- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteadyMan
aktív tag
A CAF folyamatos autofókuszt kínál.
A TAP akkor hasznos, ha Te akarod beállítani manuálisan, hogy a közeli, vagy a távoli részletre fókuszáljon felvételkor.
Alapból talán érdemesebb CAF beállításban tartani, aztán ha valami kevésbé mozgalmas témát videózol, lehet játszani a fókuszpont helyzetével. -
gipsztigris
addikt
Itt a Hardveraprón hirdet mibilszervisz kartárs. Én is tőle vettem és még sokan mások. Az értékelései és a személyes tapasztalatom alapján ajánlott eladó!
-
vipviform
senior tag
-
-
-
KMT
addikt
Nekem 2 hét alatt megjött. Nem rossz. A két anyag nincs tökéletesen "egybedolgozva", és az élek is enyhén hullámosak. A hátlap esetében is masszívabbra számítottam. Nem nyújt szerintem lényegi plusz védelmet ahhoz képest, mintha full gumi lenne (pl s-line). A gombok, lyukak jók. Szerintem marad.
-
Sebhelyes
senior tag
A videótól nem lett semmivel kevésbé egzotikus a hiba
Egyik irányba fordítva lefagy, másikba nem, azért ez ritka, meg kell becsülni
Nézd meg, hogy a MIUI browserrel is csinálja-e, ha azzal nem, akkor a Chrome-mal van gáz, resetelni kéne. Ha másik browserrel is csinálja, akkor meg rendszer szinten van valami gáz.
-
-
Антей
tag
Tényleg nem értem. Megnéztem, semmit nem állítottam a beállítások részénél, mikor átköltöztem, a vcf file-t átmásoltam, ennyi. Ill. persze megjelöltem azt a tizenhetet kedvencnek. A megjelenítési beállításoknál csak a telefonszámmal rendelkezők van engedélyezve, a többi letiltlva, ill. mint már írtam a kapcsolatok MI fiókban vannak. Semmi máshoz nem nyúltam, és jó, nem törlődnek.
-
-
Антей
tag
6.11.3 beta. És csak azért írom le, mert itt tényleg általában akkor ír valaki, ha gondja van, de a "csendes" kisebbség van többségben, akiknek rendben müxik a telefonja, megveszi, kibontja, használja. Szerintem nagyon frankó teló, aki ezen gondolkozik, úgy vélem jól jár vele. Én Honor 4C-ről váltottam, jól tettem. A múlt hétvégén a telken voltam, csak telefonáltam, meg olvashattam rajta: 3 nap 20 óra, ebból 9 óra kijelző...
-
-
dzsi23
addikt
Neked is erősen ajánlom, hogy a beállításokban fuss végig mindenen, hogy nagyjából tisztában legyél azzal, mi hol van, és mindent beállíts tetszésed szerint, és tudd, hogy mit lehet beállítani, és mit nem. Egyébként Beállítások > (Rendszer és eszköz részben További beállítások) > Képernyőkép > Három ujjas csúsztatás képernyőkép készítéséhez bekapcs... ezután ha egyszerre 3 ujjadat húzod végig a kijelzőn (fentről lefelé), akkor készít egy képernyőképet. Vagy használhatod az értesítési sáv kapcsolói között a képernyőkép kapcsolót (ha ott nem látod, akkor a Továbbiak között van).
-
trebrona
nagyúr
Win 10-nél szokott ilyen probléma lenni. Telepítsd a 7-es gépre ezt a programot: Mi PC Suite.
Használni nem fogod tudni a telefonnal, de a szükséges drivereket felteszi.
-
eFeMeR74
senior tag
-
-
trebrona
nagyúr
Igaz nem itt, de már írtam, hogy ez nem a te telefonod, de ezt azért kifejthetnéd, mit láttál, ami alapján arra jutottál, hogy az ace4 jobb képeket készít.
Szerk: Ja, és ezt már anno Redmi3-nál is eljátszottuk, volt aki tudott vele fényképezni, volt aki nem.
Olyan is akadt, akinél kiderült, hogy maszatos a lencse. -
-
hevizms
addikt
"2578" Viktor már leirta.Amióta van Global Dev rom,azóta nem kell mókolni.
Gondolom már a webshopok is azzal küldik.
Addig is csak azok mókolták akik szerettek volna vagy magyar nyelvet,vagy frissülő romot kinai dolgok nélkül.
Vagy egyszerűen csak szeretik buzerálni a telefonjukat,legyen az bármilyen márka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged