-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mOta
csendes tag
linux fastboot relepites, hatha kell majd valakinek:
letoltod a kivant fastboot romot, majd kicsomagolod.
nyitsz egy terminalt es a kicsomagolt fastboot rom mappaba navigalsz, majd kiadod sorba a parancsokat:1. sudo apt-get update
2. sudo apt-get install android-tools-adb android-tools-fastboot
radudog fastboot modba a telot a gepre (bekapcs gomb + lefele hangero elenged a "mi" logo felvillanasanal)
3. sudo fastboot devices (ellenorzod, hogy latja-e a gep)majd ha a fastboot rom konyvtaraba navigaltal sikeresen kiadod ezt a parancsot:
4. sudo ./flash_all.shelkezdi telepiteni, de par perc mulva vegez is es majd unraindul magatol a telo. ezutan lehuzhatod a geprol. egy jo 10 perc alatt kesz is van. az elso bootolas eleg lassu, legy turelmes.
udvKaravik: csak a miflash segitett, a tarhely vesztes utan.
-
Karavik
veterán
5.11.19-ben még a régi MiRecovery van ezért két rendszert mutat (tévesen), de ettől függetlenül összevonta a system partíciókat. Sajnos Linuxos MiFlash leírást nem tudok adni, de ha beenged az MiRecovery-be és onnan nyomsz először Wipe SD-t majd Wipe All Data-t akkor reboot to system one után már látnia kell a belső tárhelyet.
...de természetesen a legjobb megoldás 5.11.20 fastboot ROM telepítése lenne MiFlash-el flash all scripttel
-
-
coal56
csendes tag
Már bocs, de ez kicsit azért meredek...
Ebben a fórumban is sokan sírnak, hogy hol van már a V6, hol van már az L.
De azért kábé minden héten kapunk használható romokat a Xiaomi-tól. Lehet hogy apróságokat, de azért kapunk. És egy 2012 nyarán megjelent telefonra - remélhetőleg - lesz android L. (najó, az az Mi2, az S az 2013 április)
Közben a nejem Xperia SP-jén (egy éve vettük, mint az Mi2S-t) 1 év alatt 1 db frissítés jött ki, az sem csinált semmit. Én ezalatt kb 20-szor tettem fel új romot.
Lehet hogy a Xiaomi support fél éve "szinte csak" atszinezi a calendart es az email appot. De közben a Sony SEMMIT nem adott ki!
És az SP az MI2S-el egyidőben jött ki. És arra már nem is lesz semmi...
A Z1C 1 évvel fiatalabb mint az Mi2S, tehát majd nézzük meg hogy jövő év elején milyen rom lesz "várható" rá.
A gariztatást illetően persze valszeg egyszerűbb az élet a sonyval, ezt nem vitatom.
@#13852 Adamsky: Én nem láttam a Z1C-re MIUI-t sehol. És z3c-re sem. Pedig Wajk-nak az van -
-
-
Karavik
veterán
1. Többféle kontakt spray létezik különböző alkalmazás területekre, a Precíziós Chip elvileg pont ide van kitalálva és elvileg maradéktalanul elpárolog. Az alaplap totál le lett csupaszítva szóval mindent megfelelően vegeztem, ahogy kell, csak kifelejtettem a számítsból a mikrofont, ennyi!
2. Hőpisztolyon van több fokozat is, a leggyengebb kevésbé meleg, mint a hajszarító.
3. Villamosmérnök kollégám is azt mondta nyugodtan használhatom
4. Autóiparban célgépeket tervezek egy 3D CAD szoftverrel, én ebban vagyok jó.
5. Hülyeségeket bárki tud kérdezni, és utólag a leghülyébb is nagyon okos tud lenni... -
Mocsok vagy, de vonyítottam a röhögéstől, az egyik szupermarketben álltam a sorban és mindenki engem bámult.
(#13055) muchacoado
Nekem a gyárival is előfordult, talán az utángyártottal még kevesebbet, de mivel azt meg nem használtam annyi ideig, fene tudja.Mindenesetre nem volt olyan panel a telómon (pedig ez a harmadik rajta) amin időnként ne lett volna GT. Amúgy Wajk telefonját teszteltem, van olyan GT amitől meg lehet szabadulni.
A fényerő probléma nem vészes, leginkább akkor lehet észrevenni, ha másik Mi2 van mellette.(#13056) Karavik
Remélem meg leszel elégedve a kijelződdel! Amúgy amiket elmondtál, az enyémnél is passzoltak. A leírtakon kívül semmi más gondom nem volt vele soha.(#13058) Disque
Na igen, meg aztán ha ez nem működik vannak "tanyasi módszerek" is az smd felhelyezésére (ugyanis lefelé könnyű törni, felfelé meg lehet egy pici trükkel forrasztani), de tisztelettel kérdem újra, nem lehetne azt letesztelni hogy tényleg a mikrofon a döglött? Mi a helyzet a mikrofonos fülhallgatóval? Azzal működik? Mi a helyzet a Bluetoothos fülessel? Azzal működik? Amíg ezekre nincs válasz, addig semmi máson nem agyalnék.(#13059) Karavik
Az ami két hétig műkdött, az nem javítás hanem kókányolás. Sajnos tudom mit csinálnak ilyenkor az ilyen elektronikai eszközökkel, inkább ne is beszéljünk róla...A hőpisztoly az hőlégfúvó akar lenni? Miért kellett melegíteni? A magas hőnél nem sok mi tesz rosszabbat a nyáklapoknak, integrált áramköröknek stb. Haszna semmi, viszont kárt könnyű vele okozni.
Nagy hőmérsékleten üzemelő eszközökön (pl. VGA kártyák) egy idő után a forrasztásokon repedések keletkeznek, ezeket szokták hősokkal "kezelni" . Ennek hasznossága finoman szólva is megkérdőjelezhető. Szóval szerintem nem kéne piszkálnod addig a főpanelt míg azt a nyamvadt két-három teszted amit írtam el nem végzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest