Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tojaaji
aktív tag
válasz
norbert1998 #45995 üzenetére
Asphalt 8 High vagy Medium grafon fut?
-
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #45995 üzenetére
Nem tetszik?
Ez alapján csináltam. Gondoltam megosztom veletek 2 napi kínlódásomat.
(#45996) tboldi: lehet tényleg picit kevesebb cucc kellett volna, de gondoltam így könnyebben elérek mindent.
(#45998) tojaaji:
-
sgeza
veterán
-
Simba86
senior tag
válasz
norbert1998 #45952 üzenetére
X8? Bitch please
ZTE blade! Nah annak volt supportja! 2.1-es rommal indult...
Szerintem nincs még egy androidos telefon, amit annyira át lehetett alakítani szoftveresen, mint aztNah meg hát abban volt egy "hiba", ami másban nem...
-
sgeza
veterán
válasz
bajzal #45977 üzenetére
Lehet gyáriról is simán full backupot csinálni, és a visszaállítás is tökéletesen működik. Egy esetben kell odafigyelni, és ez valóban a Bagyusz-féle átpartícionálós verzíónál van. Ha jól emlékszem, onnan nem megy EGYBŐL visssza, de akkor is van megoldás: gyári vissza flashtoollal, majd root és cwm. Ebből a recoveryből már simán vissza megy. A "normál" cwm-ek esetén nem kell még a flashtool sem. Szóval a gyári is tökéletesen menthető és visszarakható teljes egészében minden esetben!
-
SzilagyiTibi
csendes tag
Sziasztok, a legfrissebb CM11-et próbálta már valaki? Szeretném kérni a véleményét.
Én még a novemberit használom, kíváncsi lennék érdemes-e váltani rá, mert ahogy látom a CM12 még nagyon kezdeti állapotban van ...
-
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #45982 üzenetére
Hát ezt nem tudtam, azt hittem, hogy gyáriról is lehet. Akkor arról nem is lehet sehogy máshogy full backup-ot csinálni?
-
dave0825
őstag
-
dave0825
őstag
válasz
bajzal #45977 üzenetére
CWM-mel tudsz backup-ot csinálni az egész ROM-ról, beállításról, alkalmazásokról, szóval egyben az egész mindenségről (kivéve a microsd-kártyát, azt természetesen nem menti le. Bár lehet, hogy a belső sd-t sem, ebben nem vagyok biztos, mert volt már nálam gabalyodás.). CWM-ben Backup/Restore, majd Backup to sdcard1, és akkor az sdcard/clockworkmod/backup/ROMNEVE mappában találod a mentést (több fájl lesz, azt mind oda kell visszamásolni, ha vissza akarod valamikor állítani az egészet).
-
bajzal
őstag
Fel szeretném rakni a CM12-t, de recoveryből tudok mentést csinálni a gyári romról az egészről? Az tuti jó lesz és abból majd vissza tudom telepíteni ha gyárit akarok?
-
David_DD
tag
válasz
norbert1998 #45952 üzenetére
előző telefonom egy X8as volt, telefonvásárlásnál tudni kell ráérezni h melyik készüléknek lesz hosszútávú unofficial támogatása!
bagyusz minden elismerésem!
az teljes XSP felhasználótábor (vagyis ROMoló tábor) kb ilyen állapotba kerülhetett amikor kiderült h újra van egy SP-d
-
Muerte89
csendes tag
válasz
bagyusz #45966 üzenetére
nem bootol be gyári frissített van rajta de azóta nem bootol be hogy a towelroot programmal kirútoltam felraktam a rom managertoolboxot rá és a menű betűtípusát akartam megváltoztatni be is állítottam egyet ami után megkérdezte hogy újraindítom e a telót és én fasz arra nyomtam hogy nem aztán megnéztem még pár betűtípust találtam egy jobbat arra is rányomtam és amikor ezután újraindítást kért akkor indítottam újra és akkor jött ez a meglepetés hogy nem bootolt be
-
Muerte89
csendes tag
és a fel gombot folyamatosan kell nyomni vagy nyomogatni kell?
azért mert nekem nem akarta betölteni az android rendszert a sony logonál megakadt és újraindult és kíváncsi vagyok hogy meg e tudtam volna csinálni ha mondjuk nyomok egy factory resetet hogy akkor helyre jött e volna?
-
Muerte89
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne felétek hogy a telefonon van e gyári recovery és ha igen hogyan kell behozni rajta. Kezdő vagyok ezekben a dolgokban azért kérdezek ilyeneket
-
bagyusz
őstag
válasz
AeSDé Team #45956 üzenetére
Ahhoz kellene a legacy patch, vagy egy 3.4 kernel port, vagy 3.0.101 alá be kellene reszelni az ion támogatást. Mind3 nagyon munkás.
(#45952) norbert1998: Én biztos nem, xda-n srácoknak elmagyaráztam, hogy mégis, hogy kellene elindulni. Másrészt minden fontos dolog megtalálható BB-n.
-
sgeza
veterán
Nem tudja véletlenül valaki, hogy gyári (12.1.A.1.205) romon miként lehet letiltani a zárképernyőn az értesítési sáv használatát? Megjelenhet (jelenjen meg), de ne lehessen lehúzni! Rootos a telóm, szóval bármilyen megoldás érdekel, de elsősorban az egyszerűbb, pl. build.propban valami sort pluszban beszúrni, stb.
Köszi!
-
alansmithee
tag
vettem egy ilyen[TOK] -ot... szép meg jól néz ki stb de a gumi rész annyira plötty... semmi tartása.. kidobott pénz volt
-
air
nagyúr
Frissítettem a Mediafire-ös tükröt az utolsó CM11-gyel, és az új CM12-vel.
-
jety91
őstag
válasz
jety91 #45942 üzenetére
- Mobiladat nálam nem megy (felkiáltójel van csak)
- Fényerőállítás nincs (ahogy bagyusz írta, kivette)
- 1-2 helyen bugos még a System UI, de eddig semmi FC nem volt
- Nem tudom bekapcsolni az auto sync-et a google accounthoz (Van valahol valami kapcsoló rá?)
- Nem tudom átállítani az időjárás appban a Farenheit-et Celsius-ra -
PAINfájdalom
aktív tag
-
tojaaji
aktív tag
válasz
norbert1998 #45931 üzenetére
Kattints a download now-ra és el fog indulni a letöltés
-
PAINfájdalom
aktív tag
-
-
darvinya
titán
válasz
AeSDé Team #45923 üzenetére
Sony töltője adat kommunikációs részét zárja, e hiányában normál/OTG-ként használja a töltőt.
Ami okozhat ilyen anomáliát.(#45930) cybermanus
Kicsi fehér kör=kesztyűs mód.
-
HD5570
aktív tag
válasz
Ha sikerül leszedni és felraktad esetleg ha van időd le tudnád írni,hogy komolyabb játékok esetén hogy teljesít a CM/slimkat hez képest?Mert az előzővel nekem voltak ilyen gondjaim.
-
air
nagyúr
válasz
Folyamatban.
-
norbert1998
nagyúr
woaaa, beütött a szar, mostmár nekem is ratya devshost. a letöltés managerük az égvilágon semmire nem való, nem tölkt le semmit, csak a reklmot, ha nem ikszelem ki, és ennyi. el sem éri a devhsot servert már a gépem
valaki ezermegagiabyt-os nettel tükrözze, ha teheti
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
a z báemilyen kábellel tökéletesen érzékel, az sp semmivel sem
-
tojaaji
aktív tag
válasz
Nálam is ezt produkálja egy vadi új Note 4 töltővel.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
saca23 #45913 üzenetére
Ha ezt tapasztalod akkor egyről beszélünk: Töltőre dugás közben a telefon nem reagál az érintésekre és/vagy önmagát nyomogatja.
Az eredeti töltőnél nálam sosem jelentkeztek hasonló gondok, szerintem gyengébb minőségű töltő vagy USB kábel produkálhatja. Nem csak az SP szenved ettől a hibától, mert tapasztaltam már más kapacitív kijelzős mobilokkal is (pl. Alcatel OT -995).Gyanítom hogy a rossz töltő/kábel valahogy olyan helyre is áramot juttat ahová amúgy nem kéne eljutnia, és ez bezavar az érintés érzékelőnek.
Ebben a témában érdekelne a többiek véleménye is, hátha valaki tud okosabbat mondani -
bagyusz
őstag
Na egy kis ízelítő a cm12-vel kapcsolatban:
Kiszedtem az autó fényerő szabályzást, mert be bugol.
Fm rádiót megcsináltam, most már az is megy.Amik működnek:
WIFI
BT
GSM
Kamera: van 1080p felvétel is
NFC
FM rádió
GPSAmiket nem teszteltem:
Mobile netFontos hogy a superuser appot is telepítsd: [link]
-
nova001
senior tag
hali
jelentkezett valakinél olyan gond hogy eldobja a hálózatot...és ha restartolom akkor kéri a pint amit beütök és kicsi töltés után megint kiírja hogy kéri a pint.
Egy teljes leállítás majd 2 perc múlva bekapcs segít neki de 1 nap múlva megint meghülyül. Újra raktam a romot de a dolog nem változott..Pac man legujabb van fent..kérdés maga a rom szar vagy mitől lehet ez ?
köszi szépen
-
saca23
aktív tag
Hellosztok
Szerintetek mitől lehet,hogy a telot alig lehet kezelni ha töltőre van rakva? A kijelző tök szarul reagál, mintha szét lenne cseszve a kalbrálása.
Persze töltőről levéve rögtön jó minden reagál rendesen. Gyári t- és 207-es rom van rajta, idáig hiba nélkül müködött. -
Muerte89
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék honnan tudok letölteni gyári t-mobilos firmware-t?
-
dave0825
őstag
válasz
Muerte89 #45902 üzenetére
Van fönt az oldal tetején egy olyan találmány, amire ha vetsz egy pár perces pillantást, sőt, még bele is olvasol, akkor az ilyen általános kérdésre megtalálod a választ.
ÖSSZEFOGLALÓ néven fut a dolog (de vigyázz, nem egyszerű, mert rá is kell kattintani az "Összefoglaló kinyitása" szövegre, és utána jelenik csak meg). Remélem, tudtam segíteni.
Más: szerintetek melyik gapps-et érdemes föltenni RC3-as PAC-re? A Slim, vagy a PA ROM-okhoz valót? Azért bizonytalanodtam el, mert mégcsak nem is hasonló a tartalma a két .zip-nek.
A PA-hoz valóban nem a system/app-ba rakja be a cuccokat (ránézésre gondolom csak, nem próbáltam még). Vagy az mindegy?
-
Muerte89
csendes tag
kis segítséget szeretnék kérni a sp-m teljesen megadta magát szerintem szoftvercserét kellene rajta végrehajtani valaki tud segíteni hogy milyen programm kell hozzá és hogy itthon meg tudom e csinálni ezt? előre is köszönöm a segítségeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest