- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
-
-
KoVee84
senior tag
válasz
Chris1966 #5769 üzenetére
5x voltam az octáviámmal már softwaret frissíteni, de az AA még mindig nem jó folyamatosan. A hiba nem a telefonban lesz
És annyi, hogy az AA már régóta nem külön app, nem a 13-mal jött.
Próbald meg hogy a skodában hosszan nyomod a bekapcsológombot a kijelző alatt balra (kb 8 mp), akkor elvileg resetel az infotaiment. -
ArsenalF
aktív tag
válasz
Chris1966 #5759 üzenetére
Nem tudom milyen autóról van szó, de nekem volt egyszer hasonló problémám. Ott végül csak a törlés oldotta meg, de nem a telefonon, és nem is a bluetooth menüből töröltem, hanem valahol az autón a beállításai közt találtam egy olyan menüpontot ahol listázta a csatlakoztatott Andorid Autos eszközöket, illetve ott volt letiltva is az AA.
-
Xelo
addikt
válasz
Chris1966 #5716 üzenetére
nem én voltam, de szerintem a Spigen Liquid Air a legjobb tok Pixel 6-ra. itt viszonylag olcsón beszerezhető (én is itt vettem csak a pro verziót). kb 3-4 mobil óta használok spigen tokokat, eddig minden eséstől megvédték a telefonjaimat - kopp kopp.
-
Xelo
addikt
válasz
Chris1966 #5709 üzenetére
na ez meg a másik, jelenleg semmi problémám nincs a telefonnal.
települt a szeptemberi patch a megjelenése napján: a rendszer nagyon gyors, akksi nekem teljesen okés, mobilkapcsolat se szakadozik telekom esimmel. nem vagyok amúgy béta-ellenes egyáltalán, de szerintem érdemes megemlíteni a negatív oldalát is a teszterkedésnek, hogy olyanok ne ugorjanak bele akik nincsenek felkészülve az esetleges kellemetlen következményekre. ez nem azoknak szól akik amúgy is rootolnak, moddolnak, custom rendszereket használnak, inkább azoknak az átlagfelhasználóknak akiknek ez a fő telefonuk, és esetleg munkára is használják a pixelt.
nate: én értem hogy neked és sokaknak jó, de ha beleolvasgatsz redditen a témába, van akinek a bluetooth párosítás nem megy vele, van akinek a mobilkapcsolat halt le tőle, van akinek az ujjlenyomat olvasó nem működik beta update óta, stb. nem téged akarlak lebeszélni róla, hanem az olyan embereket akik mondjuk még sose rootoltak, illetve nem tudják házilag megoldani az esetllegesen felmerülő problémákat (mondom ezt úgy hogy voltak évek amíg az xda-n lakta, imádtam annó romolni
)
-
spect80
senior tag
válasz
Chris1966 #5606 üzenetére
nem tudom sajnos, nekem nagyon régen (Samsung Galaxy S7) volt hogy megoldott érintőkijelzővel kapcsolatos problémákat.
cache partíción vannak azok az elemek, amiket a gyorsabb elérés működés érdekében oda kirak a telefon, viszont új verziónál lehet nem updatel mindent ott és ez okozhat ilyen zavart. ha törlöd ezt akkor csak első indításnál kicsit lassabb lesz, amíg újra kirakja oda a fájlokat -
spect80
senior tag
válasz
Chris1966 #5598 üzenetére
Sim kártya nélkül próbáltam, nem repülő módban, akkor egy éjszaka alatt 4-5% volt.
Még azon gondolkodom, hogy operációs rendszer verzióváltás esetén szokták javasolni a cache partició törlést aminek hiánya okozhat ilyen jelenségeket. Ehhez a telót recovery modeban kell indítani és ott megcsinálni.
[link]A cache partiton törlése nem wipe-olja az egész telefont.
-
-
spect80
senior tag
válasz
Chris1966 #5497 üzenetére
a Wifi, mobiladat és bluetooth beállításokat reseteli. van egy külön checkbox, ahol ki tudod választani, hogy törölje-e az esim-et vagy sem. Ha nem akarod, nem törli. Nem tudom a Telekom hogy kezeli, de a Voda küld egy qr kódot, meg egy password-öt, amivel bármikor újra fel lehet venni az e-simet, nem kell újra igényelni.
A Viber meg lehet simán nem jól kezelni az A13-at. Nálam a raifeissen app nem megy A13on. Azt hittem eleinte hogy a root miatt, de amikor újraraktam a rendszert root nélkül akkor sem indult. Valszeg még túl új az A13 ezeknek.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Chris1966 #5490 üzenetére
Simán lehet hibás a telefon. Nálam P6-ból kettő is megfordult, az első hitvány volt, random újraindulások, hívásmegszakadások, hálózateldobások. A második hibátlanul működött, ahogy ez a pro is ami most nálam van. Az akkuidő pár töltés után beáll. Egy nap 5-6 óra sot van nálam, 20-30%-ra merüléssel.
-
válasz
Chris1966 #5483 üzenetére
Enyém kb. 2 hónapos, nem reseteltem 13-ra váltás után. Telekom fizikai SIM. Minden rendben vele.
Korábbi Pixel3-nál, ill. előtte N5X-en előfordult, hogy rájött a bolondóra és 1-2 hétig jobban merült a kelleténél, majd magától megjavult. (lehet őrültség, de ilyenkor arra gondoltam, hogy most éppen engem figyel meg / analizál a Google
) Ennél is számítok rá középtávon.
Vibert nekem nem is mutatja az akksihasználaton belül. Ezek a fő fogyasztók: [kép] [kép], mobilhálózatok 25%, telefon tétlen 18%.
-
Xelo
addikt
-
bajaki
őstag
válasz
Chris1966 #5483 üzenetére
Én kedden vettem át egy új Pixel 6 Pro-t az Alzától. Egyből frissítettem 13-ra, utána reset is volt. Nem túl acélos az akku, de ilyen mértékű fogyasztást nem ír egyik egységre sem, mint nálad.
Telekomos kártyával hálózati hibával sem találkoztam.
Reset volt a frissítés után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest