- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
szia,
az a baj, hogy ez nem itthoni router. Az egyik vidéki egyetem hallgatói hálózata, amibe nem tudok "belenyúlni".
Itthon nincs ilyen gondom, sehol máshol , csak ott. Lehet, hogy le kell cserélnem a z3c-t egy samsung galaxy s7-re vagy "rosszabb esetben" egy iPhone 7s-re.
-
RETRO-G
tag
Igazad van, nem nagyon tudom, hogy mi van a változás hátterében, de nagyon örülök, hogy így alakult, már mentem volna vissza az 5.1-re. Előtte egy töltési ciklusra vetítve volt, hogy 40 percet teljes CPU használatot írt és ez volt a fő fogyasztó. Semmilyen javítás nem segített... Te tapasztaltál már ilyet, hogy leromlott volna? Nekem a LP-MM váltás óta volt rossz.
-
LaRoque
csendes tag
Telefonon és pc-n is kikapcsoltam minden vírusírtót/tűzfalat tableten nem voltak ilyen progik, de azzal sem ment. Bluetooth-on sem megy a megosztás. Kapcsolódnak a telóhoz, de korlátozott kapcsolatot ír. A fejlesztői lehetőségek beállításai sem oldották meg a problémát.
-
Szerinted nem az, a kézikönyv szerint pedig de. Az van hogy vízbe vitel előtt meg kell győződnöd arról hogy a fedelek megfelelően záródnak. Ha nem megfelelően, akkor ne vidd vízbe, hanem irány a szerviz.
A vízálló órád korona zárját is teljesen be kell tekerni, ha nem tudod akkor nem viszed be fürdeni, hanem irány a szerviz. -
-
Armahun
addikt
Eddig működöt, csak az utóbbi időben nem jó.
Nem baj, csináltam robottal egy parancsot, ami nem fogadott hívás esetén csinál egy képernyő be-ki kapcsolást.
Így jó színnel jelez.Nem tudom mi kevert be, volt rom frissítés is, a ledvezérlő is frissült, plusz telepítettem graviboxot is, abban is van led vezérlés, bár azt tiltottam.
-
-
vicze
félisten
-
waccamár
senior tag
oké, rosszul fogalmaztam. tehát miután rányomok az iránytűre (és így ugye a térkép forog, én maradok fixen), akkor nem jó. tehát benyomom így, megyek egyenesen egy utcán, akkor nem egyenesen mutat engem az iránytű, hanem valamelyik irányban elforogva, ergo "oldalazva" megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nintendo Switch 2
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: SSD cserék
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest