Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con_Sole
csendes tag
válasz
HD5570 #51305 üzenetére
Na ja... persze a sony nélkül nekik sem menne, illetve semmi értelme fenntartani a bootloader zártságát mondjuk a függetlenítés után, most mégis ez a helyzet, szóval valahol mégiscsak a sonyn kéne elverni a port... mondjuk veszett fejsze nyele (abba nem is megyek bele, hogy nem lenne szükség a kinyitásra, ha rendesen támogatnák a készülékeiket, csak abban nem túl sok üzlet van persze.)
-
Becksman
őstag
válasz
HD5570 #51271 üzenetére
Igen olyan volt eladtam. (23ba 2 szilikon tokkal + 1 16gb msdvel)
Sarkán volt egy kis sérülés. Sajnos az sp épphogy használható telo. Hiába a jó hardver amit ha pocsék a szoftver ..
Ha független spje van vkinek annak jó nyitott bootloaderrel. De sp után a honor 6 menyország. Android 6.0 béta szinte hibátlan. -
tomp
félisten
válasz
HD5570 #49911 üzenetére
Mostanában a Sony is ráérzett. Ahogyan olvasom az SP volt az utolsó erősen bugos és lassú rendszerrel megáldott teló.
Z szériáknál a lollipop elég stabilan és jól megy. M4-en is kijavították a a lolli alap hibáját a memória elfogyást.
Ha most adnák ki az SP-t más lenne a leányzó fekvése. -
tomp
félisten
válasz
HD5570 #49908 üzenetére
Hát amikor budapest egy nagy tóvá változott akkor sajnos beeshet az ilyen. Én kezemben a cipőmmel térdig érő vízben mentem dolgozni. Budapest Beach volt.
Úgy Úrtem, hogy Z szériát nem akar. Első Z elég kezdetleges vízállósággal rendelkezik. Z3-nál is még fedős az usb. A napi nyitogatastól hamar elgyengülhet.
M4-nek viszont már nyitott. Azon felül erős hardver van benne.Én is M4-re váltok. Elején még a Z3C is versenyben volt de a fedett usb és a műanyag keret miatt kiesett. Na meg az M4 nekem bőven elég. Nem kell nekem 4K, Hi-Res audio. Elég nekem a "very good" hang a flachez.
3GB szabad belső nekem elég. Az az 1-2 játék amit felrakok majd az úgyis az SD-re megy. -
air
nagyúr
válasz
HD5570 #47604 üzenetére
Nem tudom mit értesz kidobálás alatt, de ha az FC-t, akkor az nekem PA alatt sem volt mostanában. A Play-es telepítésnél a megakadás pedig szerintem I/O hiba. Az a sejtésem, hogy a nandflash-re írás röccen meg.
Ugyanis régen volt egy WayteQ tabom, ami frissítéskor konkrétan csont merevre állt be. Nem fagyott le, mert ha az ember kivárta, akkor a frissítés után simán továbbszaladt.
SD benchmarkkal mérve a külső SD 2-3x gyorsabb volt a belső tárhelynél. Egy hulladék nandflash volt benne. -
air
nagyúr
válasz
HD5570 #47602 üzenetére
Például milyen bug?
A bug fix és az optimalizálás nem ugyanaz.
A gyári kernel memóriakezelésén is sokat lehet javítani zRAM-mal és a minfree értékek módosításával.
Egyébként a CM kernel az nem a gyári javítása, hanem egy teljesen önálló, egyedi fejlesztés, ahogy én tudom.
A Williams kernel az a gyári módosítása. -
valamioliver
csendes tag
-
dave0825
őstag
válasz
HD5570 #46189 üzenetére
Szerintem ez kernel-es gond lesz, vagy nem tudom, mert az enyém is csinálja (PAC-en), hogy asztalon nem érzékel sokszor (sőt, most ilyen flip tokban van, amiben pedig szilikon tokban, és ebben sem mindig érzékel). Barátnőm L-je is ilyen, gyári rommal, néha (neki műanyag tokban van) a kezemben sem érzékel. Plusz, tesóm nem rég vett ZTE Blade v5-öt, neki sem mindig megy asztalon. Lehet, hogy ez ilyen Android hiba, vagy LCD kijelző hiba?
Régen, mikor vettem a telefont, akkor is sokat lehetett olvasni itt, hogy (akkor eXistenZ-en kívül csak gyári ROM volt) ha nem fogja az ember a telefon szélét, a keretet, akkor nem érzékel rendesen.
Aryon87: Egyszer én is kipróbáltam Samsung töltővel (nem volt nálam a Sony), nekem is megkergült, össze-vissza nyomkodott saját magától mindent, belépett ide-oda, meg ilyenek.
Viszont Galaxy Ace-t meg simán tölti a Sony töltővel.
-
Aryon87
félisten
-
-
jamesgesso
újonc
válasz
HD5570 #45383 üzenetére
Igen, kozben megtalaltam, koszonom.
(miutan szetszedtem, mert olyat csinalt kikapcsolt allapotaban, mintha hivtak volna, de a kijelzo sotet maradt, erintesre nem reagalt, es megallas nelkul rezgett egeszen addig amig nem reseteltem a telefont ( kb 10 percig))közben egy kis extra info: T-s szervizben most 75k-ra ertekelik az SP-t
-
dave0825
őstag
válasz
HD5570 #45344 üzenetére
Slimen HKTheme Manager-rel (vagy hasonló programmal) tudsz témát alkalmazni (alapból nem), de azzal csak 10, 10.1 és 10.2-es témákat. Ez viszont CM11-re való, úgyhogy szerintem nem menne.
Próbáld meg, amit én küldtem, ha tetszik, arra az van írva, hogy CM11 és 10.x, úgyhogy arra nagyobb esély van, hogy működik. -
darvinya
titán
válasz
HD5570 #45204 üzenetére
cust_revision= is számít.
Nyugat EU-s készülékek R1B, Kelet EU R3B, Nordic R4B, stb., pontosan már nem tudom, mert én mindig mentem a gyári fw-t.
Ezek az apró eltérések van és inkább HW összetevőkben.A kérdés inkább az, 4.1-es amit felrakrál az a gyárija?
(#45207) cybermanus
Nagyjából igen, a file törlése felesleges, mert törli amúgy is.
-
SkiDev
őstag
válasz
HD5570 #45196 üzenetére
Sajnos nálam is koppra ezt csinálja, ugyanitt ugyanekkor ugyanezzel a programmal (antutu). Futott már rajta Antutu 3-4-5 és annak verziói, de ugyanígy meghalt 21%-nál. Gyárin, Slimen is csinálja. Nem tudom mitől van, nekem elmúlik, ha nincs rajta az antutu, de máshol nem csinálja kopp* kopp* ....
Megoldás azóta sincs rá, és nem jövök rá mitől lehet....
-
törölt tag
válasz
HD5570 #45204 üzenetére
Ezt most őszintén megmondom nem igazán értem mert sztem mindenkinek csak ennyi van ott, nekem is. Ezt átírva lehet változtatni a különböző régiók között Ezt a számsort átírva lehet megmutatni a PCC-nek majd az letölti és telepíti a telefonra. Előtte ajánlatos törölni a PCC letöltési mappáját Javítsatok ki ha tévedek .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitcoin topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218