- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserix
tag
válasz
darvinya #10208 üzenetére
Egyelőre jobbat nem találtam. Ez az vmelyik szenzort használja.....és fogyaszt rendesen.
A lényeg az lenne, hogy mikor kihúzom a táskám rekeszéből a telót, akkor felvillanjon az óra. A fotógomb pont olyan helyen van, amit még elérek, ezért lett volna jobb. Azért a fotógomb ilyesfajta használatának érdekében, megkockáztatnék pár rendszerösszeomlást..... -
-
-
darvinya
titán
válasz
darvinya #10133 üzenetére
Na itthon és folytatom az affér kifejtést.
Tapasztalt valaki olyat, hogy WiFi-n lógva TuneIn app-al rádiót hallgatva egyszer csak újraindul a készülék.
De nem szó szerint, mert az újraindulás megvalósul.
De PIN-t nem kért és teljesen felállt a rendszer és WiFi visszacsatlakozik.
Ez tegnap és ma is meg volt.Gyanakszom a TuneIn app frissítése lesz a ludas, mert tegnap használat előtt frissítettem.
Holnap a régi TuneIn app-ot fogom használni és letesztelem ezt az indokolatlan újraindulást.(Anno NeoV-t sz…rrá fagyasztotta a FireFox, hamar kuka lett)
-
wattafaka
senior tag
-
rbalint88
addikt
válasz
darvinya #10005 üzenetére
.54 előtt főleg különösen ajánlott. nekem nagyon ette az akkut -értsd egy nap 3x kellett tölteni a rendes használat mellett, amivel amúgy kibír egy napot, néha kettőt-, amikor csak úgy ráfrissítettem a .544-re. SUS-sal wipe után jó lett, bár érzésre mintha az .544 tovább bírta volna szuflával.
Más: Nokia CK7W még mindig kódot kér minden párosításnál. mit csináljak, hogy ne tegye?
Bt eszközök között se lehet megadni semmi olyat, hogy mindig engedélyezem neki a kapcsolódást.
Ötlet? de leginkább megoldás kellene -
s4tch
veterán
válasz
darvinya #9694 üzenetére
"Kellékei volt a régi .544-es fw és az új .54-es fw."
De ha valamiért sehogy nem akar menni neki ezekkel, akkor erősen javallott letölteni a bevált csomagot, amit több tucatnyi ember használt sikerrel. Franc tudja, honnan szerzett .544-es kernelt, és az egyáltalán P-hez való-e, ami neki le van mentve. Ott a csomag az xda-n, fölösleges bonyolítani egy olyan júzer életét, aki - no offense - nem képes önálló problémamegoldásra.
-
Bitpalace
senior tag
-
freemanone
addikt
válasz
darvinya #9613 üzenetére
Vállalkoznék rá, de elég piti kezdő vagyok obj orientált programozásban, viszont nemrég rávettem magam hogy elkezdjem magamat abból is kiokosítani. Ha elkészül és lesz belőle felirat mentes verzió annak nagyon örülnék!
Azért jó tudni, hogy létezik ilyen status bar is, okos elgondolás. Az alja lényegében kihasználatlan.
-
-
freemanone
addikt
válasz
darvinya #9593 üzenetére
A recent apps opciót módosították pár modban és az igényli, teljes képernyős win7 aero szerű megjelenítést kölcsönöz neki. Nem rossz csak kevés systemui eszi meg azt a framework-öt és a nekem tettszővel pont nem szerették egymást A többihez elég a két említett.
(#9599) nintendojet: ha felteszel egy másik launchert ez eléggé adja magát... amikor megnyomod a home gombot telepítés után 2 launcher közül választhatsz és ott a pipa, hogy alapértelmezett legyen.
Reboot után nem kell átállítani és a gyári sem fog addig elindulni amíg nem indítod el. Ha pedig a launcher nem tartalmaz opciót arra, hogy visszaállj a gyárira, akkor uninstall az új launchernek, vagy pedig töröldi kell a data-t ami az apphoz tartozik az alkalmazás kezelőben. ezután ha home gombot nyomsz ismét felkínálja a lehetőséget a váltásra, de ezzel az új launcheren elvesznek a beállításaid, minden kirakott widget, ikon stb... -
CSorBA
őstag
válasz
darvinya #9593 üzenetére
Oké. Összegzem kicsit:
1, T-s telefon.
2, Rootoltam, raktam fel CWM-et.
3, felraktam CWM-en a Camera_Fix.zip-et, Xperia_Home_Mod_for_ICS-JB_4.2.zip-et és most a Quickpanelsettings helyett a ThP_framework-mod_v2.zip-t.Viszont elkövettem egy hibát belső alkalmazásból leállítottam párat. Pl Ajánló, (teli van ilyen marhaságokkal, csak el akartam tűntetni) meg E-mail. Ezeket hogy hozhatom vissza, mert gyanítom, hogy indulásnál ezért írja a fentebbi szöveget (A(z) FBiX Music Likes alkalmazás leállt.).
-
neorow1
aktív tag
válasz
darvinya #9577 üzenetére
Nem tudom hogyan lehet eltüntetni de én már megszoktam, ennyi belefér azért, hogy közvetlen napfényben is látom a kijelzőt (bár mostanában annyira nem tudom kihasználni ezt a funkciót
)
Ez kb olyan jelenség mint az amolednél a pentile, csak itt sorban vannak a pixelek, nem össze vissza.
-
Csaszi87
tag
válasz
darvinya #9571 üzenetére
Én a múltkor csináltam éjszaka videót full hd--ben, nálam akkor a kijelző alján néha bevillant lejetszáskor 1 zöld csík, de csak egy pillanatra mindig. Rátettem gépre ott már nem volt olyan, nem tudom ez mitől van.
Azóta nem csináltam még éjszaka videót, szóval nem tudom, hogy csak egyedi esetről van-e szó vagy mindig ilyen
Minden esetre érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest