Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Azért néha nehezen tudok elmenni az ilyen hozzászólások mellett...meg amire válaszoltál arra is vonatkozik.
Már nem egyszer leírtam, hogy mi a helyzet ezzel... Képet is mellékeltem...
Egyszerűen felfoghatatlan, hogy emberek minden elhisznek amit a telefon kiír és még csak fel sem merül bennük a logikus gondolkodás csírája, hogy mi is történik. Analitikus gondolkodás -2...
A telefon nem merül egyenletesen, de az kapacitás kijelzése sem követi rendesen. Gyári romnál ez már 12000 hozzászólás óta így van...
Használd a telefon és ne a százalékokat nézegesd. Ha 70% alatt bármikor kikapcsolod 2-3 percre, akkor valamennyit regenerálódik az akku és bekapcsolás után visszaugorhat 10-30% is akár. Ez függ attól, hogy milyen és mennyi tényleges terhelésnek volt kitéve...Unalmas már a sok béna félrevezető hozzászólást látni itt a topikban mert egyesek nem figyelnek és csak write only módban vannak...Hozzászólást gyűjtögettek vagy mi?
-
-
jety91
őstag
Kicsit utána kéne olvasni, de ha ráböksz a stamina feliratra tudsz kivételeket hozzáadni, hogy miket ne fagyasszon be. Rakd be közé az ébresztő appot. Problem solved.
szabeska
Root kell hozzá és egy mezei szövegszerkesztővel. De mit akarsz benne egyáltalán módosítani?LadaLord
Mondjuk kétszer rákattintasz? -
sgeza
veterán
Így igaz! Persze csak akkor, ha az SI számod stimmel a saját szolgáltatóddal. Érdemes leellenőrizni. Bár mivel ezek a rootolós romok T-ből indulnak ki, ezért stimmelni fog az SI szám. Ha más szolgáltatósat akarnál feltenni, akkor kellene átírni. Vagy egyszer átírod, ráküldöd a sus-t, majd az általa letöltött fájlokból csinálsz egy ftf fájlt, akkor később már ezzel nem kell törődni, mert az simán flashtoollal felrakható. De mondom mégegyszer, ha neked most rootos, akkor feltehetően már eddig is a telekomosból indultál ki, így csak simán SUS, és abszolút gyári T-d lesz felismerhetetlenül az előzményeket.
-
sgeza
veterán
...és (#33866) djsnow:
Simán SUS-sal. Az SI számnak megfelelő gyári romot teszi fel. Nincs root, nincs cwm, teljesen gyári. Az SI szám átírásával más szolgáltató romja is feltehető. Ez a build.prop fájlban található. Pl. a Vodafone-é például 1273-0084.
Itt vannak a különböző szolgáltatók SI számai:
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2647123
-
jety91
őstag
Ezt szedd le. OTA (telefonon lévő) frissítés később fog jönni. Ha windows 8.x-ed van akkor futtasd és indítsd el windows 7 kompatibilitási módban.
Az akksikat már lassan 10 éve nem kell formázni, igazán kihalhatna ez a köztudatból... Bár ha a szolgáltatóknál lévő agylágyult eladók is rájönnének erre végre akkor talán kevesebb ilyen kérdés merülne fel. (Ne vedd magadra a dolgot nem neked szántam, hanem nekik)
-
alansmithee
tag
enyém szombaton lesz 1 hetes és 4.1el kaptam a trémobiltól... frissítettem 4.3-ra... kár volt
ma volt az első pillanata mikor majdnem földhöz csaptam szegényt... egy játék uninstal olyan szinten szétvitte azt hittem reset nélkül észhez sem téregyenlőre nincs kedvem baszakodni vele de még pár ilyen húzás és ráveszem magam a slimkat-re...
-
callmeakos
veterán
Csatlakozok az előttem szólókhoz. A telefon pechére a legrosszabb szoftvert kapta meg a telefon a 4.3 személyében, de napok kérdése és elvileg tényleg jön az újabb frissítés, ami remélhetőleg sok mindenre lesz gyógyír, és legalább lesz olyan jó, és remélhetőleg jobb, mint a 4.1 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest