- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
válasz
Soldika30 #10442 üzenetére
30 nap a hivatalos szervizelési idő (ez rajta is van a papíron, amit kaptál...) de általánosságban 2 két szokott lenni, nekem 9nap alatt kész lett, mondjuk adtak egy új akksit azt csá, de ez meg is oldotta a gondot. Ha 30nap után nem lesz kész kérhetsz készülékcserét ha jól emlékszem, tehát a 15 nap az semmit nem jelent csak az átlag elkészülési idő.
-
mathaus=)
senior tag
válasz
Soldika30 #8904 üzenetére
Figyu, nemlehet h a bevonat kezd el kopni nálad? Nekem is homályos képeket csinált május körül mert van rajta egy bevonat ami elkezdett kopni ( nemtudom a nevét de a tükrökön is ilyen van) szal forditsd fény felé és nézd meg h az kopik-é. Nekem már szerencsére megoldódott, remélem neked is megfog. Üdv.
-
gabe8719
senior tag
válasz
Soldika30 #5155 üzenetére
Attól függ mikor vetted, de egyébként igen. Bár ha tényleg megvolt az a kameracsere, akkor elég nagy fail, hogy az a kamera is rossz volt amit beletettek.. Úgyhogy ez valószínűleg alaplapcsere lesz, amivel meg úgysem fognak vacakolni, ergo kapsz egy új készüléket.
walkmanboy:
Kukkants be a topikjába, és keress rá a 'ciripel' szóra (~260 találat lesz az eredmény).. Érdemes körülszaglászni, mielőtt verdiktet mondanál. -
gabe8719
senior tag
válasz
Soldika30 #5147 üzenetére
Elvileg nincs választási lehetőség amíg ezt forgalmazzák. Abban az esetben vehetnél másikat, ha 3 napon belül vagy és valamiért sikertelen a csere/javítás, vagy a későbbiekben valami miatt sikertelen ugyanúgy a javítás és már a csere is. Ilyenkor kapsz az eredeti árhoz mérten egy levásárlásra jogosító iratot a szolgáltatóhoz, ott visszaadják a pénzed, és akár fagyira is költheted ha úgy tetszik. (Mondjuk én már fürödtem be ezzel, ugyanis a SIM árát nem kaptam vissza, ezért aztán 3ezer forinttal kevesebbet vásárolhattam le, miközben másik telefont is új SIM-mel együtt vehettem csak, tehát a pénzem kevesebb volt, kártyám meg több, mint amennyi kellett volna..)
A pénzedért megvásárolt garancia, és a hozzá kapcsolódó garanciális feltételek ehhez a készülékhez kötődnek, amit a Sony vállal, tehát nem költheted el újra ugyanazt a pénzedet egy Samsungra mondjuk. Ellenben szerintem cserés lesz a telefonod, úgyhogy nem lesz ott semmi probléma.
Szerk.:
A szoftverfrissítést szerintem mindig megcsinálják, sokszor persze akkor is, ha nyilvánvalóan nem ér semmit. -
gabe8719
senior tag
válasz
Soldika30 #5144 üzenetére
Hát görcsöljön velük a hóhér.. Hallasd a hangodat rendesen, ha lehetséges, írasd rá a szervizlapjára a cserét.
Ilyen durva kamerahibát még semmilyen telefonon sem láttam, olyan, mintha az egész optika szét lenne csúszva.. Tekintve viszont hogy a kamerablokk zárt, úgy vagy ferdén rakták be az újat, vagy alaplaphiba lesz, onnantól kezdve viszont úgyis cserés az egész.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Soldika30 #4664 üzenetére
Nem vagy vele egyedül, amikor én bevittem az egyik GSM szervizbe az usb csatlakozó hibája miatt és 3 napig nem volt velem, úgy éreztem, hogy elvagyok szakítva a világtól, nagyon hiányzott akkor a kis telóm, anno HTC WildFire S-t akartam venni, de hála istennek az X8, meg furcsa mód még a Htc Wildfire S topicba is a LWW-t javasolták, úgy hogy imádom ezt a kis készüléket, ez a készülék olyan nekem mint egy Iphone 4, bár tudom, hogy nem lehet összehasonlítani a két készüléket, én akkor is imádom ezt a kis telót, ez az első olyan teló amit szeretek, és nem akarom lecserélni egy jó ideig
-
ghostcell
csendes tag
válasz
Soldika30 #2820 üzenetére
ahogy írtam leszedtem task killert, azóta nekem nem csinálja
már bámulom egy órája, eddig okés
talán valamilyen feltelepített alkalmazás rendetlenkedik, ezeket érdemes végig zongorázni
sajna jobbat nem tudok
plusz a kezelésije is javallja a gyakori újraindítást, pl:naponta
ez sem lehet hülyeség
/én mindenképpen ki/be kapcsolnám majd sasolnám mit produkál!/ -
ghostcell
csendes tag
-
Winchester95
őstag
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
Soldika30 #2416 üzenetére
Természetes és sok fényben, a legtöbb telefon tényleg szép [elfogadható] képet csinál, főleg, ha kis méretben [10 * 15cm] nézzük... Ha ránagyítasz és összehasonlítod mindkettőt, akkor előjönnek a különbségek. Megapixel ide vagy oda, de lehetséges, hogy részletgazdagabb képet ad a digitális fényképezővel készített kép.... A különbségek akkor jönnek elő, amikor már mesterséges fényt kell használni, mert nem elégséges/ nincs természetes fény. 99% ban elhullik az összes telefon. Kivétel amelyiken van egy AF-segédfény + xenon vaku, de itt sincs sok értelme telefonnal fényképezgetni... Arra teljesen megfelel egy ilyen gombostű fej nagyságú érzékelővel ellátott fényképezős mobil, hogy ha nincs hirtelen az embernél a fényképezője, de mégis kellene [pl közúti baleset]... Persze vannak jobb fényképező modullal ellátott telefonok, amik felveszik a versenyt a 10-20E kompakt gépekkel, de azok általában mindig 120-150E nyitóárral jönnek piacra...
Én ezt az egész telefonnal való fényképezgetést, összemérést nevetséges dolognak tartom. 5 mpx vs 8 mpx....
Gyanítom ugyan akkora érzékelő lapkára zsúfoltak rá +3 millió pixelt, ami nem részletgazdagabb, hanem elmosottabb képet eredményez... Teljesen felesleges volt összemérni az előzőleg említett sonyval a lww-t...
Nem is tudtam, hogy nyitva van az állatkert... 5 éve nem voltam, pedig majdnem mellette lakom. -
-
Winchester95
őstag
válasz
Soldika30 #2393 üzenetére
Épp írni akartam
De tudod mit szoktak mondani?Ha csinálsz valamit akkor csináld jól.
Szóval nehogy elb.zd az öngyilkossági kísérletet.
Utána nézegettem ennek a vakus dolognak.
Van egy app ami a raynél aktiválja a vakut rendesen.Valami vignette vagy mi.kamera app.
De azt írják nem 100% os a kép.
Képeket megnéztem.Nincs jó szemem hozzá de szerintem ugyan ott van ahol a live.Ha nem rosszabb.Hiába 8mp.
Zenei téren meg megint csak jót olvastam róla.De ez is kérdéses.
Szóval próba szerencse.
De én még így is a walkman live-t hagynám.
Igaz ha Iphone 4S 64GB lenne a walkman helyett akkor is a Livet választanám.Vagy max eladnám a 4S-t és vennék belőle megint egy livet. -
Winchester95
őstag
válasz
Soldika30 #2387 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak maradjon a Live.
Nekem volt x10i-m is.Ugyan az mint a ray kb szerintem.
X10i ről váltottam Livera.Nem bántam meg.Kamera stb... jobb benne.hiába 8mp.
Meg a másik az hogy csak sima fotófény van benne.Nem vaku.....(Ez nálam kiütötte a biztosítékot.Még egy k550i is jobb nála.)
+Raynél nem tudom milyen a hangzás de az x10i nél nagyon halk volt.
Van egy olyan sejtésem hogy kb ugyan az a 2 telefon. -
Winchester95
őstag
válasz
Soldika30 #2382 üzenetére
Igen az a hülye kérdés.Megnézel 2tesztet pl hogy milyen képeket készít a 2 telefon és kész.Vagy google.Lehet kérdezni de csak olyat amire tényleg nem tudod a választ.
Ha valamelyik szót nem érted angolul akkor ide fogsz jönni valamelyik fórumra megkérdezni mert itt sokan vagyunk és tudunk angolul vagy megnézed inkább googleba?
Na zárjuk le a témát nekem az egész csak egy hülyülés volt teljes mértékben.De ebben a h.sz.ben van igazság. -
Swiss_audio
tag
válasz
Soldika30 #2382 üzenetére
Ray kamera teszt
Live kamera tesztEz alapján összetudod hasonlítani.
-
sdd2
veterán
válasz
Soldika30 #2367 üzenetére
Na szerintem fejezd be mert személyeskedésért bannolás jár! Ez már nagyon azt súrolja! Aki akar válaszol, ez nem kötelessége!
(#2369) Soldika30
Ezt a személyeskedést hogy "öreg" és ehhez hasonlók fejezd be! Most simán keresnék a helyében egy moderátort! Nem szoktam ilyet soha alkalmazni de most megtenném a fórumtárs helyzetében!
Peti198506
Egy moderátor keresését ajánlanám! Ilyet soha nem mondtam még de most ez kiakasztó!
-
-
Winchester95
őstag
válasz
Soldika30 #2356 üzenetére
Kb hány méterre van a WC a szobádtól?
Ha 10méterre kb akkor próbáld ki hogy bemész a WC re (de ne kapcsold fel a villanyt!!!!Ez fontos!!!) a telefonoddal és 2mp enként lehúzogatod a WC-t közbe meg hülye hangokat adsz ki.(Ja és a vaku villogjon 2mp ként.)Közbe próbálj meg rácsatlakozni a wifire hátha sikerül.Szerintem nézd meg a routered.
-
domojko
senior tag
válasz
Soldika30 #2356 üzenetére
Ha van lehetőséged próbálj meg máshol csatlakozni, lehet hogy a te routered beállításával van gond. Pl bevásárlóközpont, mcdonald's, ahol van szabad wifi. Vagy pedig Töltsd le ezt. Telepítsd fel.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest