- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dorkacica
csendes tag
Köszönöm szépen gyors válaszod
de én amikor azt láttam,hogy 9% és pirosan világít le szedtem áramról majd kikapcsoltam és rádugtam, utána bekapcsoltam és már 99% volt
remélem többé nem fordul elő,bár már ilyenkor késő azt olvasni,hogy nem szabad újraindítani
max.ha újra előfordul,akkor eként fogok cselekedni vagy,ha esetleg áprilisban már kijön a JB akkor nem lesz ilyen gond
-
csacsi67
addikt
Mi haszna van? HTC nyomott olyan adat forgalmat hogy csak néztem. Múlt heten olvastam egyik tag iphonjat elloptak kimutatta ,hogy a józsefvárosi piacon van. Szerinted foglalkozott vele valaki. Fel óra múlva mar nyoma sem volt. Aki meg olyan adatott tarol a telefonján ami másra nem tartozik meg is érdemli.
-
kuk@c
tag
Ezzel Én is igy vagyok... Egyszerűen nagyszerű... Telefonáláson kívül használom játékra, emaileket nézni+küldeni, fényképezni /kis gyakorlat és nagyon jó képeket lehet vele löni/...
És hát amitől dobtam majdnem egy hátast mikor kipróbáltam: HDMI-t TV-re, OTG-n keresztül simán működik egy vezetéknélküli egér+bill. kombóval és kész az "okos" TV...
Simán játszok TV-re kötve vele...
Nem gondoltam volna mikor megvettem hogy erre is jó lesz...Kérdezek is kicsit...
darvinya: létezhet olyan megoldás ami mondjuk USB-HUB és közben töltené is a telót?
Most kipróbáltam egy aktív hub-ot, de azon keresztül nem ismerte fel a pendrive-ot... :S
Láttam Te már kötöttél hub-ot rá... Az milyen márkájú volt?@
-
darvinya
titán
Én nem használom az energia izét, de 0-6%-ot esik nyugalni állapotban 7 óra alatt.
Milyen app van a telon, milyen plugin-ek vannak rajta(youtube music app, stb.)?
Mikor törölted a szemetett utoljára?
Mikor állítottad le és indítottad a telot?
Sorold már fel milyen app van a készüléken. -
Tome08
tag
nem szídom, csak picit csalodott vagyok na, hogy RAY-vel egy olyan szintet ütöttek meg amivel én még bőven el lettem volna legalább egy évig, de sajna eltuljdonították.....
4" feletti óriásokra nincs szükségem, mert nincs az a zseb amibe elfér és ugye az áruk is.....
Fényképezőm van 2 db is, szóval tényleg ne ez legyen már minden második válasz, ha kérhetem.....Tehát ugye a P már minden tekintetben üti a RAY-t, de a kamerába belehibáztak legyünk öszinték....vagy most tényleg az én szememmel van a baj? de most komolyan, hárman is írtátok, hogy tévedek....
olyan érveket pedig elfogadok aminek van alapja! -
nintendojet
tag
Szia ezt nézd meg.
-
darvinya
titán
Hát én pont a O vásárlása előtt nyomkodtam egy T-t, de egyáltalán nem fogott meg.
Nekem nem jön be szélesebb telok, a kijelzője nagyon visszalépés a P-hez képest.
Annyival nem gyorsabb a proci, hogy érezhető különbség lenne.
P fém T totál plasztik, nincs HDMI így csak MHL van és akkor csak Bluetooth billentyűzet van.2Gb RAM lenne T-ben akkor már Oké lenne.
-
-
Freeman01
tag
Nem hiszem hogy túlzottan fogyasztaná de nem olvastam túl jókat a Sony Smartwatch-járól.
Marha hamar lemerül, túl nagy, néha nem érzékeli az érintést....én most ezt néztem ki: [link]
Nagyon új de ígéretes projekt már elkezdték az első nagy szállítmány postázását így nemsokára lesznek teszteredmények mennyire is jó ez.
Ami miatt tetszetősebb az az e-ink kijelző ami sokkal kevesebbet fogyaszt így azt ígérik egy hétig elmegy töltés nélkül, igaz nem érintős de mozdulatokkal (is) vezérelhető lesz és tudsz rajta sms-t e-mailt olvasni jelez ha hívnak stb. -
-
Ezen a telón egy vékony gyári fólia van, ami több a semminél, de a karcálló kifejezés ezért erősen túlzó a specs-ben.
Emiatt sokak raktak fel fóliát.... és ajánlott is egy méretpontos jobb minőségű fólia legalább a kijelzőre. Volt aki a teljes telefonra vett... olyat amit te is írtál. Voltak akik ilyet... mint pl. én is.
A szinte láthatatlan gyári fóliára nyugodtan rárakhatod ezeket, de egy olcsóbb 990 Ft-os is több a semminél.
Ha másnak ajánlanék, akkor az invisible shieldeset vagy a brando ajánlanám én is. -
razorka777
veterán
Plusz vannak smart tag-ek,amivel különböző funkciókat lehet ki-be kapcsolgatni anélkül,hogy a telefonon bármit is megnyomnál.
(#12143) dekrer:Én is gondolkodom a beszerzésén,viszont egy kicsit sokallom az árát.
Most még. -
darvinya
titán
HDMI az csak HDMI-s készülékkel működik.
Vagyis átalakítóval bármilyen készüléken, de annak az ára horror.NFC-re én is kíváncsi lennék, mert file-t még nem sikerült küldenem.
PS pad, vagy bármilyen pad-ot tud kezelni.
Egy külön app kell hozzá és a játék támogasa a pad használatát. -
darvinya
titán
Az a baj, hogy a névjegyeknél nem fűzi össze a híváslistát és az SMS-t az adott kapcsolathoz.
Ezt csak egyszer sikerült NeoV-n .587-es fw-vel és az nagyon jó volt egy darabig.
Ekkor adott kapcsolaton belül le volt fűzve, hogy mikor mennyit beszéltünk, és milyen SMS-t folytattunk. -
razorka777
veterán
Root:Innen "letöltöd és kitömöríted a fájlokat. Flashtool segítségével felflasheled a 6.1.B.0.599-es kernelt a telefonodra. Ha ezzel megvagy, akkor futtasd a 'runme.bat' fájlt a 'Root_with_Restore_by_Bin4ry-XP' mappából. A menüben a 2. opciót válaszd, majd kövesd az utasításokat. Ha kész a root flasheld fel a 6.1.1.B.1.54-es kernelt és kész is."
Mi lett az Lww sorsa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest