- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0is3es
aktív tag
-
llspencerll
tag
válasz
leslien #6081 üzenetére
Nagyon finoman fogalmaz azzal, hogy alul teljesített az első generációs Tensorban a modem. Úgy még telefont, főleg pixel/Nexus-t nem utáltam mint a P6-ot. Ezért teljes mértékben a hulladék kóreai proci, modem csodás párosa felel. (na meg a Google szánalmas viselkedése)
-
gulb
senior tag
válasz
leslien #4690 üzenetére
nem erek ra vitatkozni a szolgaltatoval de eskuszom ha ez igymarad meg 1honapig en ugy vagom hozzajuk mint a huzat.. soha a budos eletbe nem vettem volna exyon chippes telefont biztam a google-be hogy nem lesznek ekkora marhak, hogy ilyen iparif...adnak ki de megis. Nem vagyok egy hisztis figura de ez szanalmas tenyleg
-
-
Quattro
tag
válasz
leslien #2134 üzenetére
Azt hogy akkor adjam el a telefont... Hát köszönöm a segítőkész válaszod... De nem az volt a kérdés, hogy eladjam-e a telefont vagy ne. Hanem hogy tudja-e vki, hogy mikor lesz használható a telefon mert mobilnet nélkül kb semmit nem ér egy mobiltelefon.... Arról nem is beszêlve, hogy kinek kell egy nem használható mobiltelefon... Kb senkinek. De nyílván javítva lesz ez a Google részéről. A kérdésem erre irányult volna, hogy erről tud-e vki vmit....
-
Rotate
veterán
válasz
leslien #2124 üzenetére
mivel sajna megszopattam magam az esimmel, toroltem az egyikről, mert azt hittem újra tudom scannelni a másikon, pedig nem... :D ezért az Orange nem tudom szar-e, de a szlovák O2 térerő rendes simmel olyan gyenge, hogy ki kell mennem az udvarra, hogy hívni tudjak...
most nem tudom, hogy ez az update vagy eddig is igy volt, mert ez a ceges kartya es most hasznalnam eloszor itthon, amig holnap nem kapok masik esimet a fő kartyahoz...
-
bbendre
őstag
-
ShadowLac
addikt
válasz
leslien #1764 üzenetére
Beltérben azért segít a FE n sokat egy jó gcam.
Külterben ha zöld van a képen egyértelmüen a pixel jobb. (Egyéb esetben nem tudom.) Piszokul jól jeleníti meg a fű színét. Egy mi 11 el néztem pár napja. Fű ,beton, fák P6 jobb. Talán a sárguló lomb egyes árnyakati nem tetszenek a pixelnek. Kicsit barnitja. -
berkar2
csendes újonc
válasz
leslien #1326 üzenetére
igen nyilvan... Csak root utan... ugyhogy a google nem engedelyzi... Siman nincs benne a file ban a magyar beallitasok... Es az 5G sem!!!! csak mondom.. lassan az is tenyezo nagyobb varosokban...
Ugyhogy felesleges a szolgaltatokat hivkalni, millio forumot kovetek kulfoldon, google nem is reagal.. annyit ir nem tamogatott orszag igy nincs es kesz -
Bazsi84
aktív tag
😀 kiprobaltam,mukodik. Azert nem hasznalom még,mert semmi bajom a regi telommal,meloba menet jo,itthon hasznalom a pixelt,vagy ha kiruccanok majd vmerre.Csak a fules deal-ert vettem meg,amugy raert volna fel-1 ev mulva.
bbendre: tokeletesen ossze van rakva,semmi mozgas sehol.egy dolog volt,a kameraban mocorgott vmi de felvilagositottak,h az ois 😀 szerda este hozok neked akkuinfot fotozas utan,megyek a hegyekbe egesz napra, utána tobbet tudok majd.
-
-
Thom!
veterán
Egy dolgot sajnálok a méret és a súly.
P5-S21-i13 méretben miért nem gondolkodtak...
Én olyat hollattam pletyka szinten 4,3* zoomnál nem a periszkopós kamerát használta hanem a főkamerát témát függően...holnap az embargó vége.Ebben a hardverben sok van még ezt senki se felejtse el. Kell neki pár update.
BTW: jövőre GN1 és GN5 szenzor alap lesz és egyre combosabb UW/tele kamerák jönnek majd.
-
doooo
veterán
Az SoC készítési helye nem függ össze a mobil összeszerelésének helyével. A legfontosabb alkatrészek döntő többsége a Samsungnál készül, de minden egyéb, köztük az összeszerelés is, máshol fog létrejönni. Főleg mert a nyári covid-hullám miatt Vietnámban alaposan felborult/lelassult a gyártás, és most arra kell koncentrálniuk, hogy kielégítsék a saját mobiljaik iránti keresletet (ami továbbra is a legnagyobb az iparban).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest