- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Norby86 #7022 üzenetére
Egyszerű fizika. Azonos technológiánál igaz amit mondasz.
De a Snapdragon 625 28nm-es, a Snapdragon 430 14nm-es technológiával készült. Kisebb lap kevesebb fogyasztás, kisebb melegedés. Az elektronoknak kevesebbet kell rohangálni, tehát gyorsabb is. Mióta számítógépekben processzor van, ez a tendencia. Persze van kivétel, néha a tervezőasztalon sikerül elrontani a procit.
A képernyő nagyobb felbontásának hátránya a videózás hosszában mutatkozik meg. -
CoolBoy323
nagyúr
-
igmetall
csendes tag
válasz
Norby86 #7012 üzenetére
Dettó ugyan így vagyok mint Norby86, engem is érdekelne az eszmefuttatás.
Azt olvastam, hogy 10 €-val lesz kb. drágább mint a 3s Prime, szerintem vállalható a plusz dolgokért amivel a 4 Prime jobb. (Forrás: [link])
A nagy kérdés (számomra legalább is), hogy tudni fog-e B20-t, vagy sem. -
Nashville
tag
válasz
Norby86 #6784 üzenetére
Természetesen van benne beállítás mentési lehetőség.
Én mondjuk nem a megapixelek miatt döntenék más teló mellett, de ha az 5,5" nem túl nagy neked, lehet hogy jobb választás a Note, mint ez. Hardverben erősebb a Note bár nem tudom mennyire megy az erősebb proci az akksi kárára. Ennek olvass utána, azt azért megjegyzem, hogy most a napokban fogtam 5,5- ös telót a kezemben és nem is olyan túl nagy, jó persze nem könnyű zsebre vágni, de nagyon megfogott lehet meg bírnám szokni.
Na, de maradjunk ennél a telónál az 5“ miatt. A bootloader nyitási kérelmet régebben egy "szabvány" kínai szöveggel kérték, manapság csak? angolul fogadják el. Én októberben ezt a protokollt nem tudtam és németül írtam a kérelmet. Szerencsém volt? Talán, de az eredmény kárpótolt. Persze segítek megírni, ha nem jön össze azzal a szöveggel, ahogy mostanában kérik(#6767) kukinyo:
a csengés nekem halkan indul, de valóban nem a beállított mp alatt erősödik fel. Még tesztelni fogom. Ötlet: és ha egy hangszerkesztővel változatnál a hangerősségen? Nem elegáns megoldás, de működik(#6772) KMT:
Sajnos nálam is vannak ilyen felejtős jelenségek. Olyan amit írtál és olyan is amikor más alkalmazás felett megjelenést engedélyezem. Egyszerűen elfelejti. Ezt nem tudom mitől van miui betegség talán? Erre még én sem kaptam választ, én is kíváncsi lennék a megoldásra ez engem is nagyon bosszant. -
Nashville
tag
válasz
Norby86 #6753 üzenetére
Sajnos magyar nyelv nincs benne, ez tényleg jó lenne, de elég hamar bele lehet jönni egy kis idő ráfordítással.
Minden funkciót ki tudsz próbálni, csak nem menthető el ennyi a korlát szóval muszáj megvenni, de úgyis megveszed, ha kipróbálod.
A bootloader nyitástól ne félj fog az menni, nekem 5 percen belül megjött az engedély, csak a nyitóprogrammal volt egy kis gond a drivereim összeakadásai miatt.
Ebben az árkategóriában ezzel a kijelző mérettel jó választás, mert tényleg nagyon pörgős kis teló, bár vannak dolgok amikkel kompromisszumot kell kötni, minden azért nem cool! Tökéletes teló nincs mindegyiknek van valami hiányossága magasabb árkategóriában is. -
-
Nashville
tag
válasz
Norby86 #6715 üzenetére
Gravitybox nem igazán pótolható sajnos, de helyette ezt próbáld ki. [xMIUI] Már a próba napján megvásároltam 1090 Ft. volt és remekül működik. Nekem is az volt az első amit beállítottam, hogy a zárképernyőnél ne lehessen kikapcsolni, ezenkívül a "hardveres gomboknak" adható funkciók szuperek, pl. az előző alkalmazásra váltás, telefon lezárás szintén jó, amivel a power gombot kímélheted, de az óra testreszabhatósága is nagyon ott van és még sorolhatnám, mert ez csak kis százaléka annak, amit az app tud.
-
válasz
Norby86 #6689 üzenetére
1. Gravitybox nem megy rajta. Xposed igen.
2. Viper4android stabil.
Mikrofon probléma megoldódott, van rá javítás. Rom függően vannak még bugok, nálam a gmail hol jelez hol nem, meg elfelejti a telefon mik az alapértelmezett alkalmazások. Abból se mindet, a böngészőt, meg a galériát, zenelejátszót.
Aksival jól bánik, gps ok, wifi ok. Kamera is rom függő szerintem, most egész jó képeket csinál. (8.1.4.0 eu stabe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest