Hirdetés
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
Srácok, ha valakit érdekel egy vatta új hátlap, az privátban megkereshet.
Mire megjött, addigra már nem volt meg a telefon. -
Zoja™
őstag
válasz
Karavik #13038 üzenetére
Zajszűrés miatt is, és azért is, hogy videó felvételnél a hangot sztereóban vegye fel.
Viszont a kontakt spray szerintem hülyeség volt, mivel nem arra való, amire használtad. Takarításhoz ipari alkohol, plusz fültisztító, vagy puha sörtéjű fogkefe való otthoni keretek között... -
Zoja™
őstag
válasz
Williamgrant #12976 üzenetére
Ez teljesen jó hír, én legalább is nagyon örülök neki.
Legközelebb egy MI3-at szeretnék venni, remélem az is elérhető lesz itthon. -
Zoja™
őstag
,,Új" ROM a láthatáron, erre kíváncsi lennék...
-
Zoja™
őstag
válasz
<Adamsky> #12722 üzenetére
Teljesen letekerhető, így lencsékre bonthatod az egész kameramodult. Csak az a baj vele, hogy ha teljesen szétkapod, akkor nem fogod tudni normálisan összerakni.
Egyébként fókusztávolságot lehet vele állítani, és ha belegondolsz, valahogy csak össze kellett rakni a kameramodult...
Ha fix rögzítésűre csinálják meg, akkor nem lehetne utánállítani forgalomba hozás előtt, ami ciki lenne, mivel minden gyártástechnológiának vannak hibái, fix lencserögzítésnél meg csak modul cserével lehetne orvosolni. -
Zoja™
őstag
-
Zoja™
őstag
válasz
vornia #12637 üzenetére
Ha kiveszed az akkut, akkor látszik, hogy a sim slot mellett van egy hely, ami le van takarva, bár az is lehet, hogy a közép keretet is cserélni kell hozzá, de meg kéne bontanom ahhoz, hogy érdemben nyilatkozni tudjak róla.
A meenova nem lenne rossz, de 2-3 hónap használat után sorra mennek tönkre. Az LG G2 topicjában ez rendesen ki van vesézve, szvsz pénzkidobás, nem hosszú életű kütyü.
-
Zoja™
őstag
válasz
Karavik #12628 üzenetére
Nem hiszem, hogy trükköznének, de a szériaszámot nyugodtan elküldheted, abból meg tudják állapítani a telefonod pontos típusát.
Gondolom azért kell nekik, mert létezik vagy 4 fajta, ( mi2, mi2a, mi2s a negyediket pontosan nem tudom.
Az imeiből is meg lehet mondani a típust, de ha attól félsz, hogy vissza élnek vele, akkor azt ne küldd el.Mondjuk, ha vissza is élnek vele, itthon az téged nem korlátoz semmiben.
-
Zoja™
őstag
válasz
®abstract® #12581 üzenetére
Keress meg privátban, hogyan is gondoltad pontosan és csak megoldjuk valahogy.
-
Zoja™
őstag
válasz
®abstract® #12573 üzenetére
Ha a bankkártyád cvc kódos, akkor magadnak is egyszerűen meg tudod oldani.
-
Zoja™
őstag
válasz
Williamgrant #12417 üzenetére
Jó lenne, ha hordhatnék a munkahelyemen bármilyen ,,ékszert". Így viszont nem úszom meg a szerelést.
-
Zoja™
őstag
Természetesen, ha igény van rá, akkor szívesen írok majd róla.
Még folyamatban van a házilag készült sztereó bluetooth hangszóró/powerbank kombó, amihez már minden alkatrész megjött, az elektronika egyben is van, csak még a dobozolás (burkolat elkészítés) hátra van, amihez nem füllik a fogam.
-
Zoja™
őstag
Szerencsére nem okoznak problémát a telefon javítások, kis ideig főállásban ezzel foglalkoztam, ráadásul van is itthon pár bontott vibra motor, úgyhogy lehet még ma neki esek, hátha lesz köztük méretben is megfelelő.
Egyébként ez az első kínai csodám és valószínűleg nem az utolsó, nagyon bejött, azt hiszem a jövőben is maradok a Xiaomi vonalon.Közben le is sikerült tölteni a romot, de tegnap este és ma reggel még a mirrorokat sem listázta ki az androidfilehost.
Még egyszer köszönöm a segítséget.
-
Zoja™
őstag
Lenne egy kérdésem srácok: A mi2-es rezgőmotorja alapból gyenge, vagy csak az enyém kezdi megadni magát? Olyan mintha erőlködne, de nagyon harmatos a teljesítménye.
-
Zoja™
őstag
válasz
muchacoado #12355 üzenetére
Nem tudom mennyire vastagítják meg a telefont, ez majd kiderül, ha ide ér. Én a vateráról rendeltem 6db fóliát 1500 Ft-ért, igaz az is németből jön és 3-4 nap mire ide ér.
Ha a 6 db ki bír fél évet, szerintem már meg is éri az árát. -
Zoja™
őstag
válasz
Williamgrant #12339 üzenetére
Külön csak digitizert lehet hozzá kapni egyébként?
Az enyémen csak azt kellene cserélni, a kijelzőnek semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest