- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cindercone82
tag
Akkor ezzel elvileg működne is: http://www.ebay.com/itm/5V-input-2A-output-2-5A-Mobile-Power-Supply-USB-Battery-Charger-18650-Box-/150706536749?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2316cf412d#ht_3666wt_1185
Már csak egy USB-töltő csatit kéne csinálni és akkor lenne hozzá külső USB aksi amit alkalmasint egy napelemes panellel is lehetne tölteni.
-
devast
addikt
Uhh... Szerintem inkább érdeklődj akkor a defy-os topicban. Elmondod, hogy eris market fix-et felraktad, valószínűleg a build.prop-ban megváltoztatta a fingerprint-et, és azóta nem indul a telefonod. Ők szerintem többet tudnak segíteni, mint én, aki eddig képen láttam max defy-t.
-
robotx
csendes tag
< 4:3-as arány >
A legtöbb androidos telefon 16:9-es aránnyal dolgozik. A tebletek között azért van olyan amelyik a 4:3-as aránnyal dolgozik és nem véletlenül.
A 16:9 a szöveges jellegű tartalomfogyasztásra nem nagyon kellemes szerintem. Egy szabványos lap oldalaránya gyök 2 az 1-hez. Ehhez jobban illeszkedik a 4:3-as oldalarány (94%) mint a 16:9-es(80%).
Ellenoldal: DVD / Bluray Filmek 21:9-es vagy 16:9-es képarányú filmek jobban néznek ki a 16:9-es képarányú képernyőkön.Kompatibilitás:
Az android a tabletek megjelenésével fokozatosan illeszkedik a különböző felbontású/pixelsűrűségű/képarányú készülékekhez. Ehhez már csak a fejlesztőknek kell igazodni. A feladat nem mindig egyszerű, de megoldahatatlan.
A legtöbb tablet mondjuk közelebb áll a 16:9-hez, mint a 4:3-hoz, de például a 1024x600(kindle fire) és a 1280x800(motorola xoom) sem pontosan 16:9-es arány. Egy fix 16:9-es oldalarányú program ezeken sem mutat tökéletesen. -
atravel
tag
4:3 szerintem alapvetően jó, mivel legtöbbször netezek rajta és a honlapok szeretik ezt az arányt.
Programoknál 2.3-as ROMnal előfordul, hogy PDA méretű ablakban jelenik meg a tartalom. Én elfogadom így, de nem örülök neki, hogy a kijelző kb 50% fekete ahelyett, hogy élvezhetném a részletgazdagságot. Persze lehet, hogy ezek a programok sokkal kisebb felbontással készültek és ha nem lennének lekicsinyítve, akkor iszonyat pixelesek lennének.
Volt itt olyan versenyző, aki készített autós töltőt hozzá. Valamelyik 3 betűs elektronikai boltban talált ilyen csatlakozót, de pontos típust azóta sem osztott meg velünk. a bolt nevét egész a fórum elején megtalálod. -
winben
aktív tag
Azt tedd hozzá a mérethez, hogy a képernyőtől kb 2 cm szélességben van a készülék kerete. Szal úgy számold a készülék teljes méretét!
Sztem tuti létezik hozzá szivargyújtós töltő (csatlakozó a kérdés csak, mert amúgy ha jól emlékszem 5V-ot kíván a masina 2 aperen). Én ilyen csatlakozóval még nem találkoztam, de szerintem biztos létezik hozzá, utána kell keresni vaterán, ebay-en, mobilos boltokban!
A gyorsulásról annyit, hogy azt mondják nem annyira nagyon sok az a plusz 200 MHz. Nekem most az xTAB 800 MHz-en megy, de szerintem így is atomjól használható (gyorsabb, mint a Nokia N900-asom 1GHz-en - Cortex A9 proci miatt). Nem tudom kelzsoca barátunk fog-e ügyködni az új ROM-ban ezt illetőleg.
4:3-as kijelzőről annyit, hogy majd ezt válaszolja meg egy olyan, akinek nem ez az első androidos ketyeréje. Itt-ott játékokban találkozok olyannal, hogy van fent vagy lent egy fekete sáv...de idegeskedni még nem idegeskedtem azért, hogy miért nem inkább szélesvásznú a képernyője (Need for Speed Hot Pursuit jól néz ki rajta!).
Nekem a 4:3 tetszik, mert portré módban gyakorlatilag egy egész A4-es oldalt tudok olvasni, mindenféle zoom nélkül.
-
winben
aktív tag
Én a vásárlás előtt mikor szétnéztem ezen a téren azt állapítottam meg elsőre, hogy a 100-as nagyobb, nagyobb a képernyője. Namost ezt el kell dönteni, hogy nagy kijelzőjű kell-e vagy kisebb.
Nekem a felhasználási terület kicsit a netezgetés buszon, erre-arra, amikor úton vagyok...aztán hogy bevigyem előadásokra és tudjak vele jegyzetelni, meg tudjak belőle tanulni az egyetemen. Nameg, hogy tudjak rajta kellemesen könyvet olvasni. Így nekem a 70-es volt imponáló, mert kicsike, feltételezem, hogy könnyebb is és az akksija állítólag többet bír. (amúgy jelzem, nekem wifi nélkül bír simán 4-5 órát, wifivel folyamatosan kb 3 óra)
A nagy jó, ha játszani akarsz, vagy filmet néznél többedmagaddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest