- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Ennyi, eladtam a Live-t
Így óriási köszönettel tartozom Nektek, mert rengeteget segítettetek, bátorítottatok, például amikor először flsheltem rá ICS-t baromira be voltam tojva, hogy most mi lesz. Rengeteget segítettetek rootolásnál, tanácsokat adtatok ROM-okkal kapcsolatban, így nagyon hálás vagyok
Nem is képzeltem volna, hogy egy ilyen telefonból mennyi-mennyi mindent ki lehet hozni, hogy miket képes futtatni olyan sebességgel, amivel sok kétmagos telefon is csúnyán megakad!
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget, minden jót, és a felhasználóknak további jó egészséget ehhez a remek telefonhoz! -
aero.
veterán
Az egy sebtében összetákolt ratyi (ez az én tesztvéleményem, és még élő mail csempe sincs
), elég megnézni az animációkat. A titok nyitja a felhasználói élmény, ott meg az elég fapados. Megvárom a Timo Kujala fejlesztését (ő csinálta a 7-est), csak kicsit sokáig csinálja. De legalább várhatóan hozza az igazi WP élményt.
Engem sose zavart, hogy "kiderül", hogy Android van rajta. Ez olyan, mintha védjegyként tekintenénk a WP-re, szerintem nincs benne semmi idegen. Bár, jó lenne ha az egész UI olyan lehetne, együtt a nyitottsággal.
Egyébként Alloy Blue CM témát használtam.
-
aero.
veterán
Felvétel nélkül kicsit gyorsabb, de nem tökéletes, tény. A beállítások meg egyenesen irtó lassú, de a memóriát is zabálja, ahogy megnéztem. Van benne Pie Controls, aminek az égvilágon semmi értelmét nem látom.
Launcher 7 max annak nem illik a képbe, aki nem szereti a felületet. Nem igazán érdekel, hogy egy más oprendszer felülete használja és arról mintázták. Amíg ízléstelen ikonokat használnak a fejlesztők és a Google is, addig nem lesz más.
-
dokee78
félisten
Érdekes, régebben egy jó ROM azt jelentette nekem, hogy szép. Most már sokkal fontosabb a teljesítmény
Akkor még mindig nem a teljesítmény a fontos neked.
A Smultronic előtt nekem is a csicsa és az extrák voltak fontosak;pl.:Real ICS és Real ICS Lite
Viszont utána jöttem rá,hogy semmire nem jó a csicsa és extra ezért a sebesség lett a fontos nálam.
És ebben szerintem a Smultronic jobb a többitől Gustavo igazán odafigyelt a ROM stabilitására. -
dokee78
félisten
1. Tehát Smultronic a SD-re másolva.
2. Telefont elindítod és belépsz a CWM-be.
3. Wipe Cache Partition->Wipe Cache
4. Mounts and Storage->Format cache/data/system
5. Advanced->Wipe Dalvik Cache 6. Install zip from SDcard->Choose zip from SDcard (itt kitallózod a Smultronicot. és ok.) -
parts
tag
Ma én is vagy ötször eljátszottam a GB flasheléstől. Nem felejtetted el az USB hibakeresést bejelölni (nem hülyének nézlek, csak ha az ember ideges, alapvető dolgokon siklik át)? Nevetséges, de pl. ma egyszer elfelejtettem kikapcsolni a Flashtoolt és ezért nem fejeződött be a rootolás, csak próbálta befejezni a folyamatot a DoomLoRD féle okosság, vagy nem akart csatlakozni a teló, mert nem jelöltem be az USB hibakeresést.
Látom megelőztek.
-
joker91
tag
-
aero.
veterán
Nem tudom, tesztelgessed, úgy fogsz rájönni csak. Nekem a Walkman MIUI van most fent, de szar a gyári betűtípus is, és a Biztonság alkalmazás is rossz, ami a root jogot adná meg a kellő alkalmazásoknak (nem jön fel az ablak, hogy engeded v. nem, hanem leáll), ezért mindig manuálisan kell mindig megnyitni az appot és megadni benne, úgyhogy inkább ezt nem ajánlom.
-
Walkmanfon
aktív tag
Érhető voltál. ICS-t közvetlenül a kernelcserélgetős módszerrel lehet de én maradnék a Gb re visszaflashelésnél . Igen ha utána flasheled az ics megmarad ( olvasd el az 1. hsz) Meg lehet próbálni a kernelcserélgetést is de nekem 2-ből 1x sikerült
( nem veszélyesebb a visszaflashelésnél) + a telót alig lehet téglázni de nekem arra is van ftf-em tegnap előtt találtam
1. hsz nagyon részletesen le van írva benne ez a módszer. ( a downgrades visszaflashelős)
-
domojko
senior tag
Jézusom, hogy te mennyit parázol a flashtool-tól!
Hidd el semmi bajt nem csinál, és NEM ROOTOLJA.
Valószinű hogy neked valami oknál fogva csak rá lett frissítve egy előző rendszerre, és hát különböző anomáliák, hibás működések jelentkeznek. Szerintem ezt hiába próbálod javítgatni, hibásan fog működni. Engedd rá nyugodtan a flashtoolt, kb 5 perc alatt rajta van az új rendszer. Ha utána is hibák jelentkeznek, esélyes hogy valami hardveres bibi van. De ne menjünk ennyire előre, dobj fel egy új rendszert. Ez az én személyes véleményem, nem szentírás. Rajtad áll hogy mit teszel. -
Švejk
őstag
Az SD kártyát formáztam, minden a régiben, vagyis azt írja, hogy nem találhatóak fájlok, ráadásul a Play Storet se találja, de lehet, hogy ahhoz a Google-ba be kéne jelentkezni (amikor ezt meg akarom tenni, nem dob a beléptető felületre, úgy tesz, mintha nem csináltam volna semmit). ROOTMENTES megoldást tudnátok javasolni?
-
Švejk
őstag
Sajnos baj van...webshopból rendeltem, nem pecsételték le a garanciajegyet, így számla/szerződés kéne hozzá, hogy elküldjék. Ezek meg együtt vannak, valahol nemtudomhol
Úgyhogy ötleteket várnék, hogy tartsam életben (még 50%) míg meg nem kerül a papír, mert tölteni nem lehet. Fényerő a minimumon, éjszakára kikapcsolva, ennél többet nem tudok. Ha meg továbbra se lenne meg a papír szerintetek mennyiért csinálnák meg?
-
-
razorka777
veterán
A gyári firmware lecserélésének két alapvető feltétele van:
Rootolt készülék és telepített clockworkmod recovery.
Ha ez megvan nincs más hátra,mint letölteni a kívánt custom romot,majd belépve recovery módba telepíteni azt.
A telefont újra kell indítani,majd mikor megjelenik a sony lógó a hangerő le gombot folyamatosan nyomkodva előjön a CWM.
-A mount&storage-ba lépve format system,cache,data(Ezeket nem mindig kell megcsinálni.)
-Advanced menübe lépve:wipe dalvik cache,wipe battery stats(opcionális)
-A főmenüben pedig wipe data factory reset és wipe cache partition.(Ezeket mindig meg kell csinálni.
Ha ezekkel megvagy jöhet a telepítés:
-Install zip from SD card,majd choose zip from SD card.
Megkeresed a letöltött zipet és már mehet is a telepítés.
A végén reboot system.
Az első indítás több időt vesz igénybe. -
Walkmanfon
aktív tag
A The Amazing Spiderman ment valakinek ? (lww-n)
Tegnap kipróbáltam az egyik gb romot . X-mod R7 és magától zabálta a telefonmemóriát 1és fél perc alatt marad 80 kb
. Szerintetek mitől lehet ?
Valaki tudja hogy ics en az nfs hot pursuitnak miért szaggat a hangja ? (gb-n nem szaggat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest