- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz
Marci__ #14775 üzenetére
Nem vagyok műszerész, videó alapján csináltam én is
Forrasztani meg ilyeneket nem kell, csak akkor úgy rendeld a kijelzőt hogy touchpanel+lcd és akkor nem kell szétszedned a kettőt. A legapróbb alkatrészig szét lehet szedni pár csavarhúzóval, de erre érdemes olyat használni ami tényleg a telefonokhoz van mert könnyű szétbarmolni a csavarok fejét.
Ilyesmi készletet szereztem be hozzá, ezzel eddig kb. mindegyik telefonomat szét tudtam szedni
Itt pedig egy videó a szétszedésről -
ktomcat
senior tag
válasz
Marci__ #14773 üzenetére
Szia,
Nekem a wayteq szervizelte ilyen esetekben amíg garis volt, úgy konkrét ázás csak egyszer érte de vagy 3x halt be az érintő egy kis víztől.. Gari lejárta után megcsináltam magamnak (15euro körül mozog egy új érintő és panel együtt alin), a szervizben kb. 20ezerért csinálják..
-
margithid
veterán
válasz
Marci__ #12169 üzenetére
Szerintem nem.
Előző redmi sorozatok az 1 és a 2 kapott valaha is android verzió frissítést?Egyébként a legújabb stabil Rom nagyon jó üzemidőt produkál, 35%on állok most 4 óra kijelzőidővel és 4 nap 16 órája vettem le a töltőről a telót!
Ezért nem cserélem le a 3000es Mi A1-re majd -
misimagaki
aktív tag
válasz
Marci__ #8590 üzenetére
Most csak olyan helyen vagyok, ahol jó a lefedettség. Otthon meg melóhely, közben is jó a mobil hálózat, tehát nem keres ezért állandóan.
Psanyi42
Ennyit írt az alkalmazásoknál.
A három nagy fogyasztó volt az android torony magasan utána a zene meg a gmail.
Mondjuk a Viber is ment, de azt alig említette. Még 2% sem.
Reggel újraindult kb. 3 óraval a töltőről levéttel után. Tehát, ha valami beragadt, akkor az megszűnt.
Most majd meglátom. Levettem töltőröl, és újraindítottam.
Először a frissítésre gyanakodtam. Péntek délután tettem fel, de vasárnap estig bírta. Tehát nem, vagy kitudja.... -
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Marci__ #8279 üzenetére
Teljes mentés telefonra vagy külső SD-re, ne felhőbe, mert az egy örökkévalóság lenne kínai szerver miatt. Majd a következő rendszeren visszaállítás. SD-re mentés úgy lehetséges, ha tárhelybeállításokban mentés helyének az SD kártyát adod. Ha telefonra mented, nyilván PC-re kell másolni, hogy meglegyen.
[link]nem probléma, hogy másik rendszerre (másfélére) akarom visszaállítani?
Android főverzió ugyanaz. -
-
gyugyo79
addikt
válasz
Marci__ #5240 üzenetére
Nemsokára lesz infó, egy biztos előtte csinálj mentést mert nekem az volt a nagy hülyeségem, hogy nem csináltam.
De 99% hogy a SuperSu nem volt jó amit anno letöltettem és az sd -ről mindig csak telepítettem (itt is az van még a leírásba linkelve). Most amit írtak 2.78 -al már előrébb vagyok mert a mentésbe belerakva elkezdett bootlolni . -
gjo
tag
válasz
Marci__ #4806 üzenetére
Igen, ezekkel a tesztekkel nem árt vigyázni, nem tudhatod milyen kemény az a csavarhúzó.. Meg a legördülő vízcseppek is elég nagyok, előtte lehet valami szilikonolajba merítették, így a tesztet kibírja és víz is lehet desztillált. Igen, az nem vezet és nem okoz zárlatot. Meg utána elektrokémiai korróziót sem okoz. Olyan ez mint az iphone vs valami android sebességteszt, ahol az androidos telót hajszárítóval fújják h a proci korlátozza az órajelét és lelassuljon. Csak ugye azt nem látod..
Egyébként nekem sincs se tok se fólia, majd kiderül..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged