- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Mewryck #17328 üzenetére
Kipróbáltam közben a flashtool-0.9.18.5-es verziót. Ugyanazt a hibát dobja, mint neked, úgyhogy keress egy korábbi verziót! A 0.9.18.4 biztosan jó, mert én is azt használom.
Rootra még egy ötlet. Korábban sokan írták, hogy a flashtool újabb verziói (0.9-től) már képesek rootolni GB-s romokat (nem próbáltam). -
tomy86
addikt
válasz
Mewryck #17328 üzenetére
"oprendszer win7 64bit, flashtool-0.9.18.5"
Én is win7 64 biten használom a flashtool 0.9.18.4-es verzióját és hibátlanul működik. Annak semmi jelentősége, hogy a telefon vagy a rom szolgáltatós, független vagy más régiós. Főleg, hogy nálad már azelőtt megáll a dolog, hogy a telefont csatlakoztatnád. A flashtoolt próbáltad újratelepíteni (nem lehet hibás)?
Idáig kellene eljutnia indulás előtt, mielőtt bármit is csinálnál: -
tomy86
addikt
válasz
Mewryck #17325 üzenetére
Az xda-n van 4.0.2.A.0.58-as gyári rom. De, ha root miatt kell, akkor szerintem a 062-es rootolására van közvetlen mód is LWW-n is (például ez).
-
_Roy_
tag
válasz
Mewryck #17222 üzenetére
hát rendelek egy új aksit ebayről aztán meglátjuk,
Mewryck: nem olyan gond, amit te linkeltél
több töltővel is próbálkozunk, fel is tölt de lemerül max 5 percet bír
lepróbálnám más aksijával de nincs rá most időm szóval remélem mielőbb megjön az aksi és majd megírom az volt e a megoldás -
fatal`
titán
válasz
Mewryck #16774 üzenetére
Én a Mini Prohoz kaptam ajándékba egy 1000mA-s kínai szivargyújtós töltőt (illetve totál noname, nem biztos, hogy kínai, csak gondolom) és semmi gond nem volt vele.
Ellenben ha konnektoros samsung töltőről töltöttem, akkor a touch megfagyott, amíg ki nem húztam, szóval nem lehet tudni.
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Mewryck #16082 üzenetére
Természetesen lehet. Ez telefontól független dolog. Amilyen szoftvert raksz a telóra, azt tudja, bármelyik androidos telefon. Vannak különböző kamera-app-ok, meg utómunka-appok is. Pl a Pixlromatic vagy a mi a neve, az olyan szoft, ami az elkészített képekből bármit csinál neked, akár fekete-fehéret is, sokfajta verzióban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest