Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destroyer91
tag
Oh,köszi, már megijedtem, hogy ennyi volt a vízes kaland
Direkt ki akartam gyorsba próbálni ezt, nehogy majd hónapok múlva kelljen ráeszmélnem, hogy annyira mégse vízálló, meg ez igazából igen fontos szempont volt a vétel során számomra
Az a baj, hogy ez a füles zenével, mindennel jóval halkabb, de most kipróbáltam gépen és laptoppal,úgy tűnik, ez ennyit tud (persze erősítsetek meg, ha nem)... azért többet várna el az ember ennyi pénzért (főleg így, hogy egyébként kialakításra meg kényelemre nagyon bejön)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest