-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
válasz
pokbubi #14131 üzenetére
Mikor telefont vásárolsz pl. az ibuygou-n, akkor Te talán szívecskés borítékba
küldöd ki a lét Jin-nek?
Mert nekem a VISA kártya működik, esetleg a PayPall-ra feltöltött keret, amit nem az irgalmas rendi árfolyamon számol az anyaszentegyház (bank), nem beszélve az átváltási költséggel. "Nyugoggyámeg", hogy simán 300Ft vagy fölött lesz már a tényleges költség. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pokbubi #14123 üzenetére
Amolyan általános (minden Android-os telefonon működik) szerviz kód (vannak csak HTC-hez, LG-hez, stb.). A készülékről jelenít meg pár - jellemzően technikai - adatot. Pl.: katt
Xiaomi hírek: Jön az okosóra (ha már almáéknak is van), és jön a "karkötő" utódja is.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pokbubi #13791 üzenetére
Nem tudom mi a helyzet 6-os Miui alatt a készülék videós képességeivel, de v5 alatt szerintem botrányos. Fotózásra ritkán, videózásra pedig szinte sose használom a telefont, ennek ellenére múltkor mégis rápörögtem a témára, és lesújtó tapasztalatokkal lettem gazdagabb.
Ha az ember egy kicsit szeretne magasabb szintre lépni, mint amit a gyári alkalmazás tud, akkor meg lesz lőve. Én anno két alkalmazással (Snap Camera, Cinema FV-5) próbálkoztam, és nem tudtam 22.25 fps-nél többet kicsikarni. Botrány! Ennél a legdzsunkább telefon is többet tud. És, ha ez még nem lenne elég, akkor Cinema FV-5 alatt még a kép is torz (értsd függőlegesen kicsit összenyomódik). Értékelhető, hellyel-közzel normális felvételt csak és kizárólag a gyári alkalmazással tud a telefon. Ott is csak akkor, ha bekapcsoljuk a HDR módot. MIÉRT? Szóval -- kérdésedre válaszolva -- szerintem a Mi2, úgy ahogy van, felejtős videózásra.(#13790) Karavik
Unified storage ügyben bármi infó? Kaptál bármilyen visszajelzést?(#13783) DrKapocs
Végül is a két (közel) legtöbbet eladott készülék tulajdonosaival (Mi2 és Redmi 1S) szórakoznak. Én nagyjából már kezdem átlátni a üzleti tervüket.
Kína, India: telefonok. Mindegy milyen, csak nagy legyen, és mivel Xiaomi, venni fogják
USA: porszívó, légfrissítő, egéralátét -
-
vicces1
aktív tag
válasz
pokbubi #13617 üzenetére
Ibuygou-nak van már EU Warehouse! Kimondottan Mi telók, és cuccoknak.
[link]"EU Direct Warehouse Now Open!
Avoid Import Duty when using our EU Direct service!
Good news for our Spanish, Bulgarian, Belgian, Czech, Slovakian, German, Greek, Hungarian, Polish and Portuguese customers, you can now have your products shipped directly from our EU Direct warehouse to your door within 24 to 72 hours of placing your order."
-
Karavik
veterán
válasz
pokbubi #13617 üzenetére
Annak az a lényege hogy, + költség fejében (ami a teljes vételár 5%-a) iBuygou garanciát vállal vám és áfa mentességre, ami annyit jelent, hogy ha ennek ellenére megvámolják a cuccot, akkor a hivatalos vámügyintézési papírok másolatának elküldése után megterítik neked utólag a vám és áfa költséged.
Ez rajtad áll, hogy biztosra mész, vagy rizikót vállalsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest