- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
busman #11889 üzenetére
a bő 4 óra környéke reális, szélsőséges esetben 5 óra akár, de a 6.5 óra már nem, legalábbis a leírt használat mellett, és ez nem azon múlik, hogy én mit gondolok, hanem azt a telefon korlátai szabják meg.
én csak örülök neki, ha valakinél jobban teljesít az átlagnál, hiszen a tulajdonosok/használók jelentős részénél az átlag alatt teljesítenek a telefonok, a használati módnak köszönhetően - ezt persze nem baj, mindenki maga dönti el, hogy mire és miként használja.
igaz, van néhány szélsőség, amit nem tudok megérteni, például amikor valaki mindig manuálisan maximumra beállított fényerőn használja a telefonját, függetlenül attól, hogy milyenek környezeti tényezők, mert sötétben számomra zavaró lenne, de ez is egyedi döntés kérdése... -
válasz
busman #11881 üzenetére
összesítővel hitelesebb lenne, hogy milyen használattal lett ennyi, mert ha csak a főképernyőt jelenítette meg minimum fényerőn, vagy bármi ilyesmi, akkor hihető, de normális használanál már nem...
nem kötekedés, csak ugye aki használ ilyen telefont, az ismeri a korlátait. -
Miara666
csendes tag
válasz
busman #11693 üzenetére
én első nap miután megkaptam leszedtem a csomagoló fóliát és raktam rá egy úlenyomat mentes kssé matt fóliát amit azóta lecseréltem mert matt volt kicsit de már megbántam most egy átlátszó fóla van de tiszta karc meg újlenyomat... :/
[Fólia] Most ezt fogok rendelni ez szerintem a nekem való bár eléggé vigyázok rá ..
-
Assasin_
aktív tag
válasz
busman #11651 üzenetére
elhiszem és én se akarok vitatkozni de szerintem azért sokat számít az hogy 1 vagy 2 nap.
Csak leírtam a tapasztalataimat. Szerintem sokkal jobb de ez az én véleményem a Z1 már othagya a samsungokat és a Htc-ket is minden téren mostmár nincs baj a kijelzővel és ez hatalmas lépés szerintem. -
Blue@X
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest