Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Ennyi, eladtam a Live-t
Így óriási köszönettel tartozom Nektek, mert rengeteget segítettetek, bátorítottatok, például amikor először flsheltem rá ICS-t baromira be voltam tojva, hogy most mi lesz. Rengeteget segítettetek rootolásnál, tanácsokat adtatok ROM-okkal kapcsolatban, így nagyon hálás vagyok
Nem is képzeltem volna, hogy egy ilyen telefonból mennyi-mennyi mindent ki lehet hozni, hogy miket képes futtatni olyan sebességgel, amivel sok kétmagos telefon is csúnyán megakad!
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget, minden jót, és a felhasználóknak további jó egészséget ehhez a remek telefonhoz! -
Švejk
őstag
Sziasztok,
Nagyon vívódom, mert már eldőlt, hogy eladom a Live-ot, tabletre cserélem, név szerint Hyundai T7-re. A Hardverapróról venném, és találtam is egy eladót, aki be is számítaná nekem 20-ért. Szerintem kissé áron alul van így, de ott a csábítás, hogy azonnal megkapom, nem kell az eladással bajlódni. Maximum is 25-öt kaphatnék érte, de fene tudja...lehet hogy 2 hónapig hirdetném. Szerintetek passzoljam el nála, vagy inkább próbálkozzak pár ezresért drágábban aprón eladni? Egyébként tök karcmentes, gyönyörű, Telenoros. Főleg ennek tükrében sajnálom egy kissé
Tudnátok valami támpontot adni, megéri-e ennyiért passzolni? -
Švejk
őstag
Zseniális ez a telefon. Teljes Real Racing 3, és szinte akadás nélkül fut. Ezek után nem értem, miért írja a Play, hogy nem támogatott, hiszen működik!
-
Švejk
őstag
válasz
novoszath #16014 üzenetére
Kernelt a zárt BL miatt nem tettem rá, azt nem tudom, egyébként ROM-ból egyértelműen Smultronicot! Leges-leges legjobb, hihetetlen, tényleg! De alapból a fényerő nagyon gyenge mert Minire fejlesztették, ezért szedd le Playről az Xperia Auto Brightness Disablert, így megoldódik majd.
-
Švejk
őstag
válasz
razorka777 #15993 üzenetére
Akkor ez volt a baj! Én címeres idióta!
Ezért nem sikerült sehogyse feltennem!
-
Švejk
őstag
válasz
razorka777 #15977 üzenetére
Milyen kernel a legjobban ajánlható? Smultronic 5.0 van rajta.
-
Švejk
őstag
válasz
razorka777 #15975 üzenetére
Egy jó kerneltől tehát gyorsabb lehet a telefon?
-
Švejk
őstag
A kernel, már bocsánat az amatőr kérdésért, pontosan mire jó?
-
Švejk
őstag
válasz
dokee78 #15958 üzenetére
Parancsolj
Az ikonokra még nem sikerült rájönnöm, hogy kell őket installálni, hogy működjön is. Egyébként, szép, meg gyors, a ramot se zabálja. -
Švejk
őstag
Csak nekem tűnt fel, hogy a Smultronicnál a teló képernyője tök halvány? Nagyon sötét, összehasonlítva bármivel. Van valami fényerő MOD, amit le lehet hozzá szedni?
-
-
Švejk
őstag
Elég elhamarkodottan fikáztam le a Smultronicot. Valójában remek rom, amiben spártai egy kicsit, modokkal orvosolni lehet
Tökéletes viszont csak akkor lenne, ha megoldanák, hogy a névjegytár ne fusson non-stop 17 MB ramot felzabálva -
Švejk
őstag
A Smultronicnál nem egészen egyértelmű a telepítés...
Azt írja:
Download ROM file
Copy to your SD card
Restart your device in CWM
Locked bootloader no do factory reset
Choose to install from the SD card
Follow the steps in the installer Aroma
The first reboot after installation may take a while
Open Script Manager application set sail as root, navigate to the directory
/system/etc/init.d and select 78script run the file as root and at boot
rebootAkkor itt nem kell factory reset, a szokásos wipeokat se kell megcsinálni? Mi az az Open Script Manager, és mit is kell ott pontosan csinálni? Tudnátok segíteni?
-
Švejk
őstag
válasz
Walkmanfon #15798 üzenetére
Nincs bekapcsolva a képernyőfrissítés a fejlesztői beállításokban?
Ha nem oldja meg, akkor szedd le mondjuk az Avast Antivirust, vagy az AVG is jó -
Švejk
őstag
válasz
razorka777 #15796 üzenetére
Köszi.
Azzal még várok egy darabig, mondjuk míg lejár a garancia
-
Švejk
őstag
Tényleg, a proci órajelét tudom húzni ezen a telefonon? Ha igen, akkor meddig, és milyen program kell hozzá?
-
Švejk
őstag
TB-ben hogyan tudom a korábban lementett adatokat visszaállítani? Bocsi az amatőr kérdésért
-
Švejk
őstag
válasz
razorka777 #15784 üzenetére
Köszi
-
Švejk
őstag
Ha fel akarok tenni egy új ROMot, akkor minden adatom elveszik, ugyebár. De én mivel nem akarom eztet, csináltam biztonsági mentést Titanium Backuppal. Viszont ezt az új ROM alatt hogy tudom elővarázsolni?
-
Švejk
őstag
Segítség!
Újra kéne rootolnom a telót, mert valamit elcsesztem. Visszaflasheltem 2.3-ra, oké, minden megvan, a rootot viszont sehogy se sikerül megcsinálni, pedig eddig mindig ment, és mindent pontosan a leírás szerint csináltam.
(Egyébként a hibám az volt, hogy a CWM-ben ki akartam próbálni egy ROM-ot, minden előzetes cuccot megcsináltam, de véletlenül a reboot systemre mentem az install zip helyettígy flasheltem egy GB-t és innen nem sikerül a root
)
-
Švejk
őstag
Nem tudom 3 nap elejének számít-e, de még most is rohadt jó.
Olyan alkalmazások futnak rajta szinte tökéletesen, amik gyári rommal szaggattak, akadoztak, pl Agent Dash.
A Boost My Xperia app meg nagyon jó benne, kíméletlenül nyírja az appokat.
Egy a lényeg, egy ideig most nem ROM-ozgatok, ez most bejött. -
Švejk
őstag
válasz
Walkmanfon #15739 üzenetére
Akkor is a Zelly Cream 2.0 a legjobb
Valami hihetetlen gyors! Majd írok is róla talán valami kis bemutatót. -
Švejk
őstag
Na, emberek, végül sikerült lefrissítenem a Zelly Creamet 2.0-ra, kaptam is egy 5709-es Antutut. Nem rossz, gyors, de majd megizzasztom még valamivel.
-
Švejk
őstag
Játékokra milyen ROM-ot tudnátok ajánlani?
-
Švejk
őstag
válasz
Walkmanfon #15633 üzenetére
Minden! Nagyon jó, csak a 2.0-s frissítést kéne letöltenem, hogy tökéletes legyen.
-
Švejk
őstag
Ehhez a ROM-hoz írják hogy kellene Nandroid Backup. Mi ez és hogy működik? Valami magyar leírás van róla? Vagy kell egyáltalán a ROM-hoz?
-
Švejk
őstag
Emiatt a nyomorult Xperia Nexus ROM miatt már másodjára lép bootloopba a teló
Több esélyt nem kap! Felteszek majd egy Zelly Sandwichet inkább
-
Švejk
őstag
A bootloader nyitása már végleges garivesztés, vagy vissza lehet csinálni valahogy?
-
Švejk
őstag
Ezt a ROM-ot tudom telepíteni, ha nincs CM9.1-em? Azt írja, az 1.2-estől váltottak ExMIUI-ra, ez azt jelenti, hogy nem kell CM?
-
Švejk
őstag
Na most kövezzenek meg, nem jön be ez a MIUI. Gyorsnak nem gyorsabb, szebbnek se szebb, a témák se jönnek be.
Most vacilálok: beszerezzek valami WP stílusú romot, vagy egy olyat ami nagyon gyors és nagyon keveset eszik? Esetleg ismertek valami jó ROM-ot, ami nagyon bejött, zárt BL-re? -
Švejk
őstag
válasz
razorka777 #15548 üzenetére
Újratelepíteni hogy tudom?
-
Švejk
őstag
-
Švejk
őstag
válasz
fatal` #15541 üzenetére
Köszi, most már bejön a CWM. A leírásban ezt írjátok: Wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache, format system szükséges, ha valamelyiket is kihagyod, akkor bootloop-ba kerül a készülék és rosszabb esetben a CWM sem fog bejönni, ergó kezdhetsz mindent elölről. Ezt nem értem. Most mit kell csinálnom?
-
Švejk
őstag
Help! Felmásoltam a CWM-et az SD kártyára, kikapcsoltam a telefont, a Sony logó előtt nyomogattam a hang lefele gombot, de nem jött be a CWM...mi lehet a hiba?
-
Švejk
őstag
És a root sikeres! ICS, szuperjúzer, boldogság. Már csak a MIUI van hára!
Nagyon köszönöm!!! -
Švejk
őstag
válasz
razorka777 #15533 üzenetére
Végül maradok a visszaflashelésnél
-
Švejk
őstag
válasz
Walkmanfon #15531 üzenetére
Telenoros, tehát zárt a BL, így a kernelt nem tudom cserélni. Majd felteszek rá egy MIUI-t, és bódogság. Köszi a tippet
-
Švejk
őstag
Üdv,
hétvégén tervezem rootolni a telót, jelenleg ICS van rajta, viszont a GB rootolásról egy remek kis cikket olvastam razorka777 tollából, hogy ICS-n lehet-e rootolni, nem tudom...Ha igen, akkor hogyan? Ha nem, akkor ha visszafrissítek flashtoollal GB-re, onnan rootolok, majd flashtoollal megy az ICS, megmarad a root?
Ugye érthető voltam? -
Švejk
őstag
válasz
Walkmanfon #15470 üzenetére
Próbáltam már, nem rossz, de hangzásra csak közepes. Szépnek viszont szép.
-
Švejk
őstag
Közben sikerült megtalálni, mi lehet a telóm baja. Google Playt rá tudok tenni, csak úgy letöltöm
A memóriakártyán levő alkalmazásokat is újra tudom telepíteni, oké, de megvan minden hiba forrása:
Nem enged belépni a Google fiókomba. A telepítővarázslónál rábökök a Google-ra, semmi. Akárhogy próbálok bejelentkezni, nem jó a Play sehogy sem. Már rászántam magam, hogyha ezzel meg lehet oldani, akkor Flashtoolal rakok rá ICS-t, de feleslegesen nem flashelnék. Szerintetek ez megoldaná a problémát? -
Švejk
őstag
Az SD kártyát formáztam, minden a régiben, vagyis azt írja, hogy nem találhatóak fájlok, ráadásul a Play Storet se találja, de lehet, hogy ahhoz a Google-ba be kéne jelentkezni (amikor ezt meg akarom tenni, nem dob a beléptető felületre, úgy tesz, mintha nem csináltam volna semmit). ROOTMENTES megoldást tudnátok javasolni?
-
Švejk
őstag
Visszakaptam a telefonom a szervizből, végre már tölt is!
Csináltak rajta szoftverfrissítést (minek) így most 2.3 van rajta, nincs rajta a Play áruház és nem észleli az SD kártyámat, ráadásul a PC Companion nem lát frissítést
Most jelenleg nem nagyon tudom, mitévő legyek mert az összes adat a kártyán volt...tudnátok segíteni?
-
Švejk
őstag
válasz
straightedge #15416 üzenetére
Kérlek a betűkészletet, betűtípust át tudnád küldeni privátban. Nagyon szép!
-
Švejk
őstag
válasz
Walkmanfon #15339 üzenetére
Temple Run 2. Most jött ki, nagyon ütős.
-
Švejk
őstag
Na, már javítják is a telefonomat, remélem hamar kész lesznek. Panaszkodtak a Telenornál, ha töltési probléma van, miért nem hoztam a töltőt? Nem tudom elképzelni, hogy a hivatalos SONY szervizben ne legyen egy szabvány töltő
Addig is beérem egy SE k550i-vel, cserekészüléknek remek, üdítő változatosság az érintős kor előttről -
Švejk
őstag
Sajnos baj van...webshopból rendeltem, nem pecsételték le a garanciajegyet, így számla/szerződés kéne hozzá, hogy elküldjék. Ezek meg együtt vannak, valahol nemtudomhol
Úgyhogy ötleteket várnék, hogy tartsam életben (még 50%) míg meg nem kerül a papír, mert tölteni nem lehet. Fényerő a minimumon, éjszakára kikapcsolva, ennél többet nem tudok. Ha meg továbbra se lenne meg a papír szerintetek mennyiért csinálnák meg?
-
Švejk
őstag
válasz
razorka777 #15213 üzenetére
Nincs root, és július végéig nem is lesz
aero: Igen, ez nem jutott eszembe, csak később, úgyhogy ezzel átpakoltam mindent, ami kell. -
Švejk
őstag
válasz
razorka777 #15211 üzenetére
Csatlakozni viszont nem tudok PC-re hogy lementsem. Töltöttség még van rajta, esetleg amit megenged, átteszem SD kártyára.
-
Švejk
őstag
Hát igen, az első hiba a telefonban, 5 hónap után. Elromlott a microUS csatlakozó, nem tölt a telefon, nem tudok gépre csatlakozni...ma mehet szervizbe. Ebben mondjuk az a legkínosabb, hogy a telefon belső tárhelyén levő adatokat SEM tudom lementeni
-
Švejk
őstag
válasz
Walkmanfon #15188 üzenetére
Az valami csúnya hiba, nekem nem jelentkezett, tökéletesen szól. Még rosszabb annak tükrében, hogy Walkman mobilról van szó...
-
Švejk
őstag
válasz
razorka777 #15117 üzenetére
Köszönöm, akkor azt hiszem ezzel várok, míg lejár a garancia, augusztusig...nem szeretném ilyen hamar elcseszni mert igencsak megszerettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Mobil flották
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest