Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Slimkat 8.9-ben hol lehet kikapcsolni a kesztyűs módot?
-
HD5570
aktív tag
válasz
darvinya #45195 üzenetére
Germany Generic .201-es volt rajta legelőször,majd rögtön frissítettem a 205-re. Később használtam Cm-el meg slimmel is.Majd ezidáig Central Europe 1-el.Eddig még egyszer sem produkálta.Majd azt hiszem pénteken felraktam a 254-es 4.1-et.Ott produkálta először.SI számot eredetire visszaírtam,majd PCC-vel javításra mentem,az letöltötte és feltette vissza a 205-ös Germany Generic-et.Modern combat 5 egyik indításánál ugyan úgy megcsinálta.Lehet gallyra vágtam benne valamit.De egyébként találtam egy videót is amin ugyan ez történik.
pontban 1 perctől kezdődik.
[link] -
HD5570
aktív tag
Nekem friss .205 Szoftveren csinálja.Tegnap tettem fel.CWM nincs csak root.Ha más nem akkor megy szervizbe .
-
oz82
senior tag
válasz
HD5570 #45190 üzenetére
Nálam előfordult hasonló, inkább random restartnak nevezném, hozzáteszem .201 es van fenn a .205 majd a .207 ráflashelt kernelével + TW root + cwm. Már újra kellene raknom csak lusta vagyok rá... Nálam normális ha RR3 ból így lép ki, megelőzvén 2-3 naponként restartolok. Még a navi szokta nekem meghülyíteni. Olyat is szokott csinálni, hogy minden megáll nincs reakció, ha rárakom a bill zárat utána semmi, fekete marad a kijelző. 5 perc és magától újraindul ilyenkor.
A két ünnep között újrarakom a 4.3 at ha lesz hozzá affinitásom. -
HD5570
aktív tag
Valaki esetleg találkozott már olyannal,hogyha nagy memóriaigényű appot próbál futattni, akkor nem is besárgul,hanem fokozatosan elsötétedik,majd mikor teljesen sötét bedobja a sony logót,xperia,majd bootanim.
Nemrég csinálta először,és ma is előfordult mikor modern combat 5-öt indítottam.Nem tudom mi lelte.De szervízbe szerintem kiröhögnek vele.Főleg,hogy gsm-ből van,és nem eredeti szonis garancia. -
oliwire
őstag
válasz
norbert1998 #45188 üzenetére
Az SP 7 hónappal később jelent meg, az számít valamit
-
oliwire
őstag
Egy gyors összehasonlítás az Xperia SP és az iPhone 5 között az eddigi tapasztalataim alapján:
Az iPhone kijelzője szebb, a színek és a betekintési szög jobb, a pixelsűrűség mind a kettőn elég jó, tiszta a kép.
A kijelző mérete néha kicsit hiányzik. Sebességre nincs gond egyikkel sem, de a háttérben itt jóval több alkalmazás tud bentmaradni, ebben az SP nagyon le van maradva, pedig 1 GB mind a kettőnek a ramja. Fényképek minőségében is az iPhone a jobb, igaz itt nincs sok beállítási lehetőség, de ez már csak ilyen hülyebiztosra van csinálva.
Az SP akksiügyileg egy kicsivel jobban bírja, míg ott 2 nap, itt kb másfél, de lehet azért, mert ezt most többet nyomkodom.
Nagyon hiányzik az SP-ből az Xperia billentyűzet. Nem rossz ez sem, de mindig is az volt a favorit.
Igazából az iPhone arra jó, ha valaki nem akarja bütykölni, hanem csak használni. Az SP-n sokat kellett bütykölni, kísérletezni, míg jó lett. Nekem volt hozzá türelmem, így ez nem volt gond.
A zenék átvitele, és az iTunes használata nagyon hamar megszokható, és megszerethető. Itt lehetséges a teljes rendszer lementése, problémák nélkül.
Viszont újonnan nem hiszem, hogy hajlandó lennék fizetni annyi pénzt érte, amennyiért adják.
Bárkinek lenne még kérdése, tegye fel bátran -
Anulu79
addikt
Kösti az infókat!
-
HD5570
aktív tag
Nem hiszem el.Elkezdett sárgulgatni mióta egyszer megcsinálta.
Elsárgul és rögtön bedobja a sony logót.Másnak is így van? -
HD5570
aktív tag
Pc Companion hova tölti le a firmware-t?
-
válasz
Anulu79 #45176 üzenetére
Én 4 napja vettem egy Z1 compact-ot aztán kicsinek bizonyult és oda adtam asszonynak, és nem volt kérdés,hogy 30 körül mit lehet venni
Szerintem még mindig nagyon jó telefon !
Nem bántam meg, de azért jövőre veszek egy Z3 c-t
Nekem akku is bírja szuflával, játékok simán futnak rajta...full gyáriba használom és nem tapasztaltam semmi negatívot... -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Mi újság a készülékkel mostanában? Érdemes még ilyet venni használtan? Esetleg van valami amire oda kell figyelni kicsit jobban? -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #45173 üzenetére
Az idő, vagy az írás.
NFL meccsek vannak, így 48/24-ben vagyok.
-
Menetke93
csendes tag
mégegyszer kérném valaki segitségét mert mielőtt letolnátok az összefoglalót átolvastam és amiket irtak róla a megcsináltam de semmi a probléma hogy megpróbáltam frissiteni a telót de CWM ben valami nemsikerült és csak a sony jel van meg, egyszer már volt ilyen sikerült megoldani de most a flash tool se meg egy másik program selehet megoldani amit az összefoglalóban irtak nem tom helyrehozni a hibát vagy eggyáltalán lehet-e?? ebben kérném a hozzá értő ember irását!! köszönöm szépen
-
dave0825
őstag
válasz
dave0825 #45168 üzenetére
Mire megtaláltam ezt az oldalt, addigra lejárt a szerk. idő. Szóval megvan, úgyhogy már csak arra lennék kíváncsi, amit kérdeztem az előző hsz-emben. Az alapján döntök majd.
-
darvinya
titán
Azért, mert Bagyusz sokat oszt meg és sokan töltik le.
(#45164) norbert1998
Már nem abból van pénz, hogy letöltő fizet, hanem aki megosztja.
Ráadásul így kivédhetik a jogviszony nélküli problémákat. pl: MegaUpload
Ráadásul teljes eléréskor minden felszólítás nélkül törölhetik, ha valaki firtatja a jogviszonyt. (ezt pl: benne van 4shared ÁSzF-ében is)Data.hu-ról ellentétes fizetés miatt legtöbb file-t törlik.
De ha feltöltő ott is fizet, és korlátozza a elérését, akkor nem törölhetik.Magyarán „saját tulajdonként” fizet jogviszonyért, azaz licensz díjat fizet.
-
dave0825
őstag
A 9 és 10-es között "-zram dual cpu használat, -HDR felvétel támogatás" különbség van. Nem tudom, hogy az első az lényeges változtatás-e (nem használtam zram-ot még). Szerinted? Ha nem, akkor beérem a 9-essel is, de ha sokat javul a sebesség, akkor jobb lenne a 10-es. Úgyhogy még én sem döntöttem el teljesen.
Viszont ha holnap délelőttig nem lesz 10-es, akkor marad a 9-es, legalább nem kell döntenem.
-
air
nagyúr
válasz
darvinya #45162 üzenetére
"Hanem fizetsz, akkor lassítják kb. 5-20KB/s.
Bár ezt te is tapasztaltad."Ez érdekes, mert Bagyusz fájljai nagyon lassan jönnek, viszont anonymous felöltőkét 2-300 körül tudom tölteni.
(#45163) dave0825
Miért jobb a 8.10, mint mondjuk a 8.14? Miért nem rakod fel a 14-est? -
air
nagyúr
válasz
darvinya #45158 üzenetére
Nem érdekel a rizsa.
Letöltő oldalnak nem fogok közösségi acc-ot adni, és passz!Közben megtaláltam a Mediafire kukájában ezt a romot is.
Tehát korábban már fent volt, de valami miatt, vagy véletlenül töröltem. De most visszaállítottam, úgyhogy teljes a mirror.
Még kb. 20 perc, és fent lesz Steve build#12-ese is. A 12.1-es lagfix, és a 12.5-ös inc. update már fent van.Ha gondoljátok be lehet tenni az összefoglalóba a linket.
Összes LBL-re kiadott normális rom egy helyen: [link] -
jansky1
senior tag
ennek a telefonnak mennyi a max wifi letöltési sebessége (mbps)?
-
bajzal
őstag
Slimkat alatt ment jól a Viper4Android adtam rá a basszust mint állat, de most gyári romra felraktam, megkapta a root jogot, felrakta a driverét, elvileg működne, de aztán még se, semmire sem reagál. Mi lehet a baj?
-
dave0825
őstag
Valaki erre? Csak van olyan, aki meg van elégedve valamelyik Slimkat-tel
Vagy aki tudja, hogy hogy áll a CM12.
-
dinnje
aktív tag
SlimKat 8.2
A CM11 1004-es is mehet? -
tomp
félisten
válasz
Valaki87 #45145 üzenetére
Gyári rendszerre: LgCamera Pro és Camera FV-5
Mindkettő fizetős.
Főzött romon pedig szinte bármelyik mert már alapból jobb képeket készít a CM és a Slim mint a gyári.
Én SlimKat-en az alap kamerát használom, illetve az LgCamera Pro-t és a Camera FV-5-öt. Utóbbi a PNG-be mentés miatt jobb mint a jpeg tömörítés. PNG veszteségmentes. -
babeltornya
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni a sonys appok(album és walkman a fontos) összeszedésében? Régebben láttam linket itt ezekről, de nem találom(a billenetyű meg nem akar települni, slimkat)
köszi! -
tudtok valami jó/használható kamera app-ot ami picit dob a kamera minőségén?
-
air
nagyúr
válasz
dinnje #45143 üzenetére
Kössz, de ez már megvolt.
Egyébként Bagyusz utolsó 3 CM-je most megy fel a Mediafire-re.
Ez mind olyan, amiben nincs belső SD.
Utoljára a 1002-esben volt. Mirrorozzuk azt is?
Esetleg az utosó belső SD-s Slimet, ami a 8.2?
Akkor lehetne egy közel teljes mirror, amin már most is ott van neXus összes utolsó kiadása is.
Egyedül MrSteve romjait nem követtem. -
dinnje
aktív tag
-
bala6120
senior tag
Én ezt raktam fel 12.12-én: CyanogenMod11s ► R2 [UNIVERSAL]
Meglepően jól muzsikál. -
jansky1
senior tag
üdv!
Lenne egy kérdésem. Wifire csatalkozik a telefon itthon, de csak olyan 6-7 mbps a letöltési sebesség. A feltöltéssel nincs gond, az 25 mbps. Router hiba, vagy telefonbeállítás ?
köszi
-
darvinya
titán
-
sayCet
aktív tag
Nem találom a zRam linkjét Slim 8.9-re, valaki segítene?
-
-
Rimuru
veterán
Slim-4.4.4.build.8.14-20141120-UNOFFICIAL-lbhuashan
Rakjak fel másik verziót is?
-
darvinya
titán
Nálam fényképező nem csinál ilyet mióta átállítottam Kézinél a fókusz módot több mezőre és fénymérést Középre/Pontszerűre.
-
szanozs
aktív tag
Erre tud valaki választ adni? Egyáltalán lehet törölni?
Amúgy a a linkelt hozzászólás nem Menetke93-ank ment, csak rossz gombra tapostam. -
sayCet
aktív tag
Valaki linkelne egy CWM-et a Slim 8.9-hez? Köszönöm.
-
dave0825
őstag
Melyik Slimkat-et ajánljátok most? Úgy emlékszem, hogy a 8.9-et többen írtátok, hogy még az a legjobb, mert a 8.14-es mintha lassabb lenne, meg még valami hibát rémlik, hogy írtátok.
Vagy a CM12 hogy működik most? Mobilnetre már van rendes megoldás, amit nem kell minden net ki-bekapcsolásnál megcsinálni? Ezen kívül milyen hibák vannak még benne?Le akarom cserélni a PAC-et, csak nem tudom, hogy mire érdemes.
-
Narancs
őstag
válasz
Salex1 #45111 üzenetére
Dede nekem is sokszor téveszti a fókuszt, pontosabban az a jelenség, hogy a kijelzőn megvárom, míg talál fókuszt, szép éles minden. Koppintok / lenyomom a gombot az exponáláshoz, hirtelen újra fókuszál, amire egyébként semmi szükség, és a másodperc tört része alatt, a fókuszálás valamely stádiumánál lementődik egy kép. Ha a vége felé, akkor éles(ebb) lesz, ha még az elején, akkor elmosódottabb. Másik kapera appal ugyanez.
-
Aryon87
félisten
-
krisz4b70
aktív tag
Semmi hír mostanában új lolliporól?
-
Salex1
őstag
Neketek nem szokott a kamera félre fókuszálni. Szinte csak minden 3-4. kép használható, a többi homályos. Teljesen mindegy, hogy kint-bent sötét-világos.
Esetleg érdemes valami másik kamera progival próbálkozni? -
amisis
aktív tag
Valakinek van SLIM 8.9 zip-je? Mielőtt leszidtok már próbáltam keresni
-
Menetke93
csendes tag
ha valaki tud segitsen ujraakartam rakni a romot valami gebasz lett vele és csak a sony jel jön be probáltam flahtool al visszarakni egy 4.3 ast a gyáriakközül de nem engedi azt se.. vlaami megoldás esetleg?
-
tomp
félisten
válasz
HD5570 #45103 üzenetére
Még 1hónapja olyan gondja volt, hogy kb 5mp elteltével elnémult a hívás. Én nem hallottam semmit, de a másik fél mindent hallott.
Lehet megpróbálom újra a gyárit. De most már xposed nélkül meg minden hasonló dolog nélkül. Mintha valóban az xposed rontana a ram kezelésen. -
tomp
félisten
Akinek gyári 205-ös romja van az megnézné, hogy megy e rendesen a Viber?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.