- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért valami támpontot tud adni, hogy melyik telefon nagyjából mire képes. Ami dupla annyit teljesít ilyen teszteken mint a másik, azért az jó valószínűsíthetően nagyjából kétszer erősebb is. Persz kérdés, hogy mire is kell az erő???
Mert igazából semmire, ugyanis egy ICS-t nagyjából bármilyen 2 éves telefon elfuttat és azzal az oprendszerrel még elég sokáig lesz támogatottsága a programoknak is.Ui:
De azt tartom most is, hogy a P meg a 4X semmilyen módon sem mérhető ugyan azzal a mércével. A P jó telefon igényes kidolgozással, a 4X meg gyors... Más árkategória is volt. -
zsoltzsolt
addikt
-
sz_abika
addikt
Sosem ástam be magamat telefonbaa mert relatív hidegen hagy - csak működjön.
Mire cseréljem le a Filmek appot akkor konkrétan (ami tudja a képátvitelt is) illetve a chrome helyett méga gyári böngésző is jobb, de nincs vmi egyéb alternatíva?
Illetve "play kommentek"-et merre lelem? -
puszta123
tag
Elolvastam, csak számomra nem volt egyértelmű, hogy CM-hez nyílt BL kell. Az alábbi kettő (Enigma és Fidelity) viszont ha jól látom rámegy zártra is. Ezeket használja vki? Javul tőle a telefon teljesítménye/fogyasztása?
Na jó, lehet, hogy én vagyok a béna, de a linkelt enigma oldalán hol lehet a zipet letölteni (és ugye ez CWM-mel felrakható)? Illetve ahogy kivettem a v4.4-hez fel kell rakni a v4.1-et is előtte? Azt is ugyan onnan tudom leszedni? Köszi!
-
darvinya
titán
Nem tippeltem, hanem itt a multitask-kal van a gond.
Sok hiba fajtát láttam még Wm alatt, hogy mit tud okozni és mi omlik össze és olvad egybe.Itt legnagyobb gond, hogy PB nincs összhangban a 2 maggal.
Olyan érzésem van, mint GB lenne JB skinnel.(#22440) zsoltzsolt
Bekapcsoltad az autosync-et?
(#22439) gusthy
Nem tudom mi a bajod van avval amit már egyszer leírtam és te erre rácáfolsz egy bődületes baromkodással.
Leírtam tapasztalatomat, az adat izék meg végkép hidegen hagy.
Ez pont olyan mint az AnTuTu epénisz számai.(#22436) killuminati1
Ez maga a rendszer, ha ezt kikapcsolom kiveszem összeomlik/el sem indul.
-
-
TomWexX
addikt
Én is pont így vagyok ezzel. Fél éve még sony-t terveztem köv. telefonnak, de most már más a helyzet. Mondjuk még 1 évig biztosan marad a P, mert én 2 évente váltok készüléket, viszont a következő már biztosan más gyártótól lesz, annak ellenére hogy a P-vel meg vagyok elégedve.
Az sem kizárt hogy a padfone infinity lesz az utód, remélem 1 év múlva már emberi ára lesz.(Tesóm nem rég szerzett be egy padfone 2-t, és azt kell mondjam, baromi jó cucc. (csak a buherálási lehetőség kicsi
)
-
freemanone
addikt
" Long story short, Interactive offers better performance than OnDemand (some say the best performance of any governor) and negligibly different battery life."
A lényeg röviden, Interactive jobb teljesítményt ad mint az OnDemand (néhányan azt mondják, hogy a legjobban teljesítő governor) és elhanyagolható az akku idő különbség közöttük.Valamint azért van szinte mindenkinél OnDemand, mert minden gyártó azt teszi be alapértelmezetten.
(#22407) darvinya: kb Január óta ez a véleményem róla... és valahogy kár érte. Sony-t terveztem én is, de így... meglátjuk 1 év múlva kb.
-
darvinya
titán
Én abban nem lennék olyan biztos.
N4-ek is van rendesen baja.
Közben megvan az ellenszer a Honami Launcher ikon eltűnésnek, azaz inkább visszahozás újratelepítés nélkül.
Egyszerűen Tárolt folyamatoknál le kell állítani és máris visszatérnek.
Az a gond, hogy nincs könnyen kezelhető egyénre szabható fw készítő.
Bár ez is lehet hiba forrás.
Mert most a legnagyobb gond az API-k széles támogatása és emiatt a kernel szintű programocskák összekuszálodnak a felületi programok futtatásakor. -
NEMO1968
őstag
Ez fura.
Nem vitatkozni akarok,de nekem úgy tűnik,mióta interactive-re állítottam,nem merül annyira.
24 óra alatt 25% ment el átlagos használatban .(hívás,SMS,PH,internet WiFin keresztül)
Elég jónak tűnik.
Azonkívül most húztam újra a JB-t kb 50%-nál,és letötöttem minden appot,belaktam a telót.
Ondemand-ban ez nem ment volna. -
Dr Smoke
aktív tag
Ha tudod, hogy hol kapok smart dockot, amin van 2db USB csatlakozó, akkor veszek, de én nem találtam sehol, csak fénykép, cikk és videó formájában. Ilyen vacak dock létezik hozzá, amin csak a microUSB és a microHDMI csatlakozó van, amire meg nincs szükségem, mert ugyanazok vannak a telefonon is. Kb. semmire nem jó, legalábbis nekem.
-
-
NEMO1968
őstag
Nem tudom
Egy közönséges USB csatlakozásnál nemigen van mit elrontani sem nekem,se a gépnek.
Más hardverekkel soha nem volt probléma.
Kap még egy esélyt egy tiszta telepítéssel.(nem mintha nem úgy csináltam volna)
ICS-t meg valamiért nem tudom rootolni.
A kernel felmegy,és onnan semmi,akármit csinálok. -
s4tch
veterán
Nem véletlenül a performance a legjobb: folyton 100%-on pörgeti a processzort. Normál használathoz teljesen fölösleges, ahhoz az interactive vagy az ondemand passzol. Telefonálni, SMS-t írni jó a powersave is, ami meg 200 MHz-n tartja a procit; ezzel az akksiidő hosszabbodik, viszont kínosan lassú tud vele lenni a rendszer.
-
darvinya
titán
Igen ezt állították át.
Én most kézzel átírtam a sajátomat és mi meglepő 3 perc alatt 4/7 műholdam volt és aktív GPS lakáson belül.
Ez eddig min. 10 perc volt.Ennyit számít miként kezeli a CPU-t.'
Összegzés:
GPS gyorsítás JB 6.2.A.1.100-as fw-n.
build.prop file-ban át írni a
# Set CPU governor type
ro.cpufreq.governor=ondemand-ról
# Set CPU governor type
ro.cpufreq.governor=interactive-raEhhez a művelethez root jog szükséges.
Másoljuk ki a file-t SD(belső tárra) TC file kezelővel szerketjük át.
Utána töröljük a system mappából a file, módosított file másoljuk a helyére, adjuk meg jogát rw -r -r.
Mindezt egy ütemben végezzük.
Ha kész újraindítás.Téma összefoglaló-ban megtalálható.
[ Módosította: Qru ]
-
darvinya
titán
Nézd már meg nálad mi van build.prop file-odban # Set CPU governor type
ro.cpufreq.governor=ondemand van írva 100-as fw-n.
Mert ez 400 fw-n # Set CPU governor type
ro.cpufreq.governor=interactive van.Azért van különbség a kettő között.
# Configure governor based on system property
governor_name=`getprop ro.cpufreq.governor`
case "$governor_name" in
"interactive")
echo "interactive" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor
echo 800000 > /sys/devices/system/cpu/cpufreq/interactive/hispeed_freq
echo 30000 > /sys/devices/system/cpu/cpufreq/interactive/timer_rate
chown system /sys/devices/system/cpu/cpufreq/interactive/hispeed_freq
chown system /sys/devices/system/cpu/cpufreq/interactive/timer_rate
;;
*)
echo "ondemand" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor
echo 90 > /sys/devices/system/cpu/cpufreq/ondemand/up_threshold
echo 1 > /sys/devices/system/cpu/cpufreq/ondemand/io_is_busy
echo 4 > /sys/devices/system/cpu/cpufreq/ondemand/sampling_down_factor
chown system /sys/devices/system/cpu/cpufreq/ondemand/sampling_rate
chown system /sys/devices/system/cpu/cpufreq/ondemand/sampling_down_factor
chown system /sys/devices/system/cpu/cpufreq/ondemand/io_is_busy
;;
esacMindjárt ki is próbálom.
-
Mr.C
őstag
én is nemrég raktam fel, és nagyon megvagyok vele elégedve! Megéri az árát! Bár néha elgondolkodom, hogy mit szabad vagyasztani és mit nem (gondolok itt google play szolgáltatások, intelligens csatlakozás v SuperSU.. ilyeneket inkább nem fagyasztom, nehogy valami baj legyen).
Esetleg van 1-2 tipped mit érdemes még a rendszeralkalmazások közül? -
dajkapeter
senior tag
Root-ot nem tervezek, nem terveztem. Sosem töröltem és sosem formáztam semmit sem, eddig nem is volt probléma. Bár tudom, hogy ajánlott.
(#22085) darvinya
Köszönöm! Már félsiker.
Látszódni már látszik a hangválasztónál, de még mindig nem tudom kiválasztani hogy azon is maradjon...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest