- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
Amikor megláttam mennyi új hsz van, azt hittem újra kiadták a telót.
3 éve kollégámnak adtam el, azóta is használja, és jól bírja az akksi -
glacious
addikt
válasz
Just_Reboot #17414 üzenetére
Hang le, kikapcsolt állapotban és úgy dugod gépre.
-
glacious
addikt
válasz
razorka777 #17409 üzenetére
Szerintem nem kéri, amíg nem tudja, milyen telefont akarsz rádugni, ördögi kör.
-
glacious
addikt
-
glacious
addikt
válasz
GyilkosMeh #16802 üzenetére
Channel: 2-t próbáld ki.
-
glacious
addikt
válasz
keke69 #16675 üzenetére
Ebben
a menüpontban a legfelsőre állítod, a védelem kikapcsolásához. Mielőtt kikapcsolod a biztonságot, változtasd meg az admin/admin párost, hogy más ne férjen hozzá a beállításokhoz.
De mivel ez nem használható út, csak a próba erejéig szabad kikapcsolva hagynod. Ha így megtalálja, akkor a második menüpontban a wpa/wpa2-nél állítsd automaticra mind a versiont, mind az encription typeot.
-
glacious
addikt
válasz
keke69 #16673 üzenetére
Azért gondoltam, hogy ha a routerben kilövöd a biztonsági dolgokat, úgy rá tud-e csatlakozni a teló, hátha valami szabványkülönbözés miatt nem megy-e a dolog.
Nekem néha van olyan, hogy eltűnik, de teló kikapcs/bekapcs után visszatér.
A másik, próbáltad a wps gomb által csatlakoztani?
-
glacious
addikt
Mivel sajnos figyelmen kívül hagytam a rátöltést, ezért a 16 óra 67%-át írtam, de ha jobban megnézzük kb. 3-4 óra alatt merült folyamatos kijelzővel 10%-ra (ahogy írod), ezután 40%-ra töltötte és onnan 12 óra alatt merült le, amiben szintén van 1-2 óra kijelzőhasználat.
Tehát 4-6 óra kijelző simán megeszik egy 1200-as akksit.
-
glacious
addikt
válasz
albinolynx #14120 üzenetére
A kapcsolatokban van biztonsági mentésen belül sim kártáyra opció, legalábbis az 587-es gyári romban biiztosan, esetleg még a BT küldés, ha nem annyira fapados a másik teló.
-
glacious
addikt
Miért nincs flash a legújabb hivatalos softban? Ez még nem JB, bár annyira nem is hiányzik
-
glacious
addikt
Durván jó fej az SE szerviz, két ismerősömnek is visszaküldték egy szoftverfrissítéssel, valamint egy kísérőlappal, hogy ők bizony letesztelték és semmit nem találtak hibásnak, de szinte bármilyen SIM-hez köthető műveletnél újraindulnak, úgy hogy 3 olyan SIM-mel is kipróbáltuk, ami az én LWW telómban hibátlanul működik. A vicc, hogy a hibát kb. két másodperc alatt tudom produkálni, elég ha GSM/3G hálózatváltást eszközölök, sőt akár egy hívásindítással is előhozható.
ui.: a 62-es frissítés óta kb. kétszer olyan gyorsan merül az akksim, azonos használat mellett
-
glacious
addikt
Sziasztok. Visszajött már bárkinek a telója szervizből, akinek nem múlott el ez az újraindulgatós mizéria. Egyik barátomnak már SIM-et is cseréltek benne, de fennáll ugyanaz a jelenség.
-
glacious
addikt
válasz
littlelion21 #539 üzenetére
Ezt én is kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest