- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Merseyside #27764 üzenetére
"és GPS nehezen talált az elejétől fogva és kezdett megbolondulni a hívásoknál is. Az F6-nál rögtön van jel"
Az akksi meg egy csomó fizikai paraméter, vagy akár a kopás jogos. (Bár pont a topikon keresztüli rendeléssel jutottam cserekupakhoz, ami lassan szükséges lesz)
Főleg a GPS és akár a hívásbug a droidnak csúfolt Skynet és User Error sajátos keveréke. Sajnos ez olyan, mint a Win95-98 anno. Nagyon kellett hozzá érteni, hogy ne szívasson meg nap, mint nap. Minden hozzászólásomban megerősítem, hogy a GPS gyorsan talál jelet és stabilan tartja. Ehhez normális hálózati beállítások (hozzáférési pont definíciók) kellenek, aztán egy GPS Statusz nevű progi és pl. az offline navigáció Sygic 10-30mp között talál jelet.
Leírtam, kb. 1 hete, hogy mi van telepítve nálam és csak gyári ROM fut. Nincs, azaz nincs hívásbug... negyedévente 1-2 alkalommal... sűrűt telefonálás mellett. Persze egyértelmű, hogy azok írnak a fórumba akiknek van... megoldást remélve... De ettől még nem általános, hogy mindenkinél van. Ez korábban is nagy fiaskó volt. A User és a kiismerhetetlen droid keveréke ezért a hibás. Zárt rendszeren ilyen nem is fordulhatna elő, vagy ha igen, könnyen és azonnal javítva lenne. De itt nincs megoldás, mert még azt sem tudják, hogy mitől van és akinél nincs... ott meg miért nincs. -
razorka777
veterán
válasz
Merseyside #27759 üzenetére
Tudom, hogy nem bántam volna meg, de aztán rájöttem, nekem stock droid kell és ezt jelenleg csak a nexus adja.
-
válasz
Persze.... de min. 1 évvel később került piacra az F6 és sajnos az F6 műanyag mivolta miatt(teljesen mindegy nekem, hogy a tesztek szerint mennyire sikeres fröccsöntés) nem lenne célszerű összehasonlítani őket. Ezért egy fémfetisisztának csak pl. egy HTC One mini vagy hasonló lehet összehasonlítási alap.
Nálam marad a P min. őszig... addig hátha lesz egy fém kis telefon. Ha nem, akkor még mindig a z1c nekem a minőségi alternatíva. -
s4tch
veterán
válasz
A P-t a fém ház drágította meg. Kb. ugyanaz a hardver jóval olcsóbb volt a Solában és az U-ban. Szerintem így is megérte, baromi jól összerakott telefon.
-
razorka777
veterán
válasz
Merseyside #27757 üzenetére
Jó választás volt, egy ideig én is azt terveztem megvásárolniü
-
gusthy
veterán
válasz
Merseyside #21205 üzenetére
Tedd fel a light - ot, 36 órán át fullként működik.
-
TomWexX
addikt
válasz
Merseyside #20081 üzenetére
Én nem akarom hogy elforduljon főképernyőnél, azért köszi
-
darvinya
titán
válasz
Merseyside #19706 üzenetére
RecForge app
-
Deck
titán
válasz
Merseyside #19217 üzenetére
Ez igen
Majd próbálja ki valaki én nem tudom most.
-
lacy027
tag
válasz
Merseyside #19069 üzenetére
Az utolsó képet hagyd mindig a telefonon, onnan számol majd tovább. Más megoldás nincs.
-
Deck
titán
válasz
Merseyside #19069 üzenetére
Camera ZOOM FX dátum idő szerint nevezi el a képeket. Ha ragaszkodsz a gyárihoz akkor hagyj a telón egy fájlt pl DSC_0040 és onnan folytatja.
-
darvinya
titán
válasz
Merseyside #18470 üzenetére
Ment PÜ.
-
válasz
Merseyside #18470 üzenetére
kezdj mindent előlről! össze kell hogy jöjjön
-
darvinya
titán
válasz
Merseyside #18464 üzenetére
Csináld úgy, hogy magába dugd rá a telot a gépre kikapcsolt állapotban és hangerő le gomb nyomásával.
Ekkor a telon zöld LED-nek kell világítania.Azért min. 70%-os aksinál próbálod frissíteni?
-
darvinya
titán
válasz
Merseyside #18400 üzenetére
1. USB hibakeresés nem kell!
2. PCC automatikusan kapcsolja a telot ahhoz nem kell nyomni semmit.
3. min. WinXP SP3-as legyen a gépen.
4. SUS és Flashtool használatakor kikapcsolt készülék kell! És ekkor kell nyomva tartva a hangerő le gombbal rácsatlakoztatni a telefont.
Addig míg azt kéri.
5. Alaplapi USB kell fw felrakáshoz (nem az előlapi USB) -
maszat07
tag
válasz
Merseyside #18404 üzenetére
Sony PC Companion programmal akarod megvalósítani ugye??
gépújraindítást próbáltál már?? -
maszat07
tag
válasz
A hangerő gombot lenyomva tartod mindaddig amíg el nem kezdődne?? mert folymatosan lenyomva kell tartani!
-
razorka777
veterán
válasz
Folyamatosan nyomva tartod a lefele hangerő gombot miközben csatlakoztatod a telót az usb-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest