Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eames
tag
A The Wolf Among Us pár perc játék után kilép. Valaki találkozott ilyesmivel? Nem igazán szoktam játszani, pár játékot próbáltam ki, de ez az első, ami ilyet csinál.
-
tomp
félisten
válasz
norbert1998 #45098 üzenetére
Nekem is segít a reboot, de elég lehervasztó ez a bug. Mi okozhatja?
-
tomp
félisten
Slim 8.9: ezen is előjött az xy leállt ablak. Play Szolgáltatások leállt, google+, album, galéria nem látott semmi médiát.
Mi okozza ezt? Kezdek elgondolkodni, hogy visszarakjam e a gyári 205-öt. Csak félek azon nem menne a Viber... -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #45085 üzenetére
Miért nem ajánlottad Bip flakon helyett Biopon flakont.
-
air
nagyúr
válasz
Menetke93 #45090 üzenetére
Sem Bagyusz blogjában, sem az xda-n nem találom a korábbi Slim romokat.
Ha valaki tud adni linkeket, néhány óra alatt felteszem őket a Mediafire-re, a többi SP rom mellé. -
Menetke93
csendes tag
a slimkat romot akarom letölteni a legujjabbat de nagyon lassan tölti le pedig a net kapcsolattal nincs gond mire meg letölti azt irja h nem lehet telepiteni a telefonra nincs vmi más oldal ahonnan ezt le lehet szedni??
-
Athes88
tag
válasz
norbert1998 #45085 üzenetére
Oké de ezt nem vágom eddig is gyárit használtam és azelőtt jó volt most meg hirtelen felmondta a szolgálatot érdekes...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Athes88 #45083 üzenetére
mondtam, hogy gyári romon nem megy...
juuj, micsoda hisztit levert valaki az egyik olx-es üzenetváltásban
meg volt sértődve, konkrétan bazmegozott nekem, hogy az 1 gigás s3-át nem cserélem 1:1-ben z-re
aztán mikor írtam neki, hogy már nem azért, de a 2 és az 1 gigás változat között nagy különbésgek vannak, és hogy ne rinyáljon, elkezdett engem kiokatni, hogy "hány éves taknyos kölök vagy szemtelennek nem kéne lenned ki rinyál? esetleg te anyukádnak kisfiam"
nem vagyok grammarnazi, de ez siralmas -
n00n
őstag
Visszatértem MrSteve CM11-es utolsó ROMjához. Sajnos CM12 még elég bugos, több hetes használat alatt kijött, hogy már nagyon közel van a használható ROMhoz, de pár napja elveszti a hálózatot és újraindítás után nem kéri be a PIN kódot se.
-
Athes88
tag
Üdv.
Még mindig nem tudok hangot rögzíteni a telón ráadásul a kamera videó funkciója sem jó azt írja ki amikor videózni akarok hogy "a kamera nem található". Tud vki megoldást ezen problémákra, megköszönném.
-
22balu
aktív tag
hello
van valami alkalmazás akár root-os ami megtilja a net hozzá férést egyes alkalmazásoknál ?
-
bala6120
senior tag
válasz
norbert1998 #44998 üzenetére
CM10, 10.1, 10.2 téma kell hozzá.
-
Menetke93
csendes tag
Mi a jelenleg legfrisebb verzió sp-re illetve vélemény hogy hogy szuperál nincs-e a régi fagyás,1 perces gondolkodási idő
? válaszokat előre is köszönöm
-
HD5570
aktív tag
Hogy lehet hogy besárgultam és újraindult ?4.3-on sosem csinálta 1 év alatt(meg úgy egyáltalán semelyik romon).4.1-et sosem használtam még de most igen, és megtörtént
-
chab7
addikt
válasz
Aryon87 #45064 üzenetére
Valóban nem szükséges a hdr, eleve jobb képet csinál a slim mint a gyári, ez rögtön feltűnt. A gyárinak a fókuszálása botrányos,a slimben élesebb a kép minden trükk nélkül, míg a gyártóban van hogy csak harmadikra sikerül. Akksi picit jobban merül, de mivel pörgősebb a rendszer így belefér.
-
HD5570
aktív tag
gyári 4.1-en nem lehet frissíteni az album-walkman-movies triót update centerből szoft frissítés nélkül ?
-
Aryon87
félisten
Be kellett mennem a telenorhoz, mert a mobilnetem elszallt. Tudtam hol kell allitani, csak nem tudtam az apn beallitsokat. Most jo. Ez a 8.9 valami brillians, nemtom ki a keszitoje, Bagyusz vagy Steve, mindenesette hatalmas gratulaciom hozza. Ha ezt tudom, elso naptol ezzel a rendszerrel hasznalom a telot. Egy evig ezzel sztem vigan elleszek meg, azt oktoberben jon az uj telo, bar lovesem sincs mi lesz majd..
Mellesleg nekem nem kell a HDR, megvok anelkul is. A kamera nalam mukodik normalisan.
-
tomp
félisten
-
GEPESZ66
veterán
válasz
bagyusz #45056 üzenetére
A Play-n találtam olyat, hogy Build Prop Editor.
Ezzel kell csinálni? Gondolom nem kell root hozzá?
Van-e leírás hozzá, pl. hogyan kell sort hozzáadni?
Vagy van ennél egyszerűbb módszer is?
Egyébként min módosít ez a két sor?
Elnézést, hogy számotokra egyértelműt kérdezek!
Teljesen analfabéta nem vagyok, használom a Flashtool-t, de ezt már nem tudom. -
GEPESZ66
veterán
Nekem XPERIA L telefonom van. Érdekelne, hogy nálatok SP-n is van-e a következő jelenség.
Náha jön csak elő.
Hívnak, egyet cseng a telefon, majd némán jelzi csak tovább a hívást.
Ezzel több XPERIA L tulajdonos is találkozott.
Egyáltalán mi lehetrne a megoldás?Gondolom az fw-ben van a hiba. -
David_DD
tag
én is most tettem fel a 8.9-et, hát a CM-hez képest fényévekkel jobb, leginkább az appok közötti váltást tudnám kiemelni, hihetetlenül jó. Akku időről egyelőre nem tudok mit mondani, CM-mel 5ésfél óra kijelző időt tudtam kihozni másfél napi használattal, kíváncsi vagyok itt mennyi lesz, mivel eddig smartassv2-deadline kombót használtam, itt ugye ilyen nincs (vagy csak én vagyok a vak és nem látom) (a fullos GAPPS-t tetem fel, és nekemis hasít, bár jópár dolgot kiszedtem belőle)
egy dolog zavar(t): ha a home/back/tasks gombok közül valamelyikre rányomtam akkor a rezgés le volt maradva ahhoz képest h mikor érintettem meg (nemsokkal, de pont annyira h a cm után furcsának érezzem) megoldottam annyival h kikapcsoltam a rezgést
csak kíváncsiságból, ez csak nálam fordult elő vagy más is tapasztalta?
-
Aryon87
félisten
-
chab7
addikt
válasz
Aryon87 #45046 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Most már nálam is a 8.9 fut és fényévekkel gyorsabb. Bár lehet az is számít hogy most olyan gapps-ot választottam amiben nincs asszisztens. Kár érte amúgy hogy ennyire fogja a vasat ez az asszisztens, mert nem lenne rossz dolog, De tuti más miatt is akadt az újabb slim nem csak emiatt. Viszont hiányzik a hdr funkció a fényképezőből. Bele lehet rakni azt a fényképező appot ami a 8.14-ben van? Illetve a sony-s gyári tárcsázót? Az is hiányzik.
-
Menetke93
csendes tag
Mi a jelenleg legfrisebb verzió sp-re illetve vélemény hogy hogy szuperál nincs-e a régi fagyás,1 perces gondolkodási idő
? válaszokat előre is köszönöm!
-
Balázs1621
senior tag
Azért a Slim csalóka. 0.75-re van állítva az animáció. De így is jónak tűnik. Kár, hogy nem lehet témázni.
-
sayCet
aktív tag
Gondoltam megosztom veletek, hogy megy a HearthStone!
(Közérdekű közlemény) -
Aryon87
félisten
Feltettem a 8,9-et, mar most érzékelem hogy teljesen más. Chrome docoges nelkul indul es tolt, mikozben hatterben az appok jonnek le a playbol.
-
tomp
félisten
Újra jelentkezett a "A Kamera leállt" ablak. Érdekes módon amikor az alap kameránál FC van akkor a google kameránál is. Töröltem a google kamerát, hátha az okozza mert a frissítése óta jött elő.
-
bajzal
őstag
Valamiért nem tudok CWM-et telepíteni. Elindítom a programot nyomom, hogy 1.-es és semmi. Mi a baj? Felraktam a SuperSU-t végülis kapnak root jogot a programok, aminek kell de Viper4Android-nak busybox kell.
-
Athes88
tag
válasz
norbert1998 #45041 üzenetére
És akkor most mit csináljak rakjam újra a rendszert nekem eredeti van a legújabb rajta...
-
Athes88
tag
Üdv.
Eddig jó volt a hangfelvétel de most valamiért nem jó pl. viber ezt írja ki: " Jelenleg nem rögzíthető Viber hangüzenet. Ellenőrizze, hogy épp nem használja-e egy másik alkalmazás a mikrofont." Egy hangfelvevő pedig ezt: "Nem lehet menteni a fájlt". Holott csomó hely van a telómon. De a messenger sem csinál semmilyen hangfelvételt. Tehát vmi baj akkor a mikrofonnal lehet vagy nem vágom miért nem vesz fel semmit nem változott semmi a telón. Valami ötlet? Köszi.
-
tomp
félisten
válasz
SzilagyiTibi #45036 üzenetére
Hát nekem csak a 12.1 volt fent.
De a legérdemesebb a 8.9-es Slim-re frissíteni.
Sokkal pörgősebb mint a CM rom. -
Rimuru
veterán
válasz
SzilagyiTibi #45036 üzenetére
Tegnap raktam fel, amúgy pár hónapja ez a CM11-et használom és frissítgetem. Slimkat után bevált.
-
SzilagyiTibi
csendes tag
Valaki nem próbálta véletlenül MrSteve legfrissebb CM11-ét? (12.5) Érdekelne a vélemény, mert nem tudom mire lenne érdemes bagyusz 1022-es buildjét frissíteni.
-
bagyusz
őstag
válasz
darvinya #45028 üzenetére
"max. integrálják CWM-t és a root-ot."
Azt nem a kernelbe "integrálják".(#45024) air: Lehet külön vezérelni mert külön GPIO portra van rákötve. Az meg már telesen más dolog, hogy miként lehetne megvalósítani a dupla kopp felébredést. Lényegében csak annyiról lenne szó, hogy kernel alatt mikor kijelző IDLE be kerül vagy a tft panel háttérvilágítása megszűnik akkor nem menjen el aludni a touch panel. Ha jól tudom akkor csak qcom pmic és a touch drivert kellene módosítani hozzá. Android oldalról meg kell a két koppos api.
A cm "csapat", már akik sony device forrásokat szokták frissíteni, javítani azok többségének még nincs is sony készüléke. Ezért csak a platform "követeléseket" szokták összefűzni az egyes készülékekkel ilyen pl a ffmpeg codec pack. A commitolok közül csak AdFad666 meg Ultrax5 -nak van sp készüléke.
-
GML
őstag
Vajon hányszor kell elvinni a szervizbe a telefont, hogy végre megjavítsák? még mindig/már megint nem jó a tapi. Össze-vissza érzékel.
Vajon hányszor kell visszavinni a telefont hogy adjanak egy újat? -
darvinya
titán
Írtál már egy teljesen új kernel-t ami ezt kezeli és fw-vel is összhangban van.?
Azért nem olyan egyszerű.
CM csapat pedig nem hiszem, hogy ezzel fognak külön foglalkozni, hogy ennél a készüléknél menjen, ráadásul még az alap sem tökéletes.
Kernel „írok” nem igazán változtatnak az eredetin, max. integrálják CWM-t és a root-ot.Ja és teljesen külön van áramkörileg.
-
tomp
félisten
A Google Kamera frissítésétől meghalhat a kamera? Alap kera fotót tud csinálni de utána rögtön fc. Google kamera el sem indult. Telefon restart után helyrejött. Tegnap este képernyő feloldást is alig tudtam, valamitől beállt a rendszer. Ezek mitől voltak?
-
air
nagyúr
válasz
darvinya #45025 üzenetére
Ha csak ettől függ, akkor miért nincs ilyen megoldás UBL-re az xda-n?
Hiszen léteznek custom kernelek az SP-hez. Még a CM csapat sem volt képes ilyet írni? Micsoda egy csapnivaló társaság!
Ezek szerint te ennyire ismered az SP teljes fizikai felépítését nyomtatott áramkör szinten. Azért mert külön vannak a csatlakozói elképzelhetetlen, hogy az energiaellátás és a vezérlő rendszer sem kapcsolódik össze sehol. Jogos. -
air
nagyúr
válasz
darvinya #45023 üzenetére
Most megint jöhetnék azzal, hogy tévedsz, de inkább hagyjuk.
Korábban az volt a megállapítás, hogy nem a kerneltől függ az SP esetében, mert nem lehet LCD-t és az érintőt külön ki-bekapcsolni. Vagyis nem lehet a digitizer úgy bekapcsolva, hogy mögötte az LCD ki van kapcsolva.
Ezért nem lehet itt megoldani sehogyan. -
darvinya
titán
válasz
oliwire #45016 üzenetére
Nem teljesen így van.
Mivel kernel szinten nincs inyektálva ez a funkció csak ezért fogyaszt.
Ha kernel szinten lenne, akkor nem fogyasztana semmit, mivel akkor kikapcsol az LCD teljesen.
Az erintő pont annyit fogyaszt, mint a ki/bekapcsoló gomb, nem pörgeti a CPU-t.
Persze ez csak UB lehetséges megoldani. -
kispinter2
csendes tag
sikerült felrakni! nagyon köszönöm mindenkinek aki segített!
-
David_DD
tag
bocsi h újat írok, de már lejárt a szerkesztési idő
a CM-ben volt beépítve egy root jog kezelő progi, itt külön kell SUperSU-t telepíteni?
-
David_DD
tag
Most tettem fel Slimkatet, egy kérdésem lenne
böngésző és üzenetek nevezetű basic appokat le lehet valahogy törölni? a CM-ben nagyon örültem h ezek automatikusan eltűntek, ha feltettem a GAPPS-t
-
air
nagyúr
válasz
kispinter2 #45017 üzenetére
Ha szolgáltatós a készüléked, vagy független, de nem nyitottad ki a BL-t, akkor ez a gond.
-
air
nagyúr
válasz
kispinter2 #45008 üzenetére
Melyik CM11-et tetted fel?
Ugyanis a zárt BL-re való CM11-ek - legyen az Bagyusz vagy Steve-féle - mindegyike tartalmazza a kernelt, és ilyen jelenség nem fordulhat elő.
Nem kell utánuk kernelt flashelni.
Vagy nyitott BL-es készüléked, és a hivatalos CM11-et tetted rá? -
Joccc07
addikt
válasz
kispinter2 #45010 üzenetére
ne rakd újra.
Utána már be kell, hogy kapcsoljon. -
Becksman
őstag
valamivel megoldható a kétkoppos feloldás SP-n?
-
Joccc07
addikt
válasz
kispinter2 #45008 üzenetére
Flashelj fel egy gyári kernelt!
-
kispinter2
csendes tag
Help! valaki segítsen!
Olyan problémám van hogy felraktam a cm11-et meg a gapps-t aztán mikor a legvégén rámentem a rebootra kikapcsolt a teló. Próbálom bekapcsolni de csak villan egyet a led zölden meg rezzen egyet, de semmi mást nem csinál, ha rádugom töltőre akkor hosszabban kezd el villogni ha meg a géphez csatlakoztatom akkor meg amíg világ a zöld led addig valahogyan érzékeli a gép de azt hiszem valami SOMC-ot ír ki.
Kérlek segítsen valaki nagyon parok hogy most mi van...:/
-
tomp
félisten
válasz
bagyusz #45004 üzenetére
Akkor marad az LTE/GSM. Szerencsére ebben a módban ha nincs LTE, akkor visszavált 3G-re. Csak az zavar, hogy ha gyenge lenne a 3G(ami évente max 1x fordul elő
) akkor tovább vált GSM-re.
Akkor telefonálni sem fogsz olyan sűrűn.
Nem csak GSM hálózaton lehet telefonálni.Ott a 3G-n elérhető HD-Voice. Évek óta nem telefonáltam gsm hálózaton.
-
tomp
félisten
SlimKat-en a **#*#4636#*#* menüben lévő Telefon adataiban nincs a választható hálózati típusok listában az LTE/WCDMA mód csak LTE/GSM mód. Hogyan lehetne belerakni? Stock androidon(nexus) és a CM-ben is benne van.
Kerülni akarom a véletlen szerű gsm hálózat használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest