Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
Dimond G #21184 üzenetére
Box - ha Sonyról regisztrálsz fel extra tárhelyet kapsz ingyen.
Más: Be lehet valahol állítani, hogy ha valakivel beszélek, akkor a másik hívó fél ne azt hallja mintha ki lenne kapcsolva készülék? Várakoztatást is bekapcsoltam, de akkor is rögtön azt kapja 3. hívó fél, hogy nem elérhető...
-
Roland861010
veterán
válasz
Dimond G #19877 üzenetére
Na felraktam én is a 4.4.2-öt mivel sokan írtátok hogy gyorsult a készülék pár restart után le is futtattam az Antutut de számomra csalódás volt ... a Mobilarénán fent lévő teszt megírásakor kb 20500 pontot hozott a mostani rendszerrel csupasz gyári rommal fixen 3 mérés után is 21000+ -os eredményt produkált remélem a rendszer stabilabban fog működni .
Igazából nekem a kamera szoftver minősége és a google camera megléte a legfontosabb erről vélemény a későbbiekben!Fontos nekem 4.3 -as Androiddal is 100%-os töltöttséggel levéve a töltőről fél perc alatt 99%-on van a másik hogy nekem 95-100%-os fényerőnél jobban bírja az aksi mint automata módban !
-
Daw93
senior tag
-
Daw93
senior tag
válasz
Dimond G #19369 üzenetére
Igen az S3-nál mindenképp jobb
Szerintem üzemidővel kapcsolatosan ne számíts megváltásra, max egy kicsivel javulhat szerintem. Csak ne legyen rosszabb. A 4.3-nál reklámozták h milyen jó lesz az üzemidő, hát szerintem ugyanolyan mint a 4.2vel volt. Bár a 4.2 nekem csak vagy 1 hétig volt fent. -
Daw93
senior tag
válasz
Dimond G #19367 üzenetére
Igen végre már közel van
bár mondtak 2014 Q1-et is ha jól emlékszem
A május se az, a június végképp nem
Szóval csak remélni tudom, hogy tényleg jön már..
A ram használatról nem tudok sokat, de egy Z-n nem igen kell vele törődni még vagy 2 évig
vagy talán utána sem.
Viszont a 4.4re a google azt mondta, hogy 512 ramos szerkentyűkön is elfut, erre mérget nem vennék, de 2 gb rammal szinte tökmindegy hogy milyen rendszer van fent
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest