Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SkiDev

őstag

Köszönöm a válaszokat, akkor holnap belekezdek!

Lenne még valami bár ez nagyon OFF, bár reménykedem, hogy kapok segítséget!

Eléggé kihalt az Xperia Ion topic már manapság szerintem:
    helyzet az, hogy egyik haverom adott egy ilyen készüléket a kezembe, mivel probléma van vele. Először laggolt, majd folyamatosan olyat művelt, hogy 100>1%-ra esett az aksi és kikapcsolt, ezt követően felrakta töltőre és nem kevesebb, mint 5 perc alatt megint 100-on volt. Majd pedig néhány napra rá fogta magát és kikapcsolt. Bekapcsolni természetesen nem lehet, mivel a bootanimációig sem jut el, sőt nem csinál semmit. Feltettem töltőre pirosan világít a led, egyelőre várok holnapig, mert gondolom mélymerülése van. Mit tudnék ezután kezdeni vele? A készülék független nyitHATÓ bootoloaderrel (nem tudom veszélyesebb-e így)? Illetve hogyan lehet ilyen állapotban a cuccait a belsőről lementeni? Nem porbléma-e ha gépházra kötöm az USB-t, nem pedig alaplapira?

Szerk: Azóta ha töltőre raktam most azért, mert nem jól kapcsolódik v a szoftveres gond miatt, de úgy 10mp-ként felvillant, majd kicsit megmozgattam és befejezte. Azelőtt hagytam tölteni, de úgy 3 óra elteltével kikapcsolt a LED :O

Új hozzászólás Aktív témák