- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mewryck
tag
az elején meg is állt a dolog ezzel a hibával:
természetesen megcsináltam amit kér,de továbbra is ez fogad és innentől nem megy tovább,valakinek ötlet?
oprendszer win7 64bit
flashtool-0.9.18.5
driverek fent vannak,ismeretlen eszköz nincskorábban tmobil függő telefonnal meg tudtam csinálni a downgradet,rootolást,ota frissítést,függetlennel meg nem megy...(erootal nem megy a rootolás 062es firmwaren)
-
Mewryck
tag
hali
független wt19i-t szeretnék rootolni,buildszám:4.0.2.A.062
keresnék független 058as romot(elég a gb,nem kell ics)üdv
-
Mewryck
tag
Hali!
Egy kis segítséget kérnék: eléggé belakott a jelenlegi rendszer(1,5 éves gyári GB telepítés, 2.3.4 0.62 build),megérett az újratelepítésre,kiprobálnám az ics-t+szeretném rootolni és a felesleges appokat eltávolitani
kérdések:
-ha nemtetszik az ics,bármikor vissza tudom downgradelni a romot?(első hsz-ben le van írva,hogy megy a dolog 0.62-ről 0.58-ra,gondolom ics-ről is így megy)
-a fontos dolgokat lementettem a telefonról,kivéve a játékokban elért eredményeket,ezt hogy tudom megtenni?csak root után titanium backuppal?
-flashtoollal,sony pc companionnal rendbe tudom hozni a telot,ha valamit elrontanék közben?
-tiszta telepítést hogy kell csinálni?(nem gyári visszaállítás)
bocsánat,ha nagyon alap és idegesítő ez a pár kérdés, nem csináltam még hasonlót,olvasgatok a témában,gyűjtöm be a progikat,szoftvereket,drivereket,nem akarok téglázniÜdv!
-
Mewryck
tag
válasz
Kuruc2 #16889 üzenetére
ezt a problémát otthon magad is megtudod oldani:
-T4-es torx kulcs és
-ha még nem szedted szét,youtube-on találsz róla videótmaga a jack aljzat nem forrasztva van a nyákra,az aljzat lábai "rugalmasan" rápréselödnek a nyákra(könnyen cserélhető,szerelhető),az aljzat belső érintkezőihez így már könnyen hozzáférsz,lehet "játszani" az erősségével...
kb 1 hónapja asszony megáztatta a teloját,kénytelen voltam szétszedni,így tüzetesen szemügyrevettem a belsejét:hangszórók,jackcsati,fényképező modul mind könnyen cserélhető,usb csati,gombok ill a föbb dolgok vannak csak forrasztva benne
-
Mewryck
tag
rootolni szeretném a telefont az eroot progival de nem megy,itt megáll a dolog
2.3.4. 4.0.2.A.0.62)
1.0.16 és 1.3.4 verzót próbáltam,mindkettő addig jut,amit a képen láttok
csatlakoztatás elött beállítottam ezeket:
Telefon beállítások:
- BIZTONSÁG/Ismeretlen források (BE)
- FEJLESZTŐI LEHETŐSÉGEK/USB-hibakeresés (BE)
- XPERIA/KAPCSOLÓDÁS/USB-KAPCSOLÓDÁSI MÓD (Adattárolási mód)valakinek tipp?
ha más nemmarad akkor downgrade 0.58-ra és úgy root?szerk:adb driver fent van
-
Mewryck
tag
válasz
fatal` #16776 üzenetére
&Aero
ha már auto: telefon tartóból van valami használható/bevált tipus ehhez a készülékhez?( nem recseg,nem állítódik el,fixen tartja a telefont)
ilyesmit néztem a töltőcsatlakozó helyzete miattlink: (mobilrol nemtudok linkelni)
http://www.mentornet.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfi=5765&pf=25&bt=pdlist&pi=4595&ck=0 -
Mewryck
tag
hali
használ valaki szivargyujtós töltőt ezzel a telefonnal?a gyárija 1000mA-rel tölt,hasonló teljesítményűt néztem utángyártottba,ezenkívül van még valami amire kell/érdemes figyelni?árban elég ngy szórás van
üdv
-
Mewryck
tag
barátnőm telójának is lötyögött a töltő csati már újkora óta,1 hónaposan vittük vissza,nem problémáztak rajta(volt csati csere,töltő csere,akksi csere,telefonban több alkatrész-több alkalomal magától kikapcsolt,4 óra alatt töltött fel az akksi 20%-ról,majd fél óa alatt lemerült teljesen) ,egy fogyvédet érdemes lenne megemlítened a t-mobilnál
1: a fent leírt porblémák közül a kikapcsolás újra előjött(kb egy évvel az eset után,héten megy vissza tmobilhoz),milyen progival lenne érdemes mentést csinálni a progikról? gb rendszer,nincs root
2: amióta megújult a google play,ha frissítés van valamelyik progihoz,azonnal telepíti wifin keresztül,eddig ezt nem csinálta,be volt állítva,hogy automatikusan nem frissülhet,most is be van állítva,mégis frissül minden gyári sz@r,amiket nem használok és direkt nem telepítettem hozzájuk frissítést,erre van megoldás?ugyanugy gb rendszer,nincs root(nem is lesz)
-
Mewryck
tag
hali
wt19i-vel lehet fekete-fehér képet készíteni? ma jól jött volna,de nemtaláltam ilyen beállítási lehetőséget...
2.3.4-es android van a telefonon, 0.62-es build
thxüdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- BestBuy topik
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- PlayStation 1 / 2
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest