- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
nem sántít, csak nem kell teljesülnie mindig minden feltételnek. ettől még ez valós probléma és eléggé valószínű, hogy szoftveres. ha én közben feloldom, akkor megint szórakozhat vele az illető. pár kísérlet után sikeresen feloldja. fejlesztői változattal jobb volt az érzékelés határozottan, bár arra nem volt módom, hogy akkor ennyire neki is essek, hogy ki és milyen esélyekkel tudja feloldani.
egy egyhetes telefon esetében nem valószínű, hogy ez az eszköz hal el benne. ráadásul akkor már a betanítás se menne és sorolhatnám.
-
vipviform
senior tag
-
vipviform
senior tag
Valamit nagyon benéztél szerintem. A MIUI jól működik, ha jó helyről vetted és nem mókoltad túl. Nagyon régóta MIUI-t használok, és még "idegen" telókra is ezt tettem fel. Szeretnék segíteni, ha megírod, hogy honnan és milyen ROM-mal vetted.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
eFeMeR74
senior tag
Az a oldal ahová dob ott jobb oldalt fent 3 pötty (vagy hamburger
) Beállítások, de van egy olyan funkció is hogy a "Legújabb verzió újratelepítése". Ha ráklikkelsz nem kezdi el letölteni a legújabb ROMot?
A beállításokban engedélyezd a wifit. Remélem a biztonsági appban engedélyezve van a letöltés wifin keresztűl?Esetleg nézd meg a biztonság app-adatforgalom-korlátozás-Alkalmazások- Frissítés adatnál zöld pipa van?
-
sz.j
nagyúr
Elnézést kérek én voltam a láma
, mert amikor ráböktem a névjegyzékben lévő névre ugyan az ahhoz tartozó "adatlap" megnyílt (névvel, telefonszámmal) és itt kerestem a Hívás opciót/gombot, mert több más lehetőség is van (Megosztás, Hívásnapló, Egyéb stb) nem gondoltam, hogy a számra kell klikkelni
Az előző Samsung telefonomnál elég volt a névre bökni és rögtön hívta a hozzá tartozó számot ....Köszönöm a segítségedet.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged