- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
sesshou #29363 üzenetére
Igen a GPS az tényleg nagyon jó
Az eltűnő értesítési sávot androidnál is elő lehet hozni szinte minden teljes képernyős alkalmazásnál, ugyan úgy le kell húzni, mintha ott lenne, legalább is CM11-nél, nem tudom melyik verziótól van ez benne, lehet korábbitól is ,de a 4.4.2-ben igen.
Az értesítési sáv résznél arra gondoltam, hogy alapból csak az időt mutatja, és rá kell koppintani, hogy mutassa a térerőt, wifit, mobilnetet, akkut (ezt %-osan ki lehet íratni?), ami komplett b@*oms*g ebben a formájában
-
S. Szabi
őstag
válasz
sesshou #29360 üzenetére
A 8.1-nél mutatja már normálisan a térerő, wi-fi stb. ikonokat, vagy még mindig rá kell koppintani az értesítési sávra? És lehet már külön kapcsolóval kapcsolni mobilnetet, wifit, stb, vagy még mindig be kell mászni a menübe? Mert ezek azok a legidegesítőbb dolgok és a legnagyobb értetlenséggel állok előttük, hogy ezt most miért, és nálam teljesen kizáró okok is mert egyszerűen nem kényelmes és semmi nem indokolja, hogy ez jó.... Meg hogy bepakolja a facebook kapcsolatokat a telefonszámok mellé, és ezt nem is lehet megoldani, hogy ne tegye, ugyan már... És most próbáltam finoman kifejezni magam, nem akartam csúnyán beszélni
De ha ezeket sikerült ~3 év alatt megoldani, egy szót sem szóltam
-
S. Szabi
őstag
válasz
sesshou #29358 üzenetére
W7-tel nekem sincsenek fagyogatások, pedig csak ráfrissítettem a W6-ra, majd talán W8-9-nél újra telepítem.
Haverom nemrég vett Lumia 520-t (Win 8), sokat nyomkodtam, de nekem nagyon nem jön be, pedig én is gondolkodtam rajt, hogy Windowsra váltsak, de így élőben már annyira nem az igazi. Androidhoz képest szerintem túlságosan behatárolt, funkcionálisan, beállításokban szegény és olyan idegesítő hülyeségei vannak (számomra), nem hiszem, hogy ez a 8-1-el sokat változik, szóval inkább az Android a nyűgjei ellenére is
-
S. Szabi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest