- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
nem vagyok benne biztos, hogy arra gondolsz, amire én, de akkor tömören. ugye a Beállítások > További beállítások > Biztonsági mentés és visszaállítás > Mentés eszközre > Biztonsági mentés opcióval megcsinálod a mentést magát. létrehoz egy állományt egy könyvtárba a telefon. ezután a telefont csatlakoztatod a gépre, lemented ezt a könyvtárt és újratelepítést követően megőrizve a struktúrát visszamásolod ugyanoda. lényegében ennyi.
ja és hát ezután az alkalmazás látni fogja, így vissza tudja állítani a mentésed.
-
lócitrom
őstag
kevesebbet írtam le, mint ami az agyamban közben végig futott. a tömör lényeg, hogy én amiatt kezdtem el a gyárit használni, hogy ne legyen gondom többek között az OTP-vel. viszont ki lehet ganézni root nélkül a rendszert úgy, hogy az OTP se rinyáljon és ne kelljen hozzá egy rakat dolgot telepíteni. erre vonatkozott a korábbi szösszenet
-
margithid
veterán
Stabil Rommal?
Nálam kb ugyanúgy bírja a stabil Rom most már mint a fejlesztői. Eleinte mintha jobban merült volna.
Meg nem használok sport trackert, facebookot és messengert se, ezek ha jól tudom rendesen szívják az aksit.
Wifi állandóan megy, mobilhálózat csak elvétve.
Összeségében 4-5 naponta töltöm. -
sajo13
senior tag
Még mindig az a kérdés, hogyan lehet a MIUI fiókból kilépni a telefon legyakása (azaz factory reset) nélkül. Ha nem lehet, akkor ez most egy ficsőr?
Nem tudom hogyan jutottak el egyesek a bankszámlákig. De ha már itt tartunk, kínai cég ellen még nem hallottam perről. Lopnak és másolnak mindent pofátlanul.
-
Ez most olyan, hogy ha nagyon akarják miui fiók nélkül is küldi az infót, bámelyik rendszeralkalmazásba bele lehet írni a kódot. Figyeld a rutereden keresztül menő forgalmat... Felőlem küldheti, telefonon nem használok semmi pénzügyi szolgáltatást, meg olyan email címet se ami köthető hozzá.
-
sajo13
senior tag
Köszi, de fejlesztés közben minden egyes build után másolgatni nem túl kényelmes, hisz' megoldja ezt egy gombnyomásra az IDE.
A másik kérdés még jobban izgat, hogy tudok kijelentkezni a nyamvadt MI Fiókból? (természetesen anélkül, hogy legyaknám a telefont)
@LWhite: én kihagytam az utóbbi 2 frissítést, nekem most jött elő ez a gond.
-
-
yoshimo
csendes újonc
Igen, köszönjük! Rányomtam arra is.
Meg fa4hu kolléga is készített már egy jelentést:
[Recorder] Poor sound recording on Redmi 3S Prime
Aki teheti, szeretne tenni a javítás érdekében, fejezze ki véleményét ilyen formán.
Köszönjük! -
-
hati:
Az EU dev. egy "főzött" TWRP-t rak fel -azt hiszem, jól írom. Szerintem nincs különbség közöttük, de majd a nálam okosabbak segítenek.
A global dev.-nél nem tudom, mi a szitu, ott kicsit kacifántosabb a heti frissítés, legalábbis azt hiszem.
A rootot mindkettő leszedi, de TWRP-ből két perc alatt visszatehető.A heti frissítés mindig csak egyet tesz fel, azt, amit letöltesz.
hárásó:
Működnek a linkek, csak ki kell jelentkezz az oldalról. Ne kérdezd, miért... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged