- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Kuruc2 #17440 üzenetére
Attól, hogy öt év fejlesztései hiányoznak belőle, jópár új funkció, biztonsági javítás. Ezen kívül a régebbi verzió miatt több alkalmazás már nem támogatja.
Aryon87 valószínű nem lesz nyitható, de azért egy dolgot nézz meg, mert ez 100%os módszer: tárcsázóba írd be, hogy *#*#7378423#*#* az itt megjelenő menüben válaszd az első lehetőséget (azt hiszem, Service info), majd nézd meg, mit ír a "Bootloader unlock allowed"-re. Valószínű "no" lesz, de ha mégis yes lenne, szólj, mert az jó hír.
-
Ubul86
őstag
válasz
Kuruc2 #17289 üzenetére
vagy szépen lementesz mindent, és újrarakod a romot...kb 10 percet vesz el az életedből, és egy letisztult, nem agyonhasznált romod lesz
lásd windows...időnként azt is újra kell rakni, mert könnyű belakni a rendszert, hogy egy-két év után használhatatlan legyen (nálam 3-4 hónap átlag
)
-
Daw93
senior tag
válasz
Kuruc2 #17287 üzenetére
Flashtoollal rakd újra valamelyik eredeti romot, szerintem megoldja. Az én wt19i-m is megvan még, fater használja, még mindig nagyon pörög, mert kevés app van rajta, nálam viszont már nagyon lassú volt a sok app miatt amiket használtam. A hátlapi hangszórói kezdik beadni a kulcsot, hangos még mindig mint a háborodás, csak nagyon recseg már (mondjuk fater munkahelyéből adódóan érthető a hangszórók minőségének csökenése)
-
Mewryck
tag
válasz
Kuruc2 #16889 üzenetére
ezt a problémát otthon magad is megtudod oldani:
-T4-es torx kulcs és
-ha még nem szedted szét,youtube-on találsz róla videótmaga a jack aljzat nem forrasztva van a nyákra,az aljzat lábai "rugalmasan" rápréselödnek a nyákra(könnyen cserélhető,szerelhető),az aljzat belső érintkezőihez így már könnyen hozzáférsz,lehet "játszani" az erősségével...
kb 1 hónapja asszony megáztatta a teloját,kénytelen voltam szétszedni,így tüzetesen szemügyrevettem a belsejét:hangszórók,jackcsati,fényképező modul mind könnyen cserélhető,usb csati,gombok ill a föbb dolgok vannak csak forrasztva benne
-
Ubul86
őstag
válasz
Kuruc2 #16412 üzenetére
system ui - http://s10.postimage.org/m6eh2zw3t/gdsf.png pl, amit lehúzol notification-s bar-t megváltoztatja, meg pl százalékos mutatót tesz ki az akksira
cwm - clockworkmod, az ilyen system ui-khoz, custom rom-okhoz, azzal kell feltenni, de a cwm-hez meg root kell (A ClockworkMod, vagy más néven Clockwork (röviden: CWM) - egy custom recovery az Android telefonokra és tabletekre, amely lehetővé teszi, hogy mentési, helyreállítási, javítási és karbantartási műveleteket végezhessünk el a készüléken)
hogy miért kell root? jó kérdés, szvsz én azt a programot törölném le, ami állandóan nyomatja a reklámokat
, de gondolom ahogy fentebb is mondták, azért, hogy fel tudj tenni egy reklámblokkolót, és ahhoz lehet hogy csak root-olt telefonnal lehet megoldani, nem tudom
-
Ubul86
őstag
válasz
Kuruc2 #16404 üzenetére
eroot-tal, amit nekem fentebb ajánlottak, semmi gond nem volt, bekapcsoltam a 3 fontos dolgot (
1.Teló drivere legyen a gépen
2.USB hibakeresés bekapcsolva
3.Ismeretlen források kipipálva,ezt mind a telefonban megtalálható),
eroot program letöltése, és futtatása, miközben a telefon rá van dugva a gépre...ez szvsz 5 perc
vagy itt is le van írva
-
GeryFlash
veterán
válasz
Kuruc2 #15605 üzenetére
És Misua kollégának is
. Eddig ajnároztam a telót, de ez kezd szánalmas lenni, oké hogy semmi nagy zenei plussz nicns a telóban, hogy 0walkman érzés, nem is azért vettem, de könyörögöm, a jack aljzata is szar??? Elő kell túrnom majd a grai levlet, csak problémás, mert anno neten rendeltem, és egy pick-pack pointnál (relay újságos) vettem át, semmit nem kellett aláírnom, a száméa talán megvan még... Majd még kontakt sprayvel megpróbálom, de nem látok rá nagy esélyt
-
snecizero
senior tag
Nem akartam senkit megbántani ,ha sikerült akkor elnézést kérek. Emberek vagyunk és nem vagyunk egyformák. Most ,hogy 12 napja megvan a telefonom azt mondhatom ebben az árban egy jó döntés volt. Mindenkinek ezt ajánlom. Fura hogy ilyen olcsón hozzá lehet jutni.
Ez már egy kicsit gyanús !
-
Csucsu88
tag
Megnyitotta az mkv-t, de szaggatva játszotta le. A videólejátszást úgy tudod visszavonni, hogy belépsz az astro-ba és a kívánt fájlra hosszan nyomsz akkor feljön egy menü ott bökj az Open As-re és akkor felajánlja, hogy Text, Audio, Image, Video, itt bökj a Video-ra és itt ki tudod újra választani, hogy mivel nyissa meg.
-
fatal`
titán
-
Csucsu88
tag
Utánanéztem. Pontosan 1.46 GB volt a videó, rövid névvel és tökéletesen ment. Szerintem nevezd át rövidebbre. Ami szaggatott rajta az egy 720p-s MKV formátumú videó volt MX playerrel, de azt csak kíváncsiságból néztem meg.
hunfatal: már találtam is valamit erre a célra. [link]
-
Grind
tag
Szerintem ez nagy részben függ attól is, hogy mivel pakolod tele. Ha telerakod mondjuk programokkal meg játékokkal szerintem tuti nem fogja bírni, de ha mondjuk csak pár giga app lesz rajta meg sok zene, dokumentum stb, akkor bírnia kell, de én is kíváncsian várom hogyan teljesít
-
mrlujoak
veterán
Két hetes csúszással ugyan, de megjött az első blokkos ICS (arc S, neo V, ray).
A második kör - amiben a LwW is van - május végétől várható a gyári független modellekre.(#5464) TGWH:
Újra tenni semmit sem kell, a beállítások is mind maradnak, de persze a telefon újraindul a telepítés után, PCC-nél is!
...aztán végignézheted a Sony Ericsson indítólogó helyett a SONY és Xperia logókat, majd használhatod is. -
gabe8719
senior tag
Azért ebből az elsődleges tanulság mindenképpen az, hogy a többi gyártónak vajon miért nem megy... Itt van ez, korrektül optimalizált, vállalható gyári UI, értelmes hardver, előlapi kamera, normális anyagok/összeszerelési minőség és igényes tervezés, androidos berkeken belül pedig igencsak jó support.
Bele se merek gondolni, hogy ugyanezt mennyiért kaptam volna meg a HTC-től, vagy akár a Samsungtól. Az utóbbinál ezen az áron még mindig 4 éves technikát lehet kapni dizájnban ezer lehúzott bőrrel. Vérgáz.
Egyébként jól számolom, hogy az LWW volt az utolsó Sony Ericsson?
Még azt remélem hogy rendesen beáll az akksija, mert még nem az igazi.. Ettől függetlenül viszont majdnem biztos vagyok benne, hogy a következő telóm is Sony lesz, most is az volt terítéken, hogy vagy egy használt alma, vagy Sony.. Különösen a költségvetést figyelembe véve bizony igencsak jól jártam - de egyébként sem bántam meg.
-
vatafakk
aktív tag
Erre még nem vettem fóliát, mert 2 napos a telefon, és a gyári szépen, buborékmentesen van rajt.
x8-ra vaterán szoktam rendelni 1000-ért 3 darab többrétegűt, és abszolút időtálló volt, bár az x8-on a műanyag ház nem egy síkban van a kijelzővel, így a fóliát kevesebb behatás érte. -
Ubul86
őstag
-
gabe8719
senior tag
A megapixelek száma csak egy dolog sajnos, a 2 mpixeles P990i még mindig olyan képeket csinál sok mai androidos cuccal összehasonlítva, hogy odab@sz.
Pici az érzékelő egyszerűen, úgyhogy zajos a kép, ezért be van építve a zajszűrő, ami összehányja a komplett végeredményt. Sajnos mobilos kameráknál szerintem mindig ez lesz, különösen ebben az árkategóriában.
Ugyanakkor azt én is osztom, hogy attól hogy zenei modellnek csúfolják pusztán egy W gomb miatt, még simán tehettek volna bele egy X10 mini/X10 mini pro szintű kamerát, na az baromi jó ahhoz képest, hogy mekkora kütyüben van.
-
-
gabe8719
senior tag
Köszi szépen, a 8 gigás kártya és a bejáratott agybadugós sony füles már be van tárazva.
Tömörítetlen DivX és wmv filmekkel Mobo-val mi a tapasztalat? Gondolom azért érezhető, hogy nem egy ARM V6..
Az akksinak külön örülök, a Blade-t azért nagyon könnyen meg lehet fogni egy nap alatt..A T-s rendelés egyébként hogyan zajlik? Futár hozza? Telefonál mielőtt megérkezik? És ha bármi gond van, gondolom ugyanúgy lehet gariztatni T pontban, mint ha helyszínen veszem meg..
Köszi!
-
Ubul86
őstag
-
Tomi0703
addikt
szerintem nagyon jo, hogy a home nyomogomb lett. szerintem szebb tole a telefon.
igazabol en annak orultem volna ha mind a 3 gomb nyomos lett volna. nekem sokszor meghulyul a menu gombom. egyebkent jo, hogy a home is ebreszt hisz nem kell allandoan a telo tetjehez nyukalni ha fel akarod oldani.
(#3098 ) driveby: tisztan, erthetoen es hangosan (!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest