Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
alansmithee
tag
válasz
darvinya #48371 üzenetére
egy prestigio telefont hoztak ide hogy mentsem ki belőle a számokat ha tudom... kijelző csak az alső nyegedben érzékelt így még a zárat se tudtam feloldani.. viszont egy hangerőfel+bekapcs gombbal tudtam előhozni egy recovery menüt amibe volt "backup user data" menüpont és ez kreált nekem egy userdataXXXX.backup fájlt... abban reménykedem ebbe valahogy szerepelnek a készülékre mentett telefonszámok és ki tudom belőle halászni de eddig nem igazán sikerült találni programot amivel meg tudnám nyitni
-
alansmithee
tag
recovery-vel kinyert törött kijelzős telefonról .backup fájlt mivel tudnám megnyitni?
-
alansmithee
tag
[EZ] vajon működik normálisan az spvel?
-
alansmithee
tag
vettem egy ilyen[TOK] -ot... szép meg jól néz ki stb de a gumi rész annyira plötty... semmi tartása.. kidobott pénz volt
-
alansmithee
tag
sziasztok! perpill 8,9-es slim van fent... annyira nem kényelmes a dolog mert mindössze 2 gigás memória kártyám van ami eddig elég is volt majdnem mindenre ami nekem kell de ma reggel ez már nem volt így... előbb utóbb beruházok egy nagyobbra addig viszont szeretném visszatenni a 8.2-es slim-et.. mivel a belső tárhely asszem mindenféle fura módon újra lett formázva a 8.9 miatt a kérdés az hogy minden különösebb varázslat nélkül ( wipe-ok és bumm ) telepíthetem a 8.2-t vagy kell valami hókuszókusz?
köszi
-
alansmithee
tag
sziasztok! ez miért lehet? elég idegesítő mikor játék közben is felvillan... vagy éppen böngészés közbe ugrik fel 10 másodpercenként... új slimkat, wipeot megvoltak stb.. lehet neki csinálni valamit vagy ez ilyen próbáljak vele megbarátkozni?
Köszi
-
alansmithee
tag
sziasztok! feltettem az új slimkat-et és kb bármit indítok el amit utólag telepítettem ez ugrik elő... mit basztam el?
-
alansmithee
tag
vékonymacska romban még mindig nagy randa fekete sáv van a híváskezelő gombok alatt mikor hívnak és eltakarja a hivó képének a 2/3-át? ugyenemugyenem?!?!?! 100+ emberkének vadásztam a kontaktjához értelmes felbontású képet mikor meglett a telefon.. csak és kizárólag ez tart vissza a slimkat-től... #7es CM11 1 napot bírt, ahogy feltettem másnap reggel már nem ébresztett a telefon systemui fc volt majdnem elkéstem... most éppen #14es paranoid van fent de kb 1 hét után ez is dobálja a systemui fct
-
alansmithee
tag
vajon a bagyusz féle új CM is kigyógyult már a systemui fcből?
-
alansmithee
tag
PA #13 van fent egy ideje és különösebb gond nélkül megy ( eddig nem volt system ui fc se asszem ) reggel néztem kijött a #14.. valaki próbálta már? valami érdemi okosodás van? érdemes foglalkozni vele?
-
alansmithee
tag
válasz
norbert1998 #41185 üzenetére
egyrészt fogalmam sincs miről beszélsz másrészt nehogy már külön alkalmazást kelljen telepítenem hogy fel tudjak tenni egy szájbavert programot a play-ről... leszedtem külön az .apk-t de azt sem engedi telepíteni... nem kicsit kúrt fel...
esetleg valami alternatíva helyette?
-
alansmithee
tag
PA #13.. nem engedi telepíteni a QuickPic-et... mit tudok neki bacni? gyári galériának nevezett vicc szóba se jöhet...
-
alansmithee
tag
hogy én ezt de kurvára unom már... csinálta az 1 hetes CM11-el is ( mrsteve féle #3 ) és most a pár napos PA-val is ( #12 ) ma reggel és tegnap reggel is .... PAC-et még nem próbáltam... úgy fest 3.1 a legfrissebb? az igaz?
-
alansmithee
tag
a feladat a következő:
fényképező gépről telefonra lementeni a képeket PC,laptop stb nélkül, legfeljebb egy kábel vagy kártyaolvasó segítségével.megoldható? hogyan? segítsetek légysziiii fontos lenne! köszi
-
alansmithee
tag
válasz
szaszaboy0 #40265 üzenetére
én szemrebbenés nélkül odaadnám egy M2-ért ha nem vagy nagyon minimálisan kéne ráfizetnem...
-
alansmithee
tag
olyan navigációs program kéne ami csak GPS koordináták alapján is dolgozik... az új sygic nem tudja
nem lenne hátrány ha offline lenne mivel a Sziklás hegységben lehet ne, lesz mobilnet
nos?
köszi
-
alansmithee
tag
válasz
oliwire #39456 üzenetére
kinek mi számít folyamatos romolgatásnak... épp tegnap készültem megdícsérni a PA11-et mert asszem több mint 2 hete fent van és semmi baj nem volt vele erre ma reggel összehányta magát és megint nem ébresztett... CM romok másfél 2 hét után folyamatosan produkálják ezt és elég idegesítő... visszatérnék a gyárira de a google camera annyival jobb képet csinál mint a gyári hogy egyelőre szivatom magam vele... én ha másért nem ezért örülnék a 4.4-nek ha használhatóra sikerülne a rendszer... de egyre inkább úgy vagyok vele hogy ha jönne valami csodabogár és nem sok ráfizetéssel adna egy kb ugyanennyi garanciával bíró 925ös nokiát érte egy pillanatig nem gondolkoznék...
-
alansmithee
tag
válasz
jonnyjoker01 #38312 üzenetére
nálam ugyanez volt... random összeomlott képernyő lezár felold és mintha mi sem történt volna... de egyre sűrűbben csinálta és néha már újra is kellett indítani... kérdeztem mi ez választ nem kaptam... az utóbbi pár napban sokadjára fordult elő hogy ébreszt a telefon a képernyő nem éled fel és csak a hátlap alatti kis reset gombbal lehet elhallgattatni... ( haverom szerint ez ficsőr hogy tuti felkeljek... ) tegnap reggel ébreszteni is elfelejtett... szeretem a Bagyusz féle CM romokat ( különösebben nem tudom megindokolni miért hha meg kell mondani hogy PA vagy CM ) de ez most nálam baszott normálisan működni... feldobtam a PA build11-et... ( flashelhető 207es kernelt tudtam csak letölteni egy ZIP fájl formájában amit CWMben flasheltem miután feltettem a romot a gappsot csináltam egy restartot... remélem jól csináltam... ) eddig minden rendben.. majd reggel ugrik a majom a vízbe hogy ébreszt e és ha igen akkor el tudom e kussoltatni
nah meg persze mindennapi használat folyamán... nincs még 3 órája fent ugyhogy nem tudok érdemben nyilatkozni max annyit hogy a CM ennyi idő allatt produkált összeomlást már
szeretettel várom az új CMet majdnem teljesen biztos hogy felteszem ha megcsinálja Bagyusz
-
alansmithee
tag
Várható mostanában valamikor új CM11 a 207es FW csomaggal? ma reggel nem ébresztett a telefonom.. com.android akármi leállt vagy nem válaszol vagy tudja franc mit írt ki... ha nem kelek fel magamtól elkéstem volna munkából... húzzam úra ezt a CM-et ( cm-11-20140717-UNOFFICIAL-huashan.zip ) vagy tegyek fel másikat?
-
alansmithee
tag
CM11et teljesen szétviszi az ébresztő... már az elejétől kezdve csinált olyat hogy ébresztést ha kinyomtam eltűnt az alsó navigációs valamit felül az értesítési sáv aztán kaptam cuki kis ablakot hogy a com.android leállt... OK aztán lezárta magát és feloldás után meggyógyult... nah ez ma reggel második alkalommal nem történt meg... nekiállt ébreszteni.. kijelző nem éledt fel a bekapcsológombra... fantasztikus élmény félálomban tpu tokot és hátlapot feszegetni hirtelen hegyes tárgyat kerensi amivel reset gombot lehet nyomni... mit csináljak vele?
-
alansmithee
tag
-
alansmithee
tag
mert ez a PhilZ mivel jobb? ˙#7 PA-t simán CWMből tettem fel és ( szerintem ) teljesen jól sikerült... de ha te mondod hogy jobb a philz akkor az lesz.... most szedem a #8 PA-t.. kicsit azért hezitálok hogy nem e boldogabb lennék a CM11-el.. a PA bármit csinálok nem teszi ki a csempék közé az "owner"-t pedig olyan kellemes volt randa képemet nézni kicsibe mikor a csempék közt matattam
akksi időn nem vettem észre hogy jobb lenne gyárinál.. ez a peek jó dolog és tetszik de nem használom.. a hoover is vicces de valamiért a viber néha kijelentkezik meg vissza nah olyankor nagyon idegesítő hogy folyton előjön... ha netán mégis a CM11et teszem vissza azt is jobb phliz-el tenni? köszi
-
alansmithee
tag
válasz
Bennedek #36437 üzenetére
ha nem babráltál az FW csomaggal akkor SUS-al minden további nélkül fel tudod hajítani...
amúgy a leírás mint ma kiderült már nem aktuális... kicsit fentebb air kolega felvilágolt hogy egyszerűbb már sokkal a történet... sokat nem kell visszaolvasni
gondoltam éljen a változatosság feltettem a PA-t.. nos nekem halkabbnak tűnik mint a gyári + igaz csak esztétikai hiba de néhol hiányos a fordítás, sehol nem találom hol lehetne variálni a gyors beállítós menübe a csempéket, ez a peek dolog ez nagyon jópofa és tetszik is de nekem teljesen felesleges mert mindenhez külön színű led villogtatás van belőve tehát emelgetnem sem kell a telefont hogy tudjam mi van... ez a hoover vagy mi a franc értesítés is tetszik
akkudiő miatt hagyom kicsit mert ha tényleg jobb mint a többivel akkor lehet marad hosszabb távon is
-
alansmithee
tag
-
alansmithee
tag
ha már le vannak szedegetve a dolgok és egyszer valaki átrágta magát az egészen akkor szerintem nem kell hozzá agysebésznek lenni csak macerás... nekem is gyári van fent de szoktak hozzám beszélgetni a hangok hogy "cserélj le tedd fel a CM11et olyan szép olyan gyors nem is merül olyan gyorsan " de általában győz a lustaság
-
alansmithee
tag
válasz
janihunk #36393 üzenetére
ha gyári 4.3 van fent akkor flashtool-al visszateszed a .257-es végű FW+Rom csomagot azt rootolod DoomLord-al, aztán felhajítasz egy CWM-et, ezután wipe-ok és flash-elsz egy 10.2-es CMet+GAPPS, flashtool-al feldobod a .201-es vegű FW csomagot, és ha ezzel is megvagy hagyod bootolni újraindítod recoveryben wipe-ok után flashelheted is a CM11-et + GAPPS-et aztán FW csere flashtool-al a .205-ös végű FW csomagra telefon bekapcs és babummm CM11
( még csak véletlen se kérdezd mit honnan tölts le mert 1236745321 helyen van könyvjelzőm és fogalmam sincs mi micsoda már és ahoz korán van hogy keresgessem... aminek a nevében XDA van a leírásban pedig szerepel valahol a bagyusz név akkor jó helyen vagy
)
-
alansmithee
tag
sziasztok! a helyzet az hogy slimkat majd legújabb gyári rendszer után néha kifejezetten lomhának érzem a CM11-et.. lassan nyílik meg pl a viber de az fb messenger se valami fürge és néha idegesítően lassan kel fel... valamit elkúrhattam telepítésnél? ( visszatettem a rootolható gyárit ( .254 asszem ) dobtam fel cwm-et, feltettem a 10.2 CM+gapps majd kernelcsere, hagytam bootolni, újraindít recoveryben CM11+gapps telepít és feltettem a 205 végű kernelt és kész ) annyit mókoltam még vele hogy a launchert le cserlétem a novára ha már megvettem a prime-ot... és lomha.... valamit vétettem vagy ez ilyen, próbáljak vele együtt élni? Mert ha igen akkor nem fogok... megy fel a 5.4es slimkat ha nincs más megoldás... csak akkor vissza kell tennem a 201es kernelt igaz?
-
alansmithee
tag
válasz
alansmithee #35108 üzenetére
egyelőre a SlimKat pattogósabbnak tűnik mint ez.. kifejezetten lassan nyílik meg pl a viber
Castle Clash-t ez is utálja ( vagy el se indul vagy menet közbe zárja be )
adok neki 1-2 napot.. ha akksi időben javul a helyzet akkor lehet maradok CM11-nél.. viszont ha azt a hívás fogadási felületet valahogy át lehetne ültetni s SlimKat-be akkor már tenném is fel.. olyan csúnya mikor félbe vágja a profil képet és a fekete háttér dominál a kijelzőn ha hívás érkezik.. CM11-nél ez nagyon szépen meg lett oldva -
alansmithee
tag
az nomrális hogy a gúgli naptáramat nem hajlandó szinkronizálni?
-
alansmithee
tag
zajlik az első indulás
izgiiiiii
CM ROM-ot utoljára Huawei Pulse-on használtam
köszi a segítséget
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Feltettem én is az új gyári ROM-ot... sebesség tényleg rendben van de azért nekem személy szerint hiányzik sokminden a slimkat-ből, a kinézetről nem is beszélve
Tudnátok nekem egy linket dobni honnan tudom leszedni a legújabb slimkat-et? néztem a slimroms.net-et, biztos én vagyok a béna de nem találtam a támogatott verziók közt az SP-t... vagy mondjuk egy CM11 elérhetőségnek is örülnék azt még úgyse próbáltam -
alansmithee
tag
Várható mostanában az új kernel-el slimkat mondjuk? cm11-et hol találok? az már a 205-ös kernelt használja? slimkat van fent... CWM-ből wipe-ok és mehet simán mondjuk a CM11? kösziii
-
alansmithee
tag
előző slimkat ( újat még nem tettem fel ) teljesen szétakad a Castle Clash-től.. ma már vagy tizedjére resetelem a telefont... 3 napja még jó volt.. aztán egyszer csak befagyott és azóta teljesen random... kezdem már rohadtul unni mindig lefeszegetni a szilikon tokot meg hátlapot...
újratelepítettem a játékot, leszedtem mindent amit azóta telepítettem hogy elkezdett fagyogatni, még cleaner master-t is végig eresztettem a telefonon hogy hátha valami beragadt... de semmi nem használ... valami ötlet?
-
alansmithee
tag
sziasztok! tuti volt már mert még emlékszem is rá de nem találom.. tehát: SlimKat van fent még előző verzió.. újat kéne feltenni... CWM-ből wipe-ok reset-ek és mehet +gapps? vagy van benne valami turpiszság? azon felül hogy hangosabb elvileg van érdemi változás?
-
alansmithee
tag
-
alansmithee
tag
apa kezdődik
sok sok éve mikor t-mobile pulse-om volt annak a fórumába minden napos volt a vérszívás... rendkívül szórakoztató és informatív volt
-
alansmithee
tag
kicsit több mint 1 hete van meg a telefon... tegnap éjjel felidegelt és elhatároztam hogy pusztulnia kell a gyári 4.3nak... ma délelőttöm ráment ( nem igazán értem hogy ha már fent van a exitsenz3.0 akkor miért kell még 10.2-es CMet is feltennem hisz az existenz végén ugyanazt a kernelt kell FTvel flashelni mint az cm 10.2nél van írva és ha jól emlékszem azért kell a CM 10.2-t feltenni a slimkat 4.4.2 előtt mert a kernel-el van valami nyomora de javítsatok ki ha tévedek ) valamiért existenz alatt nem akaródzott recoverybe újraindulnia a telefonnak, ezért 2szer is újra tettem a recoveryt, és a második után varázsütésre mégis sikerült ( rebbot menüből recoveryt választva nem sikerült, kikapcsolás - 30mp pihi - bekapcsolás felfele gomb nyomkodás= semmi... kikapcs-30mp-bekapcs lefele gangerő nyomkodás= semmi... ezek után tettem újra másodjára a recovery és akkor azt hiszem rebbot menüből sikerült bejutnom.. )
SlimKat: SZÉP; GYORS; NULLA SALLANG... 10/9 nálam.. 1 hibája van hogy egy délután alatt a castle clash 3szor úgy megfagyasztotta hogy ki kellett szaggatnom a szilikon tokból a telefont, feltépnem a hátlapot, és az az alatt megbúvó reset gombbal lehetett csak észhez téríteni... nah nekem ez így nem buli tehát neki is estem FTvel ment vissza a gyári 4.1 ...
igazából egyelőre ( remélem figyelsz helyesírás felelős! ) nem tudom, hogy örülök e hogy megvettem ESPÉt, vagy sem... mint már párszor írtam ha megy, akkor nagyon megy... egyébként meg valami majd kisül belőle, teljesen kiszámíthatatlan, legalábbis 4.3 alatt
most kap egy kis időt a 4.1-en ha gyorsabb lesz és kiszámíthatóbb,akkor marad de azért hiányzik 1-2 dolog a 4.3ból
az biztos hogy várom nagyon a gyári javítást, vagy a 4.4-et ( mondjuk nem értem miért akarnak baszakodni a 4.3-al még, ha beígértek 4.4et... logikusnak az tűnik hogy vagy, egyik vagy másik...
) esetleg ha valaki nagyon okos megfejti nekem hogy miért vitte szét teljesen a slimkat-et a castle clash ( egyébént se indul el elsőre a játék csak néha néha és van hogy ki is fagy de hogy teljesen ledermessze a telefont és percek múlva se lehessen mit kezdeni vele az vállalhatatlan számomra mivel nem mindig engedhetem meg magamnak hogy telefont szereljek ) akkor nagyon szivesen visszatérnéka a laposmacskához mert tényleg nagyon tetszett!!!
-
alansmithee
tag
castle clash kétszer egymás után úgy befagyasztotta hogy csak reset gombbal tudtam felkelteni... nem öröm... még pár ilyen és gyalulni kell le ezt is
-
alansmithee
tag
naugye feltettem a slimkat-et... a gyári 4.3-as kameráját nem lehetne visszatenni valahogy? feltettem a gúgli saját kameráját ha már flashelni kellett hozzá fixet ( lehet nem kellett volna, ott volt hát flasheltem ) de tesztelni még nem igazán tudtam de hiányzik hogy nem tudok vele 16:9-es képeket lőni és eléggé zavar hogy a fele kijelzőt megeszi az "exponáló gomb"
-
alansmithee
tag
válasz
alansmithee #31076 üzenetére
első blikkre hasít ügyesen
respect bagyusz
az ilyen kipucolt ROM-ok mindig a szivem csücskei voltak
kérdés: azt be lehet állítani hogy értesítésnél viber messenger sms mindegy ne csak 1 led hanem mind a 3 menjen?
azt esetleg nem tudja valaki hogy hol a francba kell kikapcsolni a Clash Of Clans értesítéseit? Tegnap éjjel megint felkeltett hogy valami kínai tag feldúlta a falumat...nem voltam ideges...
-
alansmithee
tag
válasz
alansmithee #31068 üzenetére
eXistenZ 3.0 már fent van... most egyből mehet a slimkat4.4.2 vagy előbb [ez] kell??
szerk.:
senki ne mondja nem tartottam magam a leíráshoz felteszem akkor a 10.2es CMet ahogy Maacaw kolega leírásában ban...
-
alansmithee
tag
szerintem a 4.3-at is mindenki legalább ilyen izgatottan várta
-
alansmithee
tag
annyira hektikus az egész... előbb gondoltam egyet feltettem a frontline commando 2-t... fel voltam minden szörnyűségre készülve mégis teljesen simán felment nem esett szét nem dobta az ablakot hogy a csomagtelepítő behányt semmi... nem igazán sikerült rájönnöm még hogy mi a baja... mikor megy akkor nagyon megy és nagyon szerethető ez az egész.. de ez nem mindig van így ugye..
-
alansmithee
tag
enyém szombaton lesz 1 hetes és 4.1el kaptam a trémobiltól... frissítettem 4.3-ra... kár volt
ma volt az első pillanata mikor majdnem földhöz csaptam szegényt... egy játék uninstal olyan szinten szétvitte azt hittem reset nélkül észhez sem téregyenlőre nincs kedvem baszakodni vele de még pár ilyen húzás és ráveszem magam a slimkat-re...
-
alansmithee
tag
motoluxe után megszokásból napi egyszer újraindítom... nos újraindításonként más a helyzet... ma pl olyan is csinált hogy miközben a beállítások közt kavarogtam megakadt az egész majd kiírta hogy a a beállítások alkalmazás nem válaszol mit szeretnék... ha play-ről telepítek valamit az 4-5-6-7-8-sok másodpercre is képes megakasztani a telefont... chrome az teljesen használhatatlan fel is tettem helyette az opera minit azzal egyenlőre nincs baj... kicsit olyan ez a telefon mint valami szeszélyes vénasszony: egyszer semmi baja aztán meg legszivesebben árokba dobám...
kiváncsiságból megnéztem hogy nálam szaporodnak e a friendsDB fájlok és akadt 24... ez szombat óta jött össze... kitöröltem őket, pucoltam az adatokat és letiltottam a gyári emil alkalmazást lévén nem használom.. meglátjuk..
-
alansmithee
tag
vajon ez csak a villogást javítja ( nekem szerintem nem villog ) ? vagy valami átfogóbb javítás lesz? csak mert pl a chrome, play, youtube olyan szinten meg tudja akasztani a telefont hogy öröm nézni... még nem tudom hogy várjak e türelmesen erre az update-re ha egyáltalán az lesz vagy essek neki és tegyek fel egy másik romot ( slimkat tűnik a legszimpatikusabbnak )
-
alansmithee
tag
nah indul a telefon éles tesztje... akksi 3 töltésen túl ( remélem mostmár azért beállni látszik majd ) ma rohangálós napom lesz tehát nem lesz egész nap kézben... megnézzük mindennapok során hogy teljesít... ha csütörtökig nem sikerül komolyabb heggesztés nélkül összebarátkozni cserebere lesz egy lumia 625re
-
alansmithee
tag
volt már kérdés arra emlékszem, választ hogy kapott e nem tudom és nem is találom... tehát megkérdezem én is: valami úton módon ( root, romcsere stb stb stb ) nem lehet vezérelni hogy pl viber üzenetnél lilán, facebook üzenetnél kéken villogjon a LED stb?
-
alansmithee
tag
válasz
counterbill #30111 üzenetére
köszönöm!!! majd próbálkozok/válogatok!
-
alansmithee
tag
ilyen tokot használ valaki? mennyire patent?
-
alansmithee
tag
nos frissült minden... kézbe veszem megnézek ezt-azt úgy egész pattogósnak tűnik minden.. különösebb baj nincs vele... reggel a KV főzés mellett + után 10 perc netezgetés, castle clash emil olvasás ugrasztott 12%ot az akksiról..
ezt mondjuk még be tudom annak hogy még nem állt be ( akkor volt először 100%ra töltve ) a chrome mondjuk nem csapott szét a sebességgel de ez van... a play áruház ( nagyon nem áll a számra így hívni... market oszt kész
) az viszont ha telepítek teljesen megfektetni... nem célszerű olyankor semerre elkóficálni a telefonon mert egyrészt nem is igazán megy másrészt hajlamos szétakadni az egész
mondjuk majdnem ugyanilyen volt a '12-es Nexus 7-en is abban meg erőssebb vas van, tehát ezen annyira azért nem borultam ki... az viszont eléggé iritál hogy mielőtt lezár a képernyő meg mikor feloldom a világítás ilyen szakadozottan jön vissza... ez lenne a képernyővillogás? mert akkor hello nekem is van
egyenlőre nem nagyon akarom temetni a telefont... lehet megpróbálok vele így együtt élni vagy ráheggeszteni egy bagyusz mester féle romot... van még 7 napom kitalálni mit akarok vele... ha sehogy se akarunk összebarátkozni még mindig átnyergelhetek egy lumiára -
alansmithee
tag
válasz
Abysmal #30068 üzenetére
4.1.2-vel kapod. Lehet célszerűbb úgy hagyni.. én frissítettem 4.3-ra teljes törléssel és katasztrófa volt.. most csináltam egy gyári visszaállítást.. lehet most jobb lesz perpill töltőn van... nekem kijelző villogás végülis nem jelentkezett de jelenleg nem vagyok még boldog...
valószínű ha rájövök ( vagy valaki rávilágít ) miért vagyok hülye és megoldódnak a dolgok akkor rendbe lesz ez minden...
-
alansmithee
tag
megvan a telefon
egyenlőre nem felhőtlen az öröm... SUS-al frissítettem 4.3-ra, leállt a letöltés vagy 5ször mire leszenvedte azt a 770 megát kb ( gyári visszaállítással kértem a frissítést gondolom ezt értettétek teljes törlés alatt ) nah felment a frissítés bekapcsoltam... a varázsló olyan szinten akadt majd végül a bejelentkezős résznél FC is volt... öröm volt nézni... újraindítottam... azután megint volt pár FC ( volt hogy a market meg az xperia home dobta ) még pár újraindítás, lefrissültek a dolgok marketből... mire ezek kész lettek már kezdett úgy állni hogy talán lesz belőle valami... éppen 10 perce FCt se dobott semmire... most azon eszem a kefét hogy miért nem kapom meg a viber aktiváló kódomat de ez valsz nem a telefon baja
valamit én basztam el vagy ez ilyen kezdjem megszokni vagy máris vigyem vissza?
-
alansmithee
tag
nah már csak kettőt kell aludni és én is beállok a táborba...
remélem nem bánom meg... szóba került még a Z is de költséghatékonyabbnak tűnt az SP vele szemben valamint partyba volt még a LG F6 de annál combosabbnak tűnik ez, valamint KicsiPuháéktól a 920, 625... tőlük a rendszerváltástól való félelem tartott vissza végül... úgyhogy maradt az SP.. hátha ezúttal nem nyúlok mellé
-
alansmithee
tag
egyre jobban vergődök
mostmár bekerült a pakliba a 920-as lumia is.. és az LG F6
az a fő bajom hogy napok óta aktívan olvasgatva a topicot úgy tűnik mintha gyári rom-al teljesen élhetetlen lenne a készülék... én meg azt hiszem mondtam már hogy egy launcher cserén kívül feltétlen sokkal többet nem akarok vele vacakolni csak ha nagyon muszáj... megjegyzem átfutottam Maacaw fórumtárs leírását ami kifejezetten korrekt és végülis nem tűnik nagy varázslatnak a rom telepítés sem de ahogy látom azzal sincs feltétlen beljebb a nép mert őszintén szólva ahogy kiveszem 5ből 3 embernek itt ritka az hogy 2 napnál tovább ugyanaz a rom ugyanúgy legyen a telefonján
ami nem baj mert végülis ha éppen kedvem van szeretek én mókolni ilyenekkel ( vagy ha kapok érte sörikét esetleg csokikát
) de mikor már muszáj mert amit alapból kapok az élhetetlen akkor már inkább lehet másfele kéne kacsintgatnom... ez szól a windows mellett, az megy mint a veszedelem cserébe még ha akarsz se tudsz vele gányolni.. ez van ezt kell szeretni... nah emiatt nem tudom hogy jó lenne e nekem beleugrani..mert ha már lehetőség sincs haxolni valamicskét akkor az lehet megviseli a lelkem
tehát azt hiszem nem csak nekem jönne jól egy kis -hogy is mondjam- biztatás, hogy nem 155gramm nyűgöt és macerát veszek magamnak ha veszek, hanem egy élhető használható kis gépet amiből kis(vagy éppen sok) ráfordított idővel klasszisokkal többet ki lehet hozni ( nekem magasan nincsennek az igényeim: viber, castle clash hasítson ha már maradok az androidnál oszt befe )
kösziiii!
( igérem nem nyávogok többet csak ha már meglesz a teló
)
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és az egyik versenyző a topic alanya a másik pedig egy nokia 625.. árban ugyanott van a 2 telefon...
hezitálás oka a következő: mióta elindult ez az androidnak nevezett áldás/átok nekem ilyen telefonjaim vannak és mivel eleresztve sosem voltam annyira hogy olyan hardware-es telót vegyek amivel nem kell majd mókolni hogy tegye a dolgát így mindig okoskodni kellett mindenfélével és ezt én már nem kicsit unom.... telefon használat az utóbbi időben leredukálódott annyira hogy telefonálás, viber, kicsi net buszon, facebook messenger és néha még smst is szoktam írni, jah és persze picci játék de csak szűk és zárt helyen
volt már nálam SP próbálgattam vele ezt azt és végülis akkor úgy tűnt ( nekem legalábbis, a tulaj egészen más véleményen volt ) hogy ezekre tökéletesen megfelel a telefon különösebb heggesztés nélkül, persze gyári sony launchert azonnal cserélném, vagy ha van olyan ROM ami ki van takarítva és fejenállás nélkül lehet telepíteni akkor lehet az is felmenne mert pl a gyári FB appot büdös életbe nem fogom használni.. ezzel szemben ott van a windows amihez bár nem is lehet de nem is kell hozzányúlni mert majdnem tökéletesen van optimalizálva és ez a 8.1 már egyre inkább élhetővé is teszi a rendszert...
igazság szerint már pont kezdtem végleg az SP felé húzni de most akkor beköszönt ez a frissítés mizéria és ahogy olvasom napok óta van baj rendesentalán nem meglepő de így kezdek inkább a 625 felé húzni... viszont az mégiscsak windows és a sok év alatt azért csak összebarátkoztam én ezzel a zöld robottal úgyhogy ha meggyőztök hogy nincs ezzel a telefonnal sok baj tehát megveszem hazahozom felfrissítem 4.3-ra ( lehet már egyáltalán? trémobilos lesz 2 év rabsággal szal sokat nem ficánkolhatok ha már egyszer elhoztam ) minimális görcsöléssel és garancia vesztés nélkül telepítek egy takarított stabil és tökéletesen működő romot és boldog vagyok míg ki nem rohad alólam a telefon akkor ez lesz... ha nem akkor mégis 625 lesz a nyerő de azért kicsit be vagyok fosva a váltástól
nah ez kicsit terjengősre sikerült bocsi
-
alansmithee
tag
válasz
predator00 #18222 üzenetére
egyenlőre valami ilyesmi összeborulásra szavazok én is... sony updater nem indult el... fél óráig akart csatlakozni a szerverhez aztán kilőttem... pc companion vagy mi a rák feltelepült telóról azt mondta minden nagyon firss és nagyon szuper...
-
alansmithee
tag
válasz
MrSealRD #18220 üzenetére
ennyit kaptam én is
1 órája sincs nálam a teló meló közben sok birizgálásra nincs lehetőségem... böngészsére panaszkodik hogy lassú közbe mint az állat, meg hogy hajlamos szövegbevitel közben is rendesen elgondolkozni...
újrapakolgatok mindent aztán meglátom miből élek...
köszi
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Függő trémobilos SP-re kéne nekem valami kipucolt ROM... hozzám lett vágva a telefon hogy szar csináljak vele valamit de rohadt gyorsan ( a tulajnak ezelőtt ZTE Grand X IN-je volt, trénél cserélték neki erre az SPre ) ..
ahogy így hirtelen belemásztam én komoly sebességbeli bajjal nem találkoztam végülis de fene tudja nálam lenne 1-2 napig elképzelhető hogy lenne pár kellemetlen élményem... nah de mindegy is.. valami javaslat? vagy hagyjam rajta a gyárit és közöljem a taggal hogy ez van ezt kell szeretni.. ( kicsit szívügyem a dolog mert én mondtam neki hogy ezt kérjen ne hulladék alcatel-t ) előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest