- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Magyon kézreálló teló, és ha jó állapotú szerintem 10-est megér annak aki nem szereti a böhöm darabokat.
Annyi a trükkje, hogy minél régebbi androidot kell rá rakni, olyan 3.2 környékit, és szupergyors. Netre, klipekre is, 32g-s kártyával is hasít. Megjelenésekor lett véve, és akinek továbbadtam, nagyon meg van elégedve vele. -
tomy86
addikt
A "melyik okostelefont vegyem" topikban biztos tudnak valamit ajánlani.
-
Daw93
senior tag
Az ICS úgy szar ahogy van. Legalábbis nekem az volt. A képek minőségével nekem nem volt gáz, az üzemidő jobb volt mint a 2.3.4-nél, de maga a telefon belassult a 4.0-tól, elég idegesítően. Újraindítás után javult a helyzet, kb 4-5-6 napig ment úgy, hogy csak néha lassult be, aztán kezdte a folyamatos fagyás, lassúskodást.. Nekem ezért nem érte meg lecserélni 4.0-ra (pontosabban visszaraktam a 2.3-at)
De végülis kipróbálhatod a 4.0-át, max te is visszarakod a 2.3-atGÁgpstpn: Nekem egy nem gyári akksival produkált olyat a telefon, hogy spontán elkezdett melegedni, olyankor is, mikor hozzá sem nyúltam, csak az asztalon volt. Nekem tuti akksi hiba volt, a gyárival minden oké.
-
razorka777
veterán
-
cs.zs.
veterán
-
cs.zs.
veterán
a Beállítások menüben talász gyári állapot visszaállítására utaló menüpontot, de persze az mindent töröl (alkalmazások), tehát előtte érdemes szétnézned, hogy mi kell és mi nem. Jegyezd meg a Google jelszavadat is, mert a letakarítás után arra is szükség lesz (elfelejti-törli). A telefonkönyv tartalmát mentsd SD-re. Érdemes kivenni az SD kártyát is, bár sokak szerint nincs jelentősége.
-
BigBlackDog
veterán
Valamelyik alkalmazás beragad, esetleg ébresztgeti valami a telefont. Nézd meg az akkuhasználatnál, hogy melyik progi használ sokat, illetve a képernyő végig ki volt-e kapcsolva, amikor úgy gondoltad, hogy ki van. Esetleg gondold át, hogy milyen új appot tettél rá az elmúlt pár napban, változtattál-e valami beállítást?
-
Cartman023
aktív tag
-
petroleumlam
tag
Nekem az a véleményem, hogy nem éri meg lecserélni. Én már azt is bánom, hogy .62-re frissítettem. Véleményem szerint a legjobb az .58 volt. Ez a .62 picit döcögősebb és volt már 2 fagyás is, ami azelőtt SOHA nem volt és az akkuidő is rosszabb. Ennyit a .62-ről. Az ICS-ről meg annyit, hogy akik itt agyba-főbe dicsérik az ICS-t, azoknak az akkuidő a .62-hőz képest jobb csak és ez igaz is. De az .58-nak hibátlan volt a sebessége is meg az akkuideje is. Amióta ez a .62 van fent, olyanokat is csinál, hogy se szó se beszéd 15%-os akkuidő mellett fogja magát és kikapcsol a telefon. Ilyen nem volt az .58-nál, sőt. amikor munkában nekem jelzett, hogy már semmi nincsen benne, akkor is kihúzta este 8-ig míg hazaértem. Azért erőltetik itt az ICS használatát, mert az trendi. Bár már ez is lassan "égő" meg "gáz" hiszen jön ki az új jellí bean vagy mi a tököm. Az ICS elfurduláskor bejátszik egy animációt, hogy pillanatra kimerevíti az éppen látott képernyőt és elforduláskor egy kis rugózással fordítja el. Ami gyönyörő meg csecse, csak éppen kétszer annyi ideig tart neki ugye mert le kell játszania az animációt. Aztán az utólag használt programok listája iszonyatosan béna. Ilyen pixeles képeket rak ki az utólag használt programokról és béna görgetős felületen adja, hogy az ember azt se tudja mit keres. Aztán miután elmolyolsz ott 3 percet, akkor beugrik a fejedbe, hogy ennyi erővel bemehetnék a menübe és indíthatnám újból onnan. Aztán van az a lehetőség, hogy kiraksz egy kontaktot a főképernyőre és ha egyszer rákattintasz, akkor kiad egy csúszkasort, hogy mit akarsz vele csinálni (hívni, email, stb). Na ez gyönyörű szép volt .58-nál, ICS-nél olyan béna lett mintha kőműves fánglival odacsaptak volna egy rakás sz@rt a kijelzőre. Hirtelen ennyi. Én még .62-ről is visszalépek .58-ra ha lesz egy kis időm.
-
Cartman023
aktív tag
Ha engem kérdezel ,akkor megéri frissíteni.
Vannak olyanok, akiknek a led nem működik 100 %-osan, de én nem tapasztaltam ilyet.
Az akksiideje meg nekem jobb, mint a GB-nek, ICS-vel elment 5 napot, igaz nagyon kevés használat mellett.Szerk:
Szerintem 90-95%-uk meg van vele elégedve, de majd remélem valaki más is leírja a tapasztalatait az ICS-ről.
-
TGWH
őstag
Nekem sincs időm napi 200 hsz-t visszaolvasni, én is úgy voltam, hogy nem kell root, jó az alap, de amióta frissítettem ICS-re, bizony zavar, hogy a sok szir-szar megesz +50mb-ot... nem mint ha nem bírná el a telefon, de egy puritán root azért mégis csak jobb lenne
Ez a miniszendvics pontosan micsoda?
-
Deck
titán
Ezért, kéne visszaolvasnod. Ha rootolod nem jár garancia vesztéssel. Minden elveszik. Sok felesleges appot amik viszik a belső helyet nem fogod tudni törölni root nélkül, és módosítani sem fogod nagyon tudni a kinézetet root nélkül stb. Mint, win7-ben a rendszergazdai jogosultság olyan.
Más Hallgattam zenét és 1óra1perc alatt 4%.ot merült az akksi, a lejátszó a Walkman ICS player volt, a rom meg a MiniCMSandwich Lite
Tehát akkor 25 órát kibírna így zenelejátszással ami nagyon jó
Főleg, hogy 18 óra folyamatosan zenelejátszást bír a hivatalos adatok szerint.
-
Deck
titán
Attól függ akarsz-e rootot. A telenor által kiadott frissítés is ugyanaz mint az eredeti rom ami hónapok óta elérhető.
(#8552) TGWH Sajnos nincs rendes root, csak ha frissítesz rootoltra stb. De akkor meg az akksit pár óra latt lemerül akár. A Sony azt írta, hogy helyreállítás a PCC-ban de akkor ugrik a root. A megoldás a MiniCMSandwich lite, jelenleg más nincs.
-
TGWH
őstag
Ugyan az, mint nekem a t-mobile-nál. Eleinte jobban zabálta az aksit, most beállt... memóriából is kevesebbet eszik, azaz most meglestem, megint felment 180mb-ra... furcsa mód, még mindig nem zárja be a facebook, maps, meg az ilyen alap, régóta nem használt cuccokat...
Jobb, ez biztos. Hogy gyorsabb-e, azt nem tudom. Aksihasználatot szintén...
Szerintem ebből root lesz, aztán meglessük úgy, hogy nincs fent minden féle szar... -
postas
tag
Ennyi penzert ez van, persze
en nem fikazasnak szantam, csak a sonyt nem ertem... ha van egy jo optikajuk, akkor mert gyartanak inkabb ujat, de szarabbat
az emlitett k770 nem epp csucskategoria volt...nem fotomuveszkedni akarok vele, csak megszoktam pl hogy ha kellett egy jegyzet, akkor fenymasolas helyett fotoztam..
lww- vel rosszabb fenyviszonyoknal dselyem nincshat ennyi. amugy tudom hogy nagyon megeri, nem hiaba van ilyenem...
-
gabe8719
senior tag
A Voda 858 valójában egy külön a szolgáltató kérésére készült Huawei cucc, arra írtam a többit.
BigBlackDog:
A Caynax akkualkalmazása szerintem jó erre a célra (a Gauge battery is egészen jó), mindkettőnek van választható widgete is. Egyébként a fali töltő áramerőssége 850 mAh ha jól emlékszem, a töltésnél pedig nem csak az 5V számít, hanem az áramerősség is, ami a PC USB kivezetésén (különösen az előlapin) sosem jön ki úgy, ahogy kellene.
Mindenképp érdemes rendes töltőt használni, töltés közben a töltő elektronikája ugyanis kommunikál a készülékkel, úgyhogy az egyes szinteknél mindig méri, hogy mekkora kakaót kell leadnia. (A stage 3-nál pl. az utolsó fél órában már csak csepptöltés van, úgyhogy az akku élettartama és bejáratása szempontjából szerintem jobb megoldás a rendes töltő használata.) -
gabe8719
senior tag
Akarod mondani egy Huawei..
Épp a napokban volt lehetőségem közvetlen közelről összehasonlítani egy olyat az enyémmel, és azt kell mondjam, hajmeresztő a különbség.
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ahhoz képest hogy tényleg okostelefon és még használható is, annyi pénzért egy hétre sem vásárolsz be rendesen az intersparban.. -
Ubul86
őstag
mondjuk vicces,mert a pulse minimre még a mai napig nem találok itthon fóliát(rám is mindig néztek nagy szemekkel,hogy mit akarok),pedig az már lassan bő két éves telefon.
mondjuk én most ezt vettem hozzá,rátettem,mondhatni 99%-ilag fedi is,kellemes is tapizni,viszont most kicsit aggódok azért,amit mondtok itt,hogy a ragasztó rajta marad levételkor...annak lehet valamit csinálni,ha úgy adódik? -
aero.
veterán
-
madrac
senior tag
Lakásból elfogadhatónak tűnt a hangerő, de sokszor nem értettem hogy mit mond a másik fél (szintén mobil, más hálózatba, vagy ugyanabba az mindegy), mert ilyen mély, doboz hangja van a másik félnek. Telenornál azt mondták ez ilyen, meg a drágábbak is ilyenek, meg ennek a hangjával biztos nem lehet gond hisz ez walkman ami kurvajó hangminőséget jelent..(lol), pláne hogy egy másik is fellett bontva és az is ilyen volt, vagyis szerintük akkor biztos nem is széria hiba... de majd a szervíz bevizsgálja és majd mondanak rá valamit, de az 2 hét. Üzletben vásárolva pénz vissza nincs 3 napon belül se, úgyhogy mostmár tudom, hogy a netről kellett volna megrendelni, mert akkor 8 napon belül visszavihetem, akkor is ha nincs gond vele. Egy csalódás a Telenor (akikkel nem ez az első gondom) és a készülék is, pedig eddig, és jelenleg is egy szintén SE K750i-t használok, de az egy korrekt készülék.
Köszönöm a választ a többieknek is.
-
domojko
senior tag
-
sheep
addikt
nem kell sehonnan sem kilépni
az android úgy működik, hogy ha megnyitsz valami alkalmazást akkor az fut a háttérben,
a vissza nyíllal tudsz kilépni de az nem zárja be a programot
ha a rendszernek szüksége van a memóriára akkor bezárja
ez igaz minden alkalmazásraha hosszan nyomod a középső home gombot akkor megjelennek a háttérben futó alkalmazások ikonjai
-
dik
őstag
Felkészültem mindenre na mondom akkor kipróbálom és most ahogy elindítottam a pc com... egyből megcsinálta frissítést nem kérdezett semmit se. Nem kellett hosszan nyomni a gombat se semmit. Kikapcsolta a telót magától és egyből frissítette is. Ezt mostmár nem értem végkép elvesztettem a fonalat. Órákig kinlódtam vele semmi most meg gondolt egyet és kész is lett. Gondolom semmit nem rontott el mert azt irja mostmár hogy naprakész. Ez az első androidos nekifutásom elég keményen kezdődik az tény.
-
mrlujoak
veterán
Jaj, dehogy ugrik a gari!
Ez a Sony Ericsson hivatalos otthoni frissítő progia. Maga a SE adja ki. Hasonlóan a PCC-hez...
Igen, egyes modell esetében nem kell kivenni az akkut - pl az X10 minim esetében nem is tudnám - éppezért kell a progit elindítani és annak lépéseit végrehajtani...
És pontosan, addig kell a hangerőgombot (mert a LWW esetében azt kell) nyomva tartani a csatlakoztatás közben, míg a SEUS ki nem írja (és ábrával is mutatja), hogy elengedheted!
-
mrlujoak
veterán
Igen, minden maradhat benne. A SIM és memóriakártya tartalma nem érintett a frissítésben, a telefonon viszont minden ott tárolt adat elveszik, gyári állapotra áll vissza!
A progi lépésről-lépésre leírja mit kell tenned!
Kikapcsolod, kiveszed az akkut, várni kell egy kicsit, majd akku vissza, és kikapcsolt állapotban, a progi által jelzett gomb nyomvatartása mellett kell rádugni az adatkábellel a számítógépre.
Tipp: azt az USB csatit használd a frissítéskor is, amivel már egyszer kommunikált a telefon és a számítógéped, mert akkor már nem a hardver felismerésével és telepítésével fog a számítógép bíbelődni, míg Te nyomvatartott gombbal várod, hogy a SEUS kiírja, hogy elengedheted...
wandor0930:
Igen, a többségnek sikeresen lefut a PCC-s frissítés, gond nélkül. De sajnos akad olyan számítógép, amin egyéb gubanc miatt elakad...
-
mrlujoak
veterán
...senki sem akarta megvonni tőled az infót, csupán a SE az új androidos modellek könnyebb, gyorsabb bekapcsolt állapotú frissítésére alkotta meg a PCC frissítési funkcióját is.
Ez kényelmes, mert amikor szinkronizálsz, akkor frissíteni is tudsz.
A SEUS meg ugye "macerásabb", mert akkuk ki, aztán vissza, meg gombnyomás tartás, aztán vár...(egyébként ha megnézed azt a topikot, amit linkeltem, ott is a PCC-vel volt sikertelen a frissítés, amit aztán a SEUS hozott helyre.
Ez azonban nem feltétlen jelenti azt, hogy a PCC egy rakás pont pont pont, hanem azt, hogy ott sok a sikeres frissítést befolyásoló tényező.
Elég ha agresszív a vírusirtód, vagy lassú az USB kezelésed...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest