- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
njnl
aktív tag
válasz
#13110016 #14810 üzenetére
Nekem a com.sonyericsson.android.wakeup 454-szer ébresztett. Fogalmam sincs mi lehet ez...
Más:
Van egy elég nagy bug a rendszerben, legalábbis nekem nagyon zavaró. Hiába van bekapcsolva a minta képernyőzár, attól még a kikapcsoló gomb hosszan megnyomásával ki lehet kapcsolni a telefont. Nekem ez azért fájó, mert folyamatosan megy a myXperia telefon követés, bekapcsolt Gps-el, de így szinte felesleges, mert ha akarja valaki kikapcsolja és kész... -
la5z10th
tag
válasz
#13110016 #14749 üzenetére
nekem ez van 0.9.13.0, akkor elvileg ez újabb és más miatt nem sikerül a dolog!
a 4.3-at felbírtam rakni, csak ez a root dolog nem megy valamiért, pedig neki álltam újra lépésről lépésre és elvileg a 4.2 (67-es) az olyan is (root-olt), de a 4.3 3. lépésnél elakadtam.
Ez a CWM dolog nem akar összjönni sehogysem -
-
vatafakk
aktív tag
-
kigyi_23
addikt
válasz
#13110016 #14503 üzenetére
700MB szabad memóriával lassúnak semmiképpen sem szabadna lennie. Nekem sincs nagyon több Z1-en és nem lassú nem fogyaszt sokat, nem akad. 300MB memóriával már lehetne mondani, hogy furcsa, de 700MB az egy átlagos memória kihasználtság átlagos használat mellett.
Az valószínűbb, hogy van egy kisebb alkalmazás ami beragad és az okozza a problémát/ terheli a processzort folyamatosan. -
Deck
titán
válasz
#13110016 #14227 üzenetére
Nem nehéz hidd el. Segítenék is végig pm-ben! És csak egyszer kell végig csinálnod utánam ár reflexből menne de nem kell mivel kész lesz
Főleg ez az új amit linkeltem itt nem kell root fix, meg supersu fix.
Csak a rootolt 4.2. re felrakod cwmből a zipet majd wipe data factory reset ezután a flash fájlt és kész is!Kegyetlen jó volt. 2nap. Pokolgép, Akela, stb stb.. Sok pia.. Hiányzik is az egész.
Most már teljesen józan vagyok
-
Deck
titán
válasz
#13110016 #14224 üzenetére
hehe
Amúgy, ajánlom nagyon jó kis cucc!
Aki felakarja rakni a 4.3-at rootolva annak ezt, ajánlom: [link]
Én is ezt használom, egyszerűbb is felrakni, hivatalos. Jobban is megy
Rootolt 4.2 kell hozzá CWM-el.
Telepítés menete:
1. Upload flashable zip to sdcard1
2. Flash with a working recovery
3. switch off
4. Flash Stripped .ftf
5. Reboot
6. EnjoyPlease NOTE... If you want to keep data you will need to UNCHECK DATA in WIPE section
Ezt tartalmazza:
SuperSu including the reboot fix
Full system root
XZDualRecovery 2.7.60 -
njnl
aktív tag
válasz
#13110016 #14120 üzenetére
A linkedet Opera Classicon megnyitva én is egy eredményeket mutató oldalt kaptam. Átmásoltam a Chromeba , ott pedig már úgy nyitotta meg, ahogy Te leírtad...
Jó az Opera, kevesebbet fogyaszt és nem melegszik annyira, de a komolyabb oldalakhoz kell a Chrome. Most próbálgatom a "nekünk" új Böngészőt, ez sem tűnik rossznak, már barátnőm Sp-jén is szemeztem vele.4.3
Pár nap nem túl intenzív használat után (így is folyamatos Viber, Messenger és Facebook szinkron) eddig nekem sem nyújt jelentős akku javulást. A képernyő használat közel hasonló. Akadás eddig sem volt soha jelentős, a grafikai változások tetszenek. Állítom, hogy hetente egyszer legalább megéri kikapcsolni a telót. Hagy álljon újra fel a rendszer.Full OFF
Nagyon remélem, hogy 1-1,5 év múlva amikor új telóm lesz, ugyan ezekkel az emberekkel kerülök egy "társaságba". Hihetetlen segítőkész mindenki. Ritka az ilyen jó fórum... -
törölt tag
válasz
#13110016 #14098 üzenetére
Nálam volt egy olyan eset még 4.2 alatt, hogy két napig iszonyat gyorsan merült a telefon, reggel levettem töltőről délutánra már 20% körül volt miközben alig használtam.
Szóval ott álltam 20%-on, gondoltam újraindítom hátha beragadt valami.
Újraindítás után kb. 60%-ot mutatott és nem is zuhant le, tehát ez volt a helyes %, nem tudom miért mutatott előtte 20-at.Néhányan azt mondják érdemes tiszta telepítést csinálni, viszont utána kell pár nap míg "beáll" az akksi, bármit is jelentsen ez.
-
törölt tag
válasz
#13110016 #14094 üzenetére
Szerintem ez nem problémás, nálam 17 és fél óra alatt ment le 50%-ra most annyin áll, mire este hazamegyek simán lesz még 25-30% legalább, feldugom a töltőre és kész.
Reggel és este szoktam netezni, híreket olvasni, stb, napközben meg időnként levélolvasás/írás, messenger használat.
Szerintem ennél többet nem kéne elvárni.70% téma: minél többet használsz egyéb dolgokat vagy bekapcsolod a kijelzőt arányaiban annál kevesebb lesz a százalék. Nálam pl kijelző 28%, oprendszer 22%, chrome 15%, stb.
Nyílván ha mégtöbbet lenne kijelző bekapcsolva lenne például kijelző 60%, oprendszer 5%. -
törölt tag
válasz
#13110016 #14092 üzenetére
Normális, az "Android operációs rendszer" rengeteg alfolyamatot szolgáltatást takar, persze hogy használja az erőforrásokat. A kép alapján azt látom te nem nagyon használod a telefonod, így persze hogy az oprendszer fogyasztása a domináns. Nálam pl. a képernyőidő több mint az oprendszer, aztán Chrome stb.
Ha egyébként nincs gondod az akkuidővel akkor mégis miért zavar ez?
Ez pont olyan mint a "mennyi a szabad ram" téma. Nem mindegy ha egyébként normálisan gördülékenyen működik a teló? -
törölt tag
válasz
#13110016 #13973 üzenetére
Garanciáról röviden!
Ugyebár logikusan csinálunk egy full backupot. Ez arra az esetre kell, ha valami HW-es galiba lenne a telefonnal. Leejtés, beázás, stb. amire ugye az aktuális garancia kiterjed.
SW-es garancia, ha van is, konkrétan ott nem csinálnak mást, mint Te vagy bárki más itt! Fogják és rádobják az alap ROM-ot amivel kijött. Ha van frissebb, azt kérésre dobják csak fel. Úgyhogy ilyen téren a gari inkább vicc, mint haszon.Konkrétan amíg nem téglásítod, addig bármikor, ha rádobod az alap ROM-ot addig visszaveszik. Mondhatni szerencsére ilyen mélyen nem nyálazzák át a telefont, hogy hányszor volt ROM-olva.
Úgyhogy attól jobban kell félni, hogy pl. áramszünet lesz vagy megakad a ROM-olás, mint a garivesztéstől.Viszont, ha minden kötél szakadna, akkor van itt (is) ember aki visszahozza neked a telefont!
-
davidsz
senior tag
válasz
#13110016 #13976 üzenetére
No para!
Én 2 napja rootoltam, romoltam, csináltam belölle kockát, hoztam vissza, tettem fel CWM-et, meg most romot másikat. Nem ördöngösség. Ha valami van akkor itt a fórumban meg lesz, vagy segítenek a többiek.
Ha összeáll minden, akkor olyan lesz a rendszered, amilyet akarsz. -
Deck
titán
válasz
#13110016 #13973 üzenetére
Dehogy buktad a garit
Rootal sem bukod. Nem lesz tőle hibás az csak frissítésnél lényeg mivel azt nézi. Nem basztad el a telefont sem!! Ne félj már
Mert, a frissítésből ftfet csinálunk amit bárki felrakhat. Sokkal egyszerűbb.
Nekem is minden rom le van mentve a sus meg a pcc-t csak akkor használom ha a frissítési fájlokból ftfet akarok csinálni.
-
törölt tag
válasz
#13110016 #13954 üzenetére
Szerintem Flashtoolal nyomasd rá a témaindítóban lévő T-s 4.2.2-t. HA szerény sejtésem nem csal, akkor az legyalul mindent és downgrade jön létre. Onnantól ugye nyitott már minden ahhoz, hogy updatelhess! Legalábbis szerintem!
-
Más kérdés, hátha bárki tudja!
Ha feldobtam a "C6603 10.4.B.0.569 Commercial&Journalists" ROM-ot és mivel gyárilag független vagyok, ha visszadobom a 4.2.2-t persze a közép-európai kiadást, akkor utána vajon simán összejön a tippem és menni fog a Sony Select vagy per pillanat ez olyan halott ügy és felesleges kör kategória? -
Szombó
senior tag
válasz
#13110016 #13796 üzenetére
Ezen tényleg felesleges veszekedni.Nem tudom hogy kinek mióta van Z-je,de én már kezdem megszokni hogy hamarabb megjön a t-re a frissítés mint a függetlenre.Pedig én az elsők között vettem.
Túl a vacsorán,sok sörön és pálinkán.Lassan berúgok mint Samantha.
Békés karácsonyt fórum társak!(#13803) odiaszgrau:ez ebben a fórumban hülye kérdés.Nincs min gondolkodni.
-
Studi
veterán
válasz
#13110016 #13539 üzenetére
Szerintem energiatakarékosságból csak akkor mér/frissít térerő adatot, amikor aktív a képernyő. Nekem is ezt csinálja, mindig a fullszürkéről ugrik.
szerk: mérni persze mér, hisz anélkül elvesztené a hálózatot. Csak nem frissíti a háttérben a megjelenítendő adatot, mert fölösleges lekapcsolt képernyővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest