- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nash2
tag
Szerintem az lehet, hogy a Sonynál rájöttek hogy a Dragontrail üveg baromira sérülékeny, és gyorsan dobtak rá egy fóliát, mert akkor már késő volt korrigálni. Erre a kapkodásra utal az is, hogy a Sony logó a fólián van és nem az üvegen.....Ettől függetlenül szerintem illene cserélni garanciában..Nem úgy karcolódik hogy végighúzod a kulcsot rajta, mert az nem garanciális, rendben. Hanem ha vigyázol rá mint a hímes tojásra, akkor is karcos lesz, ez pedig a silány minőséget jelzi. Ld. Galaxy S3 hátlap. Az is karcolódik mint az állat, tehetsz rá tokot, bármit, akármennyire vigyázol rá, és ott sem hajlandó a gyártó cserélni....
Az is sokat elárul, hogy a hírhedt C betűs szervizét sem hajtotta el a Sony. Kis ország vagyunk, kis piaccal, szarnak ránk.
-
nash2
tag
Sziasztok,
ma nézegettem egy Z-t és lőttem pár képet vele automata módban kompakt fénycsöves erős fényben. Azt hiszem az új FW volt már rajta, mivel volt kijelző kalibrálási lehetőség benne. A képek tök jók lettek volna, ha nem lett volna mindegyik erősen kékes-lilás hideg beütésű és halvány olyan fakó.... Utána próbáltam állítgatni fehéregyensúlyt és expozíciót, de nem lett sokkal jobb. Ez a kamera ilyen, vagy lehet vele valamit kezdeni ?
-
nash2
tag
Sziasztok,
azokat kérdezném akiknek esetleg volt Samsung Galaxy S3-asuk valamikor a Z előtt. Milyen a GPS érzékenysége, a villanó led fényereje és a kamera minősége az S3-hoz képest (állóképek, videó) ? Tudom hogy 13 mpixel a Z és csak 8 az S3, de több megapixel nem jelent feltétlenül jobbat, főleg nem félhomályban/sötétben. A villanóra azért vagyok kíváncsi, mert az S3-asban az átlagosnál erősebb fehér led van, ehhez képest milyen a Z-ben lévő ?
Ami még érdekelne, hogy az ITT itt árult telefonról (ami 27%-os áfás számlával együtt jön, tehát elvileg vadonatúj) hogyan lehet megtudni hogy a hozzá adott gari valóban gyári két év ?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest