- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tutuhawer #22258 üzenetére
ha ez esetlegf vigasztalna, nem vagy egyedül a problémával. nekem is ezt csinálja, csak a bluetoothos hangszórómmal. egyik napról a másikra, kézzel kell a bluetootht bekapcsolnom.
én betudtam a moden leépitésének a sony részéről.. ez még csak a kezdet. lesznek itt még más bajok is. -
válasz
tutuhawer #21932 üzenetére
USB csatlakozót közelről nagy fénnyel világítsd meg és nézz bele van-e szösz vagy kosz benne.
Fogsz egy fogpiszkálót, úgy töröd el hogy szilánkos legyen (tehát legyen egy vékonyabb kiálló szál belőle), és a vékonyabbik felével óvatosan belenyúlsz a csatlakozóba és piszkálgatod, kocogtatod.
Kis szerencsével kiesik belőle egy szösz, rádugod a gépre és minden a régi, ha nem, folyt. köv. -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #21525 üzenetére
Az érdekel még, abban segítsetek, hogy az újabb készülékekre írják, hogy az USB csatlakozó másmilyen, és itt vannak kérdéseim.
Azt akarom, hogy a SONY kontrolleremet csatlakoztatom a telefonhoz, majd pedig egy kábellel tükrözöm a játékot a TV-re. Nem 2-3 kábellel és átalakítóval, hanem pontosan egy darab kábellel.
KÁBEL
Így keresek új telefont és így keresek majd TV-t is, ezért nem mindegy, hogy mire cserélem a telefont. Melyik sony készülékekkel tudom használni ezeket a funkciókat?
Z3 compact az OK, és a konkurencia? -
válasz
tutuhawer #20221 üzenetére
Amúgy be tudod állítani és a párhuzamos működés is menni fog, ha a céges rendszergazdád úgy akarja. Ismerkedj az IMAP és társai fogalomkörrel:
Irány az Android szakmai topik. -
-
fclub
tag
-
muchacoado
aktív tag
válasz
tutuhawer #17662 üzenetére
Beállítás-Továbbiak-Mobilhálózatok-Hozzáférési pontok neve- "+" - Itt kell beállítani a saját szolgáltatódét.
Szerk.: Igen
Neked működik a "Továbbiak" menü alján az "internetbeállítások letöltése"? nekem nem, szintén voda.
Illetve a voda oldalán van egy ilyen sms beállítás lekérés, de ez sem jött meg nekem.
-
vicze
félisten
válasz
tutuhawer #14841 üzenetére
Root nélkül nem fogod.
Jelen esetben az SD kártya itt a telefon belső memóriájába van felcsatolva, ez az External storage. Az SD kártya a secondary storage, egyszerűen nincs megoldva rendszer szinten jelenleg, hogy ide lehessen helyezni, mivel a move, a External storage-re mozgatja a fájlokat. (amúgy így több helyet fog összességében foglalni, mintha csak internal lenne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest