- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gratula, ügyes voltál!
Azonban a hátlapot ne körömmel szedd le, mert nem úgy kell. A módszertan a következő:
Telefont megfordítod, hogy hátlappal legyen feléd. Egyik kezedbe veszed, és a hüvelyk ujjaddal nyomni kezded a hátlap közepét, miközben a mutató vagy középső ujjaddal az USB dugó felőli kivágásnál felfelé húzod körömmel a hátlapot.
Na jó, mutatok róla videót is, értelemszerűen nem csak a nagy hátlap esetében működik -
-
HanU
tag
Ha van affinitásod a szerelgetéshez, kiskorodban fémépítőztél, nem esel mindennek neki, mint bolond tehén a fiának akkor próbáld meg. Ezt egyszer el kell kezdeni. Én szereltem már pár telefonomat, de eddig ez a legegyszerűbb. A szerelési videót nézd meg párszor. A kis gumi vickekre vackokra vigyázz, mert azok potyognak az alaplapról, olyan helyen szerelj ahol nincs szőnyeg, pl konyha ott ha leesik valami könnyen megtalálod.
-
HanU
tag
Igen én ezt szereltem a telefonomba. Kb. 10 perc alatt megvolt. Hong kong post-tal jött kb. 3 hét. Adott ajándékba egy Tempered Glass képernyővédőt, gondolom azért mert a digitiser nem eredeti, nem tudom. Fényereje jó, színek szépek eddig jól működik. Én is szemeztem a BEEXZ.COM-os kijelzővel, de nekem annyit nem ért az egész. A dragon-tt-én pedig volt választási lehetőség két fajta komplett kijelző közül lehetett választani, gondoltam a drágább az lehet, hogy jobb, mint az olcsóbb. A kontakt Athena pedig szimpatikus volt.
, bár gondolom úgy volt Athena, mint én
.Kb. ennyi.
-
HanU
tag
Szerintem ha Te szeretnéd cserélni akkor csak komplett kerettel együtt szerelt darabot rendelj. Williamgrant elmondása szerint cserélt egy csomót óriási tapasztalattal rendelkezik a téren. Karavik szerelte a technikáját egy párszor be is faragott. Én ezen a telefonon 1-et cseréltem eddig minden frankó, volt már telefonom amin külön cseréltem digitizert ragasztottam is pepecs munka. Én a dragon-tt -től rendeltem elvileg originalt ezt nem tudom se nem cáfolni sem nem bizonyítani eddig jó. Karavik a beexz.com rendelt elvileg az a tuti, de szerintem annyira tuti, mint a többi. "Messziről jött ember beszél amit akar."
A lényeg az, hogy baromi egyszerű a szerelése, csak egy tiszta nyugodt helyet keressél és ne kapkodjál, mossál kezet a munka előtt stb..... 3 féle csavarral van rögzítve a hátoldal azokat ne keverd össze, legyen egy lejárt bankkártyád amivel szétfeszíted a telefont, egy jó pici műszerész csavarhúzód. A kijelző mellé én rendelnék még egy tempered glass képernyő védőt is, én ezt kaptam a dragon-tt -től ajándékba, ezzel sokkal jobb a képe a cuccnak, mint az eredeti xiaomi matt fóliával volt az eredeti kijelzőm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest