Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok
Kaptam egy ilyen telót hogy leheljek bele életet (pl cm kellene rá) de a fő probléma hogy régen nem lett használva és a hölgy elfelejtette a feloldó mintát,próbáltam a recovery-t ami csinál is valamit de a minta csak ott van. Ki kellene rootolni de ahogy olvasom az összefoglalót a telón is kéne telepíteni ami ugye nem megy ,nincs valami telómentes tuti rootolási módszer? -
Szmoki
senior tag
Mostanában azon agyalok, hogy mi lenne ha feldobnék egy gyári romot, mert bármelyik kitkatet próbálom önti magából a system ui fc-ket ( enyhe költői túlzással
Ezért kérdezném azt, aki gyárival használja, hogy meg van-e elégedve vele? Mostanában nem nyomok semmi komoly játékot, nincs telirakva 100 akárhány app-pal és nem nyomkodom egész nap. Ami viszont fontos lenne, hogy messenger és viber küldje az üzeneteket, ne lökődjön ki a ramból, meg persze zenét hallgatok rajta naponta.
Ilyen igények mellett szerintetek megfelelne nekem? Root, xposed, greenify lenne rajta természetesen -
szaszaboy0
tag
Csengőhangot tettem a rendszerbe majd újraindítás után ezt a szöveget kaptam: sajnos az android.process.media alkalmazás leállt. Nem tudtam bemenni a hangokba sőt eltűnt az összes amikor épp sikerült belépnem akkor ismeretlen néven voltak kiírva. Majd próbálkoztam újraindítással, ugyanaz.
Egyszer csak magától helyre jött. (Slimkat 8.9)
Találkozott vki már ilyennel? -
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #47272 üzenetére
Én ilyen tokot vettem még tavaly novemberben, december óta van rajta, és tök tetszik. Kellett egy kis idő, míg megszoktam, előtte ilyen kihúzós egyszerű tokban volt, de szerintem nagyon praktikus. Pláne ennyi pénzért, 2k körül láttam általában ilyeneket, de ezt hirtelen meglátva, már rendeltem is.
Nem a legszebb a szilikon tok ragasztása, de az legyen a legnagyobb baj.
-
22balu
aktív tag
válasz
norbert1998 #47275 üzenetére
-
22balu
aktív tag
válasz
bajzal #47267 üzenetére
Ma bementem a tré mobilba és nyomkodtam az m2 öt direkt néztem a kameráját és dettó ugyanazt csinálja mint az sp amit te is írtál hogy bemér egy dolgot befókuszálja, újrafókuszál és elrontja az éles képet.(nekem még éles képet nem sikerült csinálnom XD) . ott volt mellete egy Samsung Galay ACE4 és basszus az olyan képet csinál..közeli dolgokról is tü éles rögtön fókuszál és csinálja a képet rendesen...szomorú
ez lesz az m4 aquával is?
-
Joccc07
addikt
válasz
norbert1998 #47272 üzenetére
Milyen tokot vettél?
-
norbert1998
nagyúr
Vettem egy tokot az elmebaly-on, majd egy 2 hét múlva itt lesz talán, beszámolok. Sajna jóval drágábbak, mint a Z-re voltak. Arra 230 forintért profi keménytokot vettem. Ez 830 forint volt, és semmivel sem tud többet.
-
bogil99
aktív tag
Arra nem tudtok valami megoldást, hogy naptári események másolhatók legyenek?
Arra gondolok, hogy nagyon sok esemény van egy hónapban ami rendszertelen napokon, de ugyanabban az időpontban ismétlődik. Hogy ne kelljen mindet külön felvinni, erre kellene valami megoldás. -
darvinya
titán
Kicsit OFF:
Ma egy kis unalmas időben fabrikáltam, azaz újrahasznosítottam, és csináltam egyedi Headset-et.
Adott k660i kapcsoló, onnét elágazó zsinór és membrán, X1 4 PIN-es csatlakozó és zsinór Headset Panasonic RP-HS6 klipsz alap.
Ezeket egybe raktam és valami eszméletlen hogy szól.
Aki ismeri Obi -nak Splattered számát és abban lévő robbanás szerű dob aláfestést, az tudja miről írok.
Annyi az egész, hogy 80%-os hangerőn akkorát szól mintha egy nagykoncerten. Sétálva kicsit még meg is szédültem.Kicsi OFF vége
-
David_DD
tag
nálam tökéletes képet csinál slim8.9-cel. újrafókuszálás sincs (vagymi)
-
bajzal
őstag
válasz
Salex1 #47265 üzenetére
De amúgy nekem is ez a bajom manuálisban, hogy amikor néha bemérek egy dolgot közel makróban, magától befókuszálta, és fényképezek akkor újrafokuszál és elrontja az éles képet. De miért fókuszál újra? Samsungnál pl: úgy van, hogy befókuszál és utána ha megnyomom a kamera gombot akkor már nem fókuszál, hanem csak fényképez.
-
Salex1
őstag
Be lehet állítani (gyári 4.3), hogy a kamera alapból manuál módban induljon a "buta" automata helyett?
Állandóan félrefókuszál, mindenről 3-4 képet kell csinálni, mire az egyiket hajlandó élesre állítani.
Miért van két taktusú gomb rajta, ha a félig lenyomás után újra fókuszál, és elrontja az eredetileg éles képet?? -
darvinya
titán
Megjött a Album frissítés, de Picasa -nál kifagy.
-
-
22balu
aktív tag
Nektek mennyire rossz a kamera által rögzített képek ??..Nálam minősíthetetlen, az összes mosódik egyszerűen nem tud fókuszálni normálisan. Ezt slimkat 8.14 en tapasztalom. CM11-en jobb a helyzet ?
-
dave0825
őstag
air, darvinya, norbert1998: nem az én kommentem volt, nem jegyeztem meg kié. Hát annyi az egész, hogy a moderátorok törölték, és a következő nem került a helyére, hanem ott tátong egy fekete lyuk.
Egyébként konkrétan az volt, hogy a #4-es komment ki volt emelve, nem tudni, hogy miért, ilyen sötétebb színű volt az egész komment, és ezt kérdezte meg valaki OFF-ban a #18-asban, hogy miért van kiemelve, majd frissítés után eltűnt a hsz, a #4-es pedig normál színű lett. Rendet raktak a
z UFO-kmoderátorok. -
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #47243 üzenetére
GIGA OFF: Nemrég itt jártam, és még láttam a #18-as hsz-t, majd frissítettem az oldalt, és eltűnt, azóta itt sincs meg.
Fény derült a titokra, lefüleltem a dolgot.
-
Mec
aktív tag
Sziasztok, Slimkat romot hasznalok, de mar nagyon lassu, tudtok ajanlani valamit ami jol fut a telefonon? Koszi!
-
bajzal
őstag
Miért nem működik a Viper4Android? Gyári romon akarom, de csak néha pár másodpercig működik, amúgy meg nem, nem reagál semmire. Root jogot kapott, drivere is fent van.
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Eddig tökéletesen működő telefonom most ha felébresztem a bekapcsoló gombbal azonnal írja, hogy leállítás bal oldalt. piros felkiáltójel jelenik meg de időm sincs megnézni mi a baja, leválasztja az sd kártyát és már újra is indul.... Mi lehet ez? Találkozott már valaki ilyen dologgal? Nem telepítettem rá semmit.
-
gooool
őstag
válasz
dave0825 #47245 üzenetére
Áhh felidegesített, úgyhogy kezdem az elejétől, aztán megy vissza backuppal a belakott 4.4.4.
Egyébként nem lenne rossz ez a CM12 port sem, ha valakinek jó angol nyelven is és nem kattan rá arra az egy-két hiányosságra, hibára, akkor rendben van. De a 4.4.4 az tényleg patent.Köszönöm egyébként az információt, lejegyeztem.
-
dave0825
őstag
válasz
gooool #47244 üzenetére
Recovery-ből v5aló kilépéskor szokott kérdezni valamit, ha a Yes-re nyomsz, akkor szokott eltűnni a root, ott a No-ra kell nyomni.
Meg nézd meg a Fejlesztői lehetőségekben, hogy a Rendszergazda hozzáférés-nél mi van engedélyezve, Alkalmazások és ADB kell, hogy legyen ott. (Legalábbis 4.4.4-en így van). -
norbert1998
nagyúr
válasz
GordonSamway #47242 üzenetére
Tudom, azért nem is válaszoltam rá. Bár végülis benne volt a válasz abban is
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
norbert1998 #47241 üzenetére
Kérdés volt csak lehagytam a ?-t.De már megkaptam a választ.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
GordonSamway #47238 üzenetére
Tényleg? Hol?
-
air
nagyúr
válasz
GordonSamway #47238 üzenetére
Ha ez is kérdés akart lenni, akkor a válasz az, hogy nincs.
(Kérdő mondat végére kérdőjelet kell írni.) -
gooool
őstag
válasz
GordonSamway #47237 üzenetére
Szia!
Először is nyugalom, kapsz választ a kérdésedre, de lehet nem 5 perc alatt...
Nincs olyan recovery a telóra amihez nem kell PC.
Illetve ha az alsó sávot akarod átméretezni, akkor root-old a telót, majd rakd fel az XPosed-et és a GravityBox-ot, ezekkel már méretezhető.Mindenkinek:
Felraktam a CM12-t, nem tűnik rossznak, egyedül ami feltűnő, hogy a fordítás nagyon foghíjas, így inkább át is rakom majd English-re, illetve a fényerőt nem tudom szabályozni. Ezen kívül minden funkciója működik.
Bár...most hogy belaktam eléggé durván gondolkodik, szóval lehet mégsem marad sokáig. -
GordonSamway
aktív tag
Van olyan recovery amit fel lehet tenni a telefonra számítógép nélkül.Köszönöm.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok...
Ez jó az SP-hez is???Köszönöm.
http://logout.hu/bejegyzes/lasy/xperia_t_also_sav_magassaganak_valtoztatasa.html -
air
nagyúr
válasz
GordonSamway #47235 üzenetére
Azért, mert a te készülékedhez nincs frissebb.
-
air
nagyúr
válasz
GordonSamway #47233 üzenetére
És mi a kérdés?
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.Egy gyors kérdés. nekem gyári független a telcsim és nem találja a 207-es vélű frissítést csak a 205 öt rakta fel.OTA -n bróbáltam csak.
-
fortune
tag
Sziasztok. Sikerült elcsesznem a telot és most csak a Sony feliratig jut el :S
Mivel az előző ROM nem volt az igazi ezért egy másikat akartam feltenni probaképp viszont telepítésnél újraindult és most a Sony-nál megakad az egész és pirosan világit az alsó led. Probáltam a s1tools-al a régi vezióval nem megy ami pedig a zippelve van arra azt mondja, hogy no update files in package ha meg Restore boot-ra katintok akkor pedig hogy nothing to restore.
Tudok még valamit tenni ez ügyben vagy el búcsúzhatok a telefontól? -
bajzal
őstag
Gyári romon nem lehet megcsinálni azt, hogy ugyan olyan hangos legyen a telefon zenelejátszás közben mint mondjuk slimkat-en?
-
GordonSamway
aktív tag
És lenne még egy.A 0.3-as első kamerával milyen minőségű a Skype videó hívás.Köszönöm.Gondolok itt pixxelekre szaggatásra
-
David_DD
tag
A Bagyusz fele cm12 xda topicjaban most latom mennyi fele fix van. A kerdesem az h van barmi ami nem mukodik meg igy se? Pl ilyen scriptet futtatni kell meg a mobildata hasznalat elott?
-
fortune
tag
Sziasztok. Sikerült rootolnom a telot. Minden úgy történt ahogy a leírásban szerepel. Letöltött a XperiaSP Locked Bootloader (LBL) Cyanogenmod 12.0 Szépen fel is települt meg minden szuper csak a gond ott van hogy se market sem a gmail fiók app nincs rajta. Láttam, hogy külön kell telepíteni a google alkalmazásokat. Viszont a fényképezőgép gombot tartva sehogy sem tudok belépni a CWM-be (végig piros leddek világítanak) és a rom töltödik be. Probáltam ismét feltelpíteni a CWM-t de nem sikerül. Tudna valaki segíeni ebben.
Üdv! -
GordonSamway
aktív tag
És lenne még egy.A 0.3-as első kamerával milyen minőségű a Skype videó hívás.Köszönöm.Gondolok itt pixxelekre szaggatásra
-
air
nagyúr
válasz
GordonSamway #47210 üzenetére
Xposed + Gravity Box vagy XBlast Tools.
PA alatt nekem csak az utóbbival sikerült. -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.Gyors kérdés.Mivel lehet megváltoztatni és hogyan a virtuális gombok nagyságát.Mondjuk fele ekkorára.Előre is köszönöm.
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok, van egy Sony SP-m, amit egyszer szét kellett szednem,
azóta nem működik a kijelző alsó harmada.
Ezen kívül minden jó, szétszedés előtt rendesen érzékelt,
újra húztam a gyári rendszert, de nem oldotta meg a problémám.
Valami ötlet esetleg?
Köszi mindenkinek előre is. -
tomp
félisten
Szerintem meglesz az SP-m utódja. Xperia M4 Aqua.
Év végére egy kicsit le is megy majd az ára függetlenül. -
Atesz8
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje már nem tudok internetezni a telefonon, csak wifi-ről, ugyanis egyik napról a másikra nem csatlakozik fel a mobilhálózatra. Bekapcsolom, de semmi. Fent a kis ikonja se jön elő.(Van adatkeretem bőven). Telenor.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat -
Becksman
őstag
Nos visszadobtam a CM11-et. Van vmi módszer a led villágítás galériábanra?
Valamint supersu2-re átlehet állítani a root hozzáférést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest