Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
válasz
mathaus=) #16826 üzenetére
Most nézem 2500ft-ért tudtam volna megvenni a Telenornál. Mondjuk sokat nem változtat, mert továbbra sem kéne, se más Androidos. Nekem átcsúszott most jövőhétre a Nokia.
Tomi0703: Hát, gyorsan eltelt a 2 év, elég sok minden fejlődött mióta megjelent, muszáj cserélni.
-
aero.
veterán
válasz
mathaus=) #15908 üzenetére
Nem akartam anélkül jönni, de próbáltam azt a Z recordert reggel, de kissé akadozott közben, még el is ment volna, de mikor megláttam, hogy a kész videóra egy piros réteget húzott, rajta vízjellel, akkor a fejlesztőt szidva le is töröltem. Esetleg ha van valami más azzal megpróbálom.
-
Imi1981
veterán
válasz
mathaus=) #15748 üzenetére
Szia! A telepítés így megy : cwm full wipe install rom ,majd nem indítom újra hanem cwm-ből install addons ,maj szintén nem indítom újra és install tweaks ? Kösz a választ előre is !
A Zelly Cream 2.0 én nagyon lassúnak érzem!Majnem hogy az eddigi leglassabb főzött rom amit eddig próbáltam!Amúgy szép meg minden de ez zavar.Apex launcherrel sokat gyorsúl de nekem meg nem tetszik más launcher csak a sony-é
.
-
razorka777
veterán
válasz
mathaus=) #15718 üzenetére
A VM Heap Size az Virtual Machine-nek adható maximálisan "elhappolható" memória mérete.
Azaz:Egy program annyi heap memóriát foglalhat le magának,amennyit beállítasz.
Ha alacsony értéket állítasz be,akkor a programok nem tudják egymástól elhappolni a memóriát,ezért instabillá válhat a működésük. -
snecizero
senior tag
válasz
mathaus=) #15702 üzenetére
Ezt tudom ajánlani erre a célra tökéletes: Battery widget
De jó volna ha egyszer ICS-ről vissza tudnék térni GB re.
Már mindent megpróbáltam és nem sikerül.
Már az öngyilkosság határán vagyok.Ha esetleg talán véletlen valaki arra vetemedne ,hogy ebben privátban részletesebben tudna segíteni.
Gondolok itt olyan segítségre ,hogy skypeon dumálunk ,hogy mit hogyan csináljak. Meg ha kell TeamViewer programmal átvenné a gépem az nagyon nagy volna. -
Ubul86
őstag
válasz
mathaus=) #15643 üzenetére
hasonló velem is esett, mikor teljesen lemerült, akkor , ahogy aero. írta, nálam is kb 5-10 perc közötti időtartamban jött be a rom, közben meg piszok lassú volt, meg a töltöttségjelző se jelzett először (de csak töltötte, ha közben a telefon bekapcsolt állapotban volt )
Viszont engem is elért ez hogy 14%-ról leugrott 1%-ra, majd kikapcsolt, azért is cseréltem romot most, de nem jött be :/
-
fatal`
titán
válasz
mathaus=) #15504 üzenetére
Én simán ki tudtam cserélni a SystemUI-t, igaz CWM-ből telepítettem. Biztos, hogy jól adtad meg a jogokat? Nézd meg mégegyszer szerintem.
A beállításokat is megpróbálhatod cserélni apk-val, de akkor eltűnik a quickpanel onnan és nem biztos, hogy teljesen kompatibilis lesz.
-
aero.
veterán
-
aero.
veterán
válasz
mathaus=) #15412 üzenetére
Tényleg valamilyen szinten tégla volt. XDA-n találtam egy brick topikot, ahol szerencsétlen user ugyanígy járt. Nem kapcsol be, csak ha nyomvatartod, akkor villog a led zölden 2 másodpercenként egyet.
Na lényeg a lényeg, van egy unbrick pack, egy ftf-ből áll és az összes 2011-es modellhez jó, azt kell flashelni, utána helyrejön.
-
Švejk
őstag
válasz
mathaus=) #14778 üzenetére
Parancsolj.
De van több is, ha beírod hogy Galaxy Theme, nagyon sok van.
A Most Wanted meg tényleg jó, csak a törés nem túl élethű, tekintve hogy. A rendőrök meg idegbetegek. -
mathaus=)
senior tag
válasz
mathaus=) #14437 üzenetére
Ezt az állításomat visszaszívom valószínűleg az én hibám volt biztos vmit kitöröltem amit nem kellett volna. Visszaraktam a mentésemet és újra használom a telomat ICScsel. Én amúgy nem térnék már vissza GBre igy h megint minden jo azt mondom h az ICS mérföldekkel jobb..
-
Cartman023
aktív tag
válasz
mathaus=) #14366 üzenetére
Mostanában tényleg kijött néhány olyan rom, ami kicsinálja a CWM-et, sőt, én egy olyanba futottam bele, hogy a rootot is kicsinálta, és utána kezdhettem előröl a dolgokat.
(#14367) Walkmanfon: Vannak (voltak) olyan játékok, amik kicsit régiek, és nem kompatibilisek az ICS-vel.
-
razorka777
veterán
válasz
mathaus=) #14334 üzenetére
azok nyugodtan mehetnek.Például az összes facebook app,a po box,timescape,wisepilot,wikipedia plugin.
Ha nem a gyári launchert használod akkor a widgetek is mehetnek..Walkmanfon.Kattog?Ez nekem új.Lassan két éve használom,de ilyet még nem tapasztaltam.
Nincs bekapcsolva a "touch sound",azaz az érintés hangok? -
fatal`
titán
válasz
mathaus=) #14328 üzenetére
Nem tudom mióta van fent, talán 3 hete. Stabil, gyors, aksi szerintem ugyanolyan, mint a sallangoktól mentes gyári romon (rootolt pucolásra gondolok).
"és kiváncsi vagyok mennyiben nyújt többet mint a gyári."
Gyorsabb, pucolt, szerintem más különbség nem nagyon van. De XDA-n infoban minden ott van, nekem moddolva van (reboot, cwm menu, skip track via long vol. press).format /system, wipe data, wipe cache kell előtte.
-
aero.
veterán
válasz
mathaus=) #14298 üzenetére
Gyári kernelen szerintem mindegy, nem jelentős a különbség. Módosított kernelen is inkább hátrányára változik 5-ből 3 kernelnél kb. A Real ICS (nem a lite) régebbi 3-as, 4-es verziói voltak nálam a legjobbak anno, az még csicsás se volt, bár azért egy defaultthemes.apk csere nem árt a gyárira. Smultronicot sokan dicsérték.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
mathaus=) #14071 üzenetére
Szerintem jó Rom, egy ideig használtam.
De ajánlom még az Optimax 2.0-t amiben nagyon sok dolog közül választhatsz az aromában. Sok statusbar, lockscreen, meg egyéb lehetőségek.
De hamarosan kijön a HyperbeamCream 5.0-s változata. Ez a rom produkálta nekem a legjobb aksiidőt eddig. -
-
ko9
addikt
válasz
mathaus=) #13879 üzenetére
Kamarushnak most nincs gépe, ergo nem nagyon tud dolgozni rajta, én meg mással foglalatoskodok - meg amúgy se vagyok annyira nagy szaki ebben. Sajnos ha el is indul, akkor is majdnem az összes drivert át kell majd írni, ergo nem lesz egyszerű...
Valaki tudna küldeni a CM10 lockscreenről egy képet? A lényeg az lenne, hogy látszon a gyűrű. Köszönöm
-
5hat7
tag
válasz
mathaus=) #13739 üzenetére
Nexus sajna drága.Igaz a nokedliszaggatót is 30 ért vettem és nálam az a plafon egy telefonnál.Így utólag elgondolkozva nem is fogok sosem Nexust venni
Belegondolok abba azért dolgoznék spórolnék rengeteget,hogy vegyek egy telefont ami 100 EFt+ és véletlenül elejtem a betonra aztán egyből -20EFt elillant az értékéből.
4 colos,2 magos 1 giga ramnak már ideje lenne az olcsó kategóriában tombolnia.Hiába jobb a hardver ha a szoftver nem javul. :/
Ez egy szélmalom harc avagy ez a mozgatórugója az egésznek.Szlogen:"Lassú a telefonod?Vegyél újat!" -
5hat7
tag
válasz
mathaus=) #13737 üzenetére
+ az Xloud nem hangosítja ki az FM rádiót csak az mp3-at...sok itt a bug.
Ha egyszer lecserélem ezt a csigabiga nokedli szaggató telefont akkor csakis nexust veszek!Vagy visszatérek a nyomógombos Nokiákhoz.Azokat legalább nem kell naponta tölteni.Egyre jobban kezdek kiábrándulni ebből az "okos telefon" dologból.
-
mrlujoak
veterán
válasz
mathaus=) #13716 üzenetére
Nézd.
A fair dologban pont a Sony a legfairebb.Nincs mégegy olyan gyártó, ami a 2011-es modellpalettáját egy kivétellel felfrissítette ICS-re, és az idei összes modelljére már elérhető szintén az ICS...
Ráadásul a kiegészített előrejelzéseknek megfelelően JB-ben is erős lesz, hiszen csak a tipo(k) és miro marad az idei palettán ICS-n...
Tudom, szomorú ez a 2011-es modellek tulajdonosainak - én is az vagyok a ray-jel - de reális gondolkodással felfogható...
-
mrlujoak
veterán
válasz
mathaus=) #13709 üzenetére
...nos, úgy fest, a külön vicc mégsem jön össze.
A P, U, sola, go és még ideén december elején megkapja a JB-t.
[EXCLUSIVE] Sony Xperia Go/Sola/P/U getting Jelly Bean early December, other models also in queue
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Asztrofotózás
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest