tag
válasz
®abstract® #14115 üzenetére
Legfrissebb sMiUI lett belőle. Ha nem panaszkodik rá a barátnőm akkor nincs para.
-
Zamasun
aktív tag
válasz
®abstract® #14091 üzenetére
Kicsit pontositok. Most mar biztos h read only modba kapcsolt a belso tarhely. Fotót nem tudok kesziteni, fajlkezelobol sem nyit meg semmit sem. Ujrainditani probaltam, illetve a miui forumrom egy zipet talaltam amit fel lehet flashelni, de mivel read only, nem tudok rá irni semmit. Ami erdekes, hogy a play storebol tudok letolteni alkalmazast, amit fel is telepit. Ezek kivul semmi sem irhato, masolhato rá.
-
zdanee
őstag
válasz
®abstract® #14095 üzenetére
Én általában csak a cache részt használom, a program-partíciót amúgy is csak az tisztítja, a többi az adatpartíción garázdálkodik. Valahol tényleg van benne olyan, hogy megkeresi a nagy fájlokat, de ott is van egy lista és ki lehet jelölni, hogy miket ne keressen. A cache ürítés teljesen veszélytelen.
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #14047 üzenetére
ha offline vagy akkor kell gps kapcsolat, azaz ki kell menni kültérre
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #13978 üzenetére
Megnéztem, elég jónak tűnik minden tekintetben, csak kár hogy mediatek soc van benne
Vicces1:
Ha ez a terved akkor jobban jársz, ha mindjárt kezdésnek felteszed a furniel felé CWM r11-et és bekapcsolod a TDB-t. Ezután már simán fog menni...
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #13918 üzenetére
A köztes pont felvételt sokat használtam az iGO-ban, nagyon hasznos, mert a kiinduló pont és a végső úti cél között több köztes úti célt is meg lehet adni előre tudatosan, vagy ha már navigálás közben jut az ember eszébe, hogy még útba ejtene egy másik helyet is, akkor azt is köztes úti célnak be lehet állítani anélkül, hogy a végső úti célt törölni kellene. Ez a feature sajnos (még) nincs a Nokia Here-ben, de remélem később lesz.
wyzard:
Én ilyet sose tapasztaltam 2 év alatt, de én nem is használtam azt a ROM-ot amivel jött egy napig sem! Ha te egyből ráfrissítettél amit a rendszer felajánlott, akkor Te szerintem még a kínai ROM-ot használod...javaslom a lecserélni...
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #13904 üzenetére
Az általad említett navigációval az (volt) a bajom, legalábbis az újabb kiadások mindegyikével, hogy amíg a navigáló hang (Eszter) beszélt, addig elsötétedett a kép, mihelyst befejezte a mondókát újra lett kép, és így tovább az egész navigálás alatt. Legjobb esetben is villogott a kép a hangos navigálás közben. Ez adta meg a kezdő lökést a cserére! Most már 3. napja használom aktívan a HERE-t Pesten, eddig hibátlan, le a kalappal hogy ingyenes!
-
válasz
®abstract® #13896 üzenetére
Hát ha választani kell hogy hüvelyt vagy kölest kérek, gondolom egyértelmű hogy inkább éhen maradok!
-
válasz
®abstract® #13893 üzenetére
Pl egyes szirszar Huawei készülékek brutál jó GPS-szel vannak szerelve. Az általam látott legjobb GPS vevős androidos cucc egy Huawei tablet volt. Fogalmam sincs hogy csinálják...
Persze ettől még nem kéne, de érdekes. :-D -
zyzz
tag
válasz
®abstract® #13877 üzenetére
Így már értem, miért megy nálad. Ezután programtelepítés során ki tudom majd választani a telepítés helyét?
A programon belül nem találtam erre külön beállítást. -
zyzz
tag
válasz
®abstract® #13836 üzenetére
Megtaláltam, felraktam a legfrissebb lucky patchert, de lenne hozzá kérdésem. Bármilyen appot át szabad helyezni, vagy van erre valamilyen ajánlás? Root jogot kapott a program, nem akarom, hogy valamit véglegesen elbaltázzon.
Mire érdemes még használni az appot? (látom, rengeteg funkciója van azon kívül, amire javasoltad) -
zyzz
tag
válasz
®abstract® #13818 üzenetére
Erre az appra gondoltál? Csak telepítem, beállítom, amit írtál és kész?
-
bozarjoska
őstag
válasz
®abstract® #13722 üzenetére
Azért, vagy ha van link akkor azért is hogy le tudják tölteni
-
pokbubi
tag
válasz
®abstract® #13643 üzenetére
Nem volt hála istennek. ibuygou elintézte biztos.
-
válasz
®abstract® #13506 üzenetére
Na jó... ;-) De jobban hangzott...
-
Neck
veterán
válasz
®abstract® #13430 üzenetére
Kínában nem most lesz új év...
-
sbazsi
veterán
válasz
®abstract® #13406 üzenetére
Hopp, ezt nem ide
-
válasz
®abstract® #13393 üzenetére
Wajk mindig javított a weekly romokon, remélem ezt a jó szokását a Z3C esetén is meg fogja tartani.
Anno SGS2-re az ő romja miatt váltottam (mai napig vallom hogy a valaha készült legjobb telefon), utána mentem a mi2-re, és azt hiszem elég sokat tettem azért hogy olcsón egy boldog Sony tulaj legyen. Remélem ezt főzéssel fogja meghálálni! -
synyster725
csendes tag
válasz
®abstract® #13372 üzenetére
Igen minden lépést követtem, igen korrektül segítettek, de mégsem működik úgy, ahogy kellene.
-
Csari93
aktív tag
válasz
®abstract® #13338 üzenetére
Ez normàlis, hogy egy ideig semmire sem reagàl, úgy lemerül?
TuneIn program ment és nem kapcsolt ki a kijelző, gondolom ez húzta le. -
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #13272 üzenetére
Mindennel együtt került ennyibe:
Mi2S 32GB+1db MiKey+24USD DHL szállítási költség = 62.700.- HUF
Egyéb költség hál' istennek (és az iBuygou csapatnak) nem volt.
-
vornia
senior tag
válasz
®abstract® #13200 üzenetére
Hú ,köszi!!Jó tudni!!
A bébimnek felpattintottam az Atrix2-re Kacsa 105 új miui romját,de nagyon szaggat,fagyogat.eddig az es taskmanagerrel próbáltam kordában tartani,de ezzel rápróbálok a gyomlálásra
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #13202 üzenetére
Mégis melyiket? Ezt Karavik 2013 (!) júliusában írta. HDR-ről ugyan itt tényleg nincs szó, de neki is csak 22.25-öt tud a masina. Ezek szerint több mint egy éve semmi változás? Nekem ez nagyon nem kerek, de majd (talán) a többiek is visszajeleznek valamit.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
®abstract® #13199 üzenetére
Na, ez meglehetősen érdekes. A legújabb dev. ROM-ban Neked 1080p-nél 25fps-el vesz fel a "gyári" kamera alkalmazás? Nos, ebben a pillanatban csináltam egy próba felvételt, amit az MX Player és a Win-es Media Player Classic is 22.25 fps-nek mutat. Ugye nincs bekapcsolva a HDR mód?
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #13171 üzenetére
Igen köszi valóban, arra emlékeszem, viszont a MIUI6-ban szerintem nincs, legalább is nekem nem rémlik...bár most nem tudom csekkolni sajnos.
-
bozarjoska
őstag
válasz
®abstract® #13126 üzenetére
Azért az 1+1 sokkal jobb mint azok, azért mert ugyanakkora a kijelzője nem kell egy kalap alá venni
-
muchacoado
aktív tag
válasz
®abstract® #13115 üzenetére
Nem tudok hibát mondani, de csak 2 napja van fent.
Karavik
Lehet shortcutolni a képernyőzárra.
Nade megnézzük sys2-n a cm-et hol tart
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #13111 üzenetére
Pont mostanság tesztelgettem google play-en elrhető internet böngészőket és a CM-nél maradtam én is. Ez messze kitűnik az összes közül. Én is cak azt tudom mondani hogy brutálisan gyors, nagyon jól kezelhető és biztonságos...csodálkozom hogy ingyenes! Így kell ezt csinálni kérem szépen....
-
mOta
csendes tag
válasz
®abstract® #13102 üzenetére
en is akartam irni neki, de aztan rajottem, hogy a datumot irhatta, mert amugy a 49-esnel jarunk
-
ziiu
csendes tag
válasz
®abstract® #13102 üzenetére
Nem hiszem. Az android verzióm: 4.4.4 KTU84P A MIUI pedig 4.11.21. Nem tettem hozzá az előzőhöz, de a telefon kínai modell, de magyar nyelvű
-
hybe
csendes tag
válasz
®abstract® #13091 üzenetére
Ilyesmire gondoltál? --> http://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=615 Vagy ez pont tuti?
Szóval ezt egy elvileg telefonok szétszedésében-összeszerelésében nem túl gyakorlott egyén is bátran megcsinálhatja?
Furcsa, hogy a "complete screen" jóval olcsóbb a dragon-tt -n, mint az ibuygou -n a "Replacement LCD Screen Display". A még olcsóbb OEM verziót azért gondolom felejtsem el... -
HanU
tag
válasz
®abstract® #13091 üzenetére
Nem nem az a fólia, hanem Xiaomi mi2s matte screen protector
-
válasz
®abstract® #12932 üzenetére
Ennél sokkal nagyobb gáz is van:
"...Hours after using it.
I cannot achieve rooting this device, with any Superuser or SuperSU flashable ZIP, neither with xbin/su from ALL CHINISE 6.0.5.1 Ivan Unofficial CWM (OMG). It doesn't officialy support TDB (I don't care, i just mention that), it has not GAPPS but ok, there is a package for Lollipop ready on the Web, and it fits to Mi2s ROM space, without Micha's repartitioning (i think the 4.4.x GAPPS was junk in terms of size as i check that Lollipop needs half the size of 4.4.x). Advanced Reboots don't worked, CM buttons for App kill, neither. But it's a very early stage (alpha i think) and it doesn't have bugs, it works, it boots, you can test it, but not for every day ROM, avoid it, wait for CM12, or sth better from OmniROMPS. BACKUP everything, and of course, have ready to flash back the Micha's CWM 6.0.5.0. because with the Chinese Recovery i am facing psychological issues.
PS2. After these hours of testing, i am back to CM11 Latest Snapshot!
PS3. You should turn off TDB before flashing Lollipop.
PS4. Again, wait for a release!"De azért remélem Karavik telefonján este már rajta lesz!!!
-
Zoja™
őstag
válasz
®abstract® #12581 üzenetére
Keress meg privátban, hogyan is gondoltad pontosan és csak megoldjuk valahogy.
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #12577 üzenetére
Most rendeltem webkártyával Aliexpress-ről. A bankod internetes honlapján le tudod kérdezni a webkártyád vonatkozó adatait: cvc kód, lejárati dátum, kártyaszám, kártya típus. Ezeket később meg kell adnod a rendelésnél. Rendelés előtte természetesen rá kell utalnod a szükséges összeget, otthonról, kényelmesen... Legegyszerűbb és biztonságos!
-
bozarjoska
őstag
válasz
®abstract® #12577 üzenetére
Beírod a webkártya adatokat amikor kéri, ezen mi olyan nehéz? Szerinted más hogy rendel?
-
Zoja™
őstag
válasz
®abstract® #12573 üzenetére
Ha a bankkártyád cvc kódos, akkor magadnak is egyszerűen meg tudod oldani.
-
válasz
®abstract® #12573 üzenetére
miért nem rendelsz magadnak?
-
válasz
®abstract® #12549 üzenetére
Sárga folt, összetört, szárt rendeltem, annak a kerete hullott szét. Én 1x kaptam tuti eredeti lcd-t, az az ibuygoutól volt. Ettől függetlenül elhiszem hogy más megszívta más. Ők is kínaiak. Én anno azt írtam a srácnak, hogy ha nem eredetit küld, jelentem a paypalnak hogy átvert és visszakérem a pénzt.
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #12540 üzenetére
Fogalmam sincs, de idén nyárig nagyon nyúztam a telót. Brutál játékokat nyomattam rajta amitől fűtött rendesen + tűző napon kánikulában (szélvédő mögött) hosszú utakon navigációként használtam, ilyenkor volt a legforróbb, szó szerint a kezem nem bírta el a telót (játék közbeni melegedés sehol nem volt ehhez képest). Viszont akkoriban semmiféle sárga folt nem volt. Amióta nem játszom vele (kb. 1,5 hónapja) pont most jelentkezik - furcsa!
Mindenkinek
changelog MIUI6 4.10.10:
Ennyit kellett csak várni a kapcsolók átrendezéséhez (erről beszéltem!):
- Added left button switch option (MENU / Recent apps)
- We added Toggle manager app to the Settings - Notifications - Arrange Toggles
- Added Spanish lang to the MIUIv6 (Big thank you to all contributors!)
- Replaced china shortcuts in the Browser by google.com page
- Return of Battery chart -
szuszinho
őstag
válasz
®abstract® #12540 üzenetére
Anno azt mondták, hogy más típusoknál is előfordul, és igen a melegedéstől, ha jól tévedek.
-
®abstract®
őstag
válasz
®abstract® #12422 üzenetére
ez nem piston hanem dexterity.
-
muchacoado
aktív tag
válasz
®abstract® #12091 üzenetére
Nekem FCR Miui R3.0s alatt nem működik, de párom lg G-jén hibátlan. Minőségi hatása van a gombnak, megérte azt a 1,5 dolárt
-
Disque
aktív tag
válasz
®abstract® #12029 üzenetére
Nekem van nexus 7-em feltettem az L-t, szép meg jó meg minden, de egy csomó alkalmazás még nem megy rajta.
Most MIUI van rajta, mondjuk azon is van még mit javítgatni, de a tablet verzió, úgy nézem valahol fél úton van a v5 és a v6 között. -
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #12029 üzenetére
Kizárt... hacsak nem M1cha műhelyéből.
-
buca84
őstag
válasz
®abstract® #11516 üzenetére
Pedig itt az.
-
buca84
őstag
válasz
®abstract® #11513 üzenetére
out of stock.
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #11439 üzenetére
Updaterrel összejött
-
DIEGO15
őstag
válasz
®abstract® #11439 üzenetére
Pedig megvolt. Nem lehet, hogy alatta a recovery régi? 3.8.23 óta nem tettem fel újabb romot. (MI-recovery 2.0.1)
-
hriska
aktív tag
válasz
®abstract® #11433 üzenetére
Wajk romjai is jók,sőt....
De mivel stabilat kért,ezért írtam ezt...
Párom telefonján ez van,és semmi gond vele,fogyasztás is jó -
muchacoado
aktív tag
válasz
®abstract® #11397 üzenetére
Szerintem ezeket meg lehet rendelni könnyen, inkább hozzon nekünk Mipadokat ajándékba
-
Speederer
senior tag
válasz
®abstract® #11368 üzenetére
Oké, de én használnám is ezt a funkciót. Mert ennek hiányában nem tudok küldeni Mi Cloud üzenetet, és a hívásnaplót valamint az smseket sem szinkronizálja.
<Adamsky>
Köszi, akkor legalább tudom, hogy nem egyedi a problémám. -
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #11315 üzenetére
Most kipróbáltam a free változatát a játéknak de nálam az is FC indulás után.
Itt a link hozzá:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.realdriftportnew.sipon
Nem értem nálad miért megy nálam meg miért FC-zik teljesen tiszta telepítés után
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #11309 üzenetére
Biztos ezt tetted fel, mert van több real drift... nevezetű játék a google play-en:
-
válasz
®abstract® #11274 üzenetére
Hogy mit akarok?Egyiken marad a Miui,másikon valami fincsi dolog.
Csak szét kell nézzek ,melyik a jó cucc.
Ja,meg hát ki kell tanuljam ám a dolgokat,mit hogyan kell csinálni.
-
válasz
®abstract® #11274 üzenetére
Na most el kell mennem...viszont alap helyzetbe állt a telefon...ez új...
-
válasz
®abstract® #11272 üzenetére
oké,most töltöm le éppen...még nem próbáltam ki....majd mindjárt...
SIKERÜÜÜÜLT
Erről már frissíthetem a legutóbbira,vagy felesleges?
Srácok.....köszi....
dó-ré-mi-fá-mitiszó?
-
válasz
®abstract® #11270 üzenetére
Be van kapcsolva.
-
válasz
®abstract® #11246 üzenetére
Nem másolja be a root mappába.Van valami trükkje?
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #11224 üzenetére
Így van! Nincs is ezzel semmi gond....
#11226 DrKapocs:
Egyetértek! Egyébként hasonlóképpen kezdtem én is az mi2s-el...
#11239 Jerusalem:
Szerintem neked azért nem megy, mert mobilról töltötted le a CWM-et
-
Karavik
veterán
válasz
®abstract® #11218 üzenetére
Nem semmi, számomra az általad írt beállítások használati értéke 0. max arra jók, hogy az üzemidő kapcsán beírd magad a "rekordok könyvébe" egyszer.
Én pont a másik véglet vagyok. Jobb teljesítmény és kijelző láthatóság érdekében minden ezzel kapcsolatos beállítás maxon, fullon és még ami kifér a csövön. Reggel leveszem a töltőről este felteszem, tökéletes harmóniaHa valami mégis közbejön, akkor kocsiban ott vár a töltő...
Külsőleg nyújtott vizuális élményt pedig a vastag akksi+hátlap kegyetlen rombolja. Ez nekem emiatt szóba sem jöhet. Védőtokot is pont ezért nem hordok. Én mindig azt mondom, a telefon van értem nem pedig fordítva... -
muchacoado
aktív tag
válasz
Ilyen beállitasok akkor lennének hasznosak ha 1 hétre elmennek a szabadba mindenfele aramforras nélkül. Amúgy csak önsanyargatás.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ja, nagyobb akksi ... + "aszkéta üzemmód"
+ 2G-s net
Greenify-t utoljára a Desire-n használtam, de abba csak 512 Mbyte RAM volt oda kellett is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mass Effect
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest